Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! Nekem vicces, ahogy erőlködik. Viszont itt nem offolom szét a falat és nem írom, hogy küldtem privit ennek és ennek minden topikba.
Nekem is...
Ment egy privát üzenet, ha gondolod nézd meg!
Te sem bírsz leállni
nekem van olyan sanda gyanúm,hogy még mindig van itt olyan ember,akinek 2gép van bekapcsolva és úgy írogat.... sőt esetleg még saját magának is válaszol....
Köszönöm, de rendben vagyok! Nem jelentek fel senkit, nem kérem a motorjáról a forgalmit, nem nyomozok senki után etc.
Ne röhögj, rád is rádférne
hát nem vagyok egy romantikus alkat.... még nem írtam verset egyik nőmnek se... Földes a végzettségénél fogva próbálta nyomni a költészetet és ezzel terjeszteni a fiatalok körében,ami szerintem nem volt rossz gondolat....pl.sok olyan tróger ismerősöm volt,akik megbuktak magyar irodalomból,de a Hetedik c.verset tudták a koncertekről... Én értékelem a költészetet,de nem megzenésítve....kb.ennyi
Most már késő.....ezt buktad
Na , azt kívánom, hogy egy ilyen tüskehajú csatlakozzon rád azzal a nagy vörös szájával és szívja ki belőled az összes mérgedet, hátha helyre áll a bioritmusod Legyen béke
http://youtu.be/QlB9KnwCvvk
Mármint a költészet nem a te világod?
Ja,az egy más világ,Földes amúgy is hajlamos volt elmenni a költészet felé...de nekem sem az az igazi ízlésvilágom...
Az már nekem annyira nem adja, mivel nem vagyok egy intelektüel és kevés benne a nyersség
Deák Bill Hatvan csapás albuma sem lett rossz szerintem!
Meg a Vadászat dupla album...szerintem azzal jutottak a pálya csúcsára....
Nem vagyok egy érzelgős típus Sőt...
A magyarok filmben és zenében (is) nagyon jók szerintem!
Most volt a Szamárköhögés a tévében, sokadjára láttam. A Kopaszkutya sem utolsó darab! De lehetne még sorolni a jobbnál jobb filmeket és zenekarokat szerintem!
Pont ezt akartam írni, hogy tőlük ez a másik alap mű, csak beelőztél Gyors vagy geca
itt van a másik esti elfoglaltság.... én félévente megnézem...nem csak a zenék miatt...
http://youtu.be/GfpN2GKvqt4
Szerintem Oszit nem ismeri...
jó a nyelvérzékem....
Nem hiába, na, értesz a nők nyelvén
Az Oszit?! És nem sajnálnád egy kicsit?