Vazz, azok csak a cégvezetést elvállaló strómanok, ahol már bizonyított 800 milla van ott még ennek a többszöröse amit megúsztak és biztos nem az bukik akié az egész buli. A kontroll meglehet felettünk, de aki a kontrollt gyakorolja afölött nem lesz.
Ja, hát szeretnének ilyet, de nem fog menni.
Teslába belepiszkálhatsz, ha olyat csinálsz akkor sem a teljes garanciát veszíted el, csak annak a részegységnek amit piszkáltál. De amíg garanciális, addig minek tenné bárki is.
Mondjuk a BMW-vel tuti nem foglalkoznák, azok gecik, de a normális autóknál ez annyira nem vészes kiadás annak aki ezzel foglalkozik.
Illetve a Teslán van egy diagnosztikai üzemmód a saját képernyőjén (ennek tudom is a kódját nem titkolják) ott tudod felprogramozni ha pl. kicseréled a lámpát. Nem kell hozzá semmi cucc. Gyakorlatilag minden szenzor adatot, meg szerviz üzemmódot elérsz, jól áttekinthető, kategorizált, grafikus kapcsolási rajzon. Kb. ez a hűtőrendszer a leglátványosabb.
szerintem nem sok idő már és be fogják vezetni hogy büntetnek is ha belepiszkál valaki aki nem szerződött szerelő
mert ugye ezek már mindent rögzítenek mindent elküldenek
amúgy most kellene változtatni az egész kocsi tulajdonlási rendszeren, lenne egy fix díj ami befizetése után választhatsz kocsit és béreled a gyártótól/forgalmazótól, utána jönne el a gondtalan élet a felhasználóknak és a végtelen pénz a gyártóknak
Nem csak az. Megveszed a szar akkusat, felújítod, és kerestél vele egy rakás pénzt. Mondjuk ehhez tényleg nem kell papír, de az inkább ahhoz kell, hogy elmehessek hivatalos hogyre, ahol hozzéférek a szoftverekhez amit Laller mond 😁
Az a baj, hogy eleve bele sem nyúlhatsz hivatalosan a kocsiba. Most kitaláltam valami gyorstalpaló OKJ autóvillamosságit megcsinálok ami lófasz ahhoz képest ami tudásom és tapasztalatom van, de kell a papír. Utána már csak egy FAM papírt kell szerezni, és azt csinálok amit akarok tényleg. Attól félek hogy az akku miatt kitalálják valami vegyipari mérnök és hulladékgazdálkodási faszságot is mindegyikhez külön kamarai tagsággal 🤣
nem-nem
azt a 800 millát tudták rábizonyítani, vannak(vagy inkább voltak) itt egész magas szintű kapcsolatok is
amúgy egy csomó emberről tudok akit 10+ évvel ezelőtti dolgokért mostanában csuknak le, úgy nézem lassan meglesz itt a teljes kontroll a népek felett
De mondok jobbat. A webklima némely gépnél olyan árat ir ki ami megegyezik a nagyker árral. És nem tudod eladni csak azon az áron mert megveszi onnan, a forgalom meg azért nem árt ha van. Nekik se éri meg de ugy vannak vele azon a pár fullosabb terméken nem keresnek de odavonzza a sok parasztot
Hát ezt ugatom. Lenyomják a webáruházak az árat. A listaárat eddig se tartotta senki mert attól olcsóbban adtuk de a javasolt árat igen. A listaár lenne a turi haszon de az sose volt a javasolt fogy árat meg ami mondjuk a duplája a webes különbözetnek jo lenne, de már az is egyre nehezebb. A koklerok is belehasitanak rendesen az árlenyomásba.
nem a hátralékról van szó, hanem a vegzálásról gyerek mondja egyre több videós ismerősénél jelennek meg és basztatják fél napig
és ilyen havi 200-500 ezres bevételek mellett
a hátralék más, egy ismerősnek volt 800 milla adótartozás, kapott érte 3 évet aztán ennyi
ugrott a 800 milla a levesbe, semmi nincs a nevén, már nyugdíjas, sosem lesz visszafizetve
800 milláért én is elkapálgatnék állampusztán 3 évig, vagyis csak kettőig mert a maradék házi őrizet
enyémet pesten vették ki nem túl régen
legközelebb is oda megyek, elegem van a béna és gyenge női fogdokikból
tömni jól tud mind, de izom nincs a húzáshoz
Már a kurvak egy része is így működik, webkamerás szex, haverom mesélte 🤣 Megmutatja amije van, én meg megmutatom a pénzt gondolom, vagy ötletem sincs hogy működhet 🤣
És csak a nyerot gyakorlom be a maradék fogaidon,utána már menni fog OKJ alapon.😀