Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Modi! Eltűntek a hozzászólások 2 galériámnál! Pedig nem anyázósok voltak.
Néha hallom az "énekét" a Badacsony oldalában , a jellegzetes króóóó-króóóó-t . Többször próbáltam meglesni, de végül a Hortobágyon a 9 lyukú híd melletti madárkórházban sikerült. Ott van kettő is! Kicsit nagyobb mint a varjú, és abban különbözik, hogy a holló csőre is fekete, nem szürke!
A holló nekem is nagy kedvencem, Szerintem közel olyan intelligens mint a zseninek tartott delfin. Gondoltam is már többször arra hogy varratok egy hollót de aztán öcsém megelőzött a dologban, és az hagyján, de az én grafikus cimbim által készített terveim voltak az ő tetoválásának alapja.
Ment mail!
Tényleg! Éppen mint a másik kedvenc énekesmadaram a holló!
Öcsém mondása :
"A varjú is énekes madár, csak Metál!"
Jó reggelt kívánok! Nekem az egyik kedvenc énekesmadaram a varjú!! Igaz nem járt be énekórára a rosszcsont!
Felénk egész nap ködös t@knyos idő volt, most kinézve se várok sokkal jobbat mára. Feleségem tegnap 9-kor repült volna Prágába, egy óra előtt kicsivel engedték őket felszállni. Mikor beszéltünk utoljára annyit mondott, hogy látni alig lehetett Ferihegyen. No de majd alakul ez apránként, mégis csak január vége van, lassan már nem a varjak énekét hallgatjuk majd reggelente.
Hát a tegnapi időjárás alapján már majdnem felpattantam a malacra de amilyen idő ma reggel volt asszem vissza akasztom a hátpáncélt a szögre.
Még múltkorában hajnalban száraz úton robogóval mentem dolgozni. Mire letelt a műszak, esett pár centi hó. Izgalmas volt haza csúszkálni az autók között.
Motorozáshoz pont ideális.
reggelt mindenkinek. Itt a Balatonon jelzem hogy sunyin lefagyott utak + tejföl köd. A kedvenc kombinációm !
Nekem is! Egy fontos információ, semmi nem változott!
Széép ködös reggelit, a napszemcsit ne hadjátok othon, tuti a gizdaság
Tegnap 5 buszt amortizáltunk anyagi kár kb 30 milla
Csináljuk magunknak a melót
Be is tenne a nagykaput ha lenne kozod hozzam
Nem ok nélkül kérdeztem a cserét! http://www.sportmotor.hu/album...
Csak zárójelben és tényleg leakadok a témáról. Azért vicces, hogy őt tisztázzátok, hogy nem ő volt gp- pilot, engem pedig nem. Értem itt azalatt, hogy Clamosz, XYember, F.Levi, santakukac, joisys, karcsi bá, Neon Engine- hez közöm nincs és ezt ti is tudjátok. Pacree-t pedig nem én regisztráltam!
Vége!
Nem sok lehetőség van. Figyeljetek én nem zaklattam ők írnak rám és találnak be + fenyegetnek, ennyi! Azért meg ne haragudjatok, ha a családommal jön és hogy zaciba adtak kijelentéseket ráhagyom. Tőlem ilyet soha nem látattok! Erről ennyit! Ha ők nem találnak be és nem foglalkozom velük, ezt ígérem!
Másik dolog, töröljétek már azt a két átkozott nickem. Úgyis visszateszem amik ott vannak galériák, ha ez a gond.
Ez egy szomorú hír!
Nicket!
Nem tudjuk, hogy ki volt Gp_pilot. A másik felhasználót teljesen más miatt rakta ki a rendszer. Ezúton megkérünk titeket utoljára, hogy fejezzétek be egymás zaklatását.
Videot rola.
Néha adok olyan hangokat
Tévedsz b vagyis Camilla visszatért
De szerintem visszafogja majd magát