Reggelt a korán kelö bagjoknak
Na látom megtörtént amit vau-vauztam
Mondtam én hogy nem vakok
Ezek után ne molesztáljon senki senkit
Remélem nem csak nálam van köd!
Én sajnos a digóknál voltam és elhanyagoltam a fórum olvasását.... Miután hétfő a nevezetes nap, így tisztelettel érdeklődnék, hogy tegnap vagy a múlt héten volt-e feljelentés? Legalább annyira fontos számomra megtudni, mint azt hogy az NDK turmixgép, a levehető ajtós, megérkezett-e?
Arra egyebkent nem gondoltal meg, hogy az eletben vannak sokkal fontosabb dolgok is annal, mint egy az itteni nagy tobbseg szamara ismeretlen valakirol bebizonyitani a velt, vagy eppen valos hazugsagokat? Erdekel ez egyebkent barkit is rajtad kivul? Ha igazad lesz, akkor mi tortenik? Lesz barmifele valtozas, vagy csak a katarzisban bizol?
Tudod valahol irigyellek, hogy neked ennyi energiad es szabadidod van ilyen faszsagokra.
Utcán,Te szoktál állni,mivel nem dolgozol,és valahogy össze kell gyűjteni a K8-ra valót!Engem tiltani?Miért is?Ahogy megjelentél újra,jöttek a kamu galériák is!
Igen,volt hozzá szerencsém.
Szerintem az eredeti veszélyesebb.
Már ha nincs nálad goriila glue ductape, mert különben egy ökölnyi lyukat dumál a hasadba és ha nem vigyázol tuti veszel tőle pár övcsattot maxiakciósan.
Amúgy nem vészes.Itasd sok pálinkával akkor elviselhetőbb.
1. Az alkeszhoz az alant látható nóta
2. Pontosítsunk, patkoló kovács/elvégre lovakkal foglalkozom/
http://youtu.be/0Kfeow1OpAg