Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két dolog:
1. Az alkeszhoz az alant látható nóta
2. Pontosítsunk, patkoló kovács/elvégre lovakkal foglalkozom/

http://youtu.be/0Kfeow1OpAg
Reggelt a korán kelö bagjoknak
Na látom megtörtént amit vau-vauztam
Mondtam én hogy nem vakok
Ezek után ne molesztáljon senki senkit
Remélem nem csak nálam van köd!
Szasz F2 már furcsálltam is hogy nem láttam tőled HSZ-t már legalább 1 hete
Privát üzenetet törölni?
Ne aggódj, nem maradtál le semmiről. A helyzet változatlan tehát minden nagyon gromek.
Én sajnos a digóknál voltam és elhanyagoltam a fórum olvasását.... Miután hétfő a nevezetes nap, így tisztelettel érdeklődnék, hogy tegnap vagy a múlt héten volt-e feljelentés? Legalább annyira fontos számomra megtudni, mint azt hogy az NDK turmixgép, a levehető ajtós, megérkezett-e?
De van. Az adatlapon megnyomod a blokkolást és többé nem látod, hogy miket irogatnak.
Arra egyebkent nem gondoltal meg, hogy az eletben vannak sokkal fontosabb dolgok is annal, mint egy az itteni nagy tobbseg szamara ismeretlen valakirol bebizonyitani a velt, vagy eppen valos hazugsagokat? Erdekel ez egyebkent barkit is rajtad kivul? Ha igazad lesz, akkor mi tortenik? Lesz barmifele valtozas, vagy csak a katarzisban bizol?
Tudod valahol irigyellek, hogy neked ennyi energiad es szabadidod van ilyen faszsagokra.
Akkor nem telefonon rendelem meg! Egyébként jó nagy tüdeje lehet...
Van 4elado hasznaltam, 7mm mintaval de 2011es gumik, nokian.

Akkor én olcsón megúsztam.
Soha se akarj vele telefonom beszelni !!! 1,5oran keresztul tud beszelni, akkor vesz eloszor levegot :D
Neki és Pintér pedagógus úrnak kellene csak mennie! V4Leone hozzájuk képest sehol nincs.
Jobb kesobb, mint soha. Eddig nyarival toltad a hoban?
Menj mar el innen. Szánalmasan égeted saját magadat.
Valakinek elmehetne a születésnapjára, még fizetném is!
Utcán,Te szoktál állni,mivel nem dolgozol,és valahogy össze kell gyűjteni a K8-ra valót!Engem tiltani?Miért is?Ahogy megjelentél újra,jöttek a kamu galériák is!
Olaszban turnézott.ott valamiért jobban megemésztették a rossz dumát.
Hogy most mit az gyanus,sok a a szabadideje.
Fellép valahol?
Hivatásos dumagép.
Tehát alkesz! Övcsat? Ez a foglalkozása? Kovács?
Igen,volt hozzá szerencsém.
Szerintem az eredeti veszélyesebb.
Már ha nincs nálad goriila glue ductape, mert különben egy ökölnyi lyukat dumál a hasadba és ha nem vigyázol tuti veszel tőle pár övcsattot maxiakciósan.

Amúgy nem vészes.Itasd sok pálinkával akkor elviselhetőbb.
Végre! Köszönöm SM! Tudom én is csináltam idiótaságokat, de azért van egy határ! Ez nagyon túllépte azt!
Te egyébként ismered személyesen? Mármint kupect! Nem a c verziójára gondolok, tőle jobb távol maradni.