Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelit...
Nzz startrek-et.
A fétised nem változott!
Csak ennyit kaptál? Szerencsés vagy!
Nah itt vagy megint, a fasz üsse ki a szemedet.
Kezdek hinni neked!
Én is kaptam egy privát üzit, csak hogy tudjam hol a helyem
Közzé is teszem, hogy segítsetek megfejteni, mi is az értelme/mert gondolom nem az, hogy temetésre kell járnom ahoz, hogy punk legyek/
"Még csak annyit.. Láttam, hogy Hétköznapi Csalódások számot linkeltél valamelyik fórumba... Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy csúnyán benézted a dolgot velem kapcsolatban. Gondolom te nem voltál ott Balha "Vili" Vilmos temetésén, velem ellentétben. Volt szerencsém személyesen ismerni. Te képzeled magadat valakinek. Nagy punknak meg anarchistának!"
Erre megint tudnék egy példát írni, de hagyjuk is!
Terelés szagot érzek a levegőben Amit Te kapsz, azt miért nem teheted közzé kedvedre?
Elhiszem! De ez nem ér annyit, hogy a sitten legyek.
Pedig már egész jól begyakoroltam, hogy "gazdám"-nak szólítsalak
Mert látom a pozitív változást! Plusz sokan utálnak, de sokan szeretik amiket felteszek, mások érdekeit előtérbe helyezem. Meg lusta vagyok blogot csinálni.
Inkább nem játszom a tűzzel!
Zavart érzek az űrben, fokozódik a drámai feszültség Azért angolos eleganciával kihagytad azt a részt, amikor szinte követelted, hogy törölhesd magad vagy töröljenek. Nos ez megtörtént, most meg foggal körömmel kapaszkodsz a maradásért Ugye a kérdés arra vonatkozott, hogy mi okozta ezt a változást
Más: Ha átküldenéd azt a mailt amiben számon kéri rajtad az elmaradt BÚÉK-ot, azzal hosszú időre a szolgáddá tennél /szeretem a sci-fi-t de ez meghaladja a képzelő erőmet/
Engem (és valószínű még másokat) is próbáltak már kikezdeni trollkodó egyének. Pár (részemről) normális hangvételű hsz. után én egyszerűen figyelmen kívül hagytam a jelenlétét. Ezt talán másnak ki lehetne próbálni. Nem feltétlen muszáj felvenni a kesztyűt. Ha meg visszatérő módon bunkózik valaki, előbb-utóbb úgyis kib@sszák innen.
Az onnan indult, hogy kritizáltam az új oldalt, gondolom ez nem tetszett emiatt tiltottak decemberben. Ezt nem tartottam fairnek, mivel nem csak én kritizáltam, hanem mások is, még durvábban... Írtam nekik privátban egy mailt, nem válaszoltak. Innen elfajult a dolog, levették a meghagyott galériáim a főoldalról, nem tudtam hozzászólni semmihez, közben meg valaki/valakik negatívan kampányoltak ellenem.
Nem hiszem, hogy én és Oszi lennénk a két tiltandó innen, de ez az én véleményem.
A januári cselekvéseimnek pedig nézzük a jó oldalát, rávilágítottam a rendszer gyengeségeire pl. 5percmaillel nem lehet már regisztrálni.
A lényeg, ha a srácok normálisan reagálnak és megtudjuk beszélni nincs ez, de ők inkább bupeccel tárgyalnak, már ha ez igaz.. Röviden ennyi, de gondolkozom rajta, hogy írok egy könyvet.
Azért a történelmi hűség megköveteli, hogy az Eryk álltal felvetett ellentmondást körbe járjuk egy kicsit. Mondjuk a Te vergődésedet sem lehetett nem észrevenni, azt most mégis itt vagy, akár láncra verve is. Mindezt csak az igazságosság jegyében, nehogy azt mondják, hogy nem kaptál esélyt, hogy tisztázd ezt a talányt
Akkor nem csak szerintem furcsa...
Nem kívántál neki Boldog Új Évet?! Lyesszus!
Most sem én linkelgetek és bizonygatom, hogy xy-nak nincs motorja... Nem én írok privát üzeneteket, hogy meglátogatom xy-nt! A galériámba sem hívtam őket.
De,imadok magammal tarsalogni.
Azért haragszik rám, mert haverkodni akart volna, én pedig írtam hogy olyannal aki úgy viselkedik, mint ő nem igazán szeretnék bratyizni. Ezt nehezen viselte. Erre csak rátett az, hogy nem kívántam neki boldog új évet. A szörnyű az, hogy ez komolyan így van.
Te nem én vagy véletlen?
Az irasmodrol es a temakrol meg lehet kulonboztetni embereket nicnevtol fuggetlen.
Hülye!
Még írjál, ez csak egy töredéke!
Gondolom nincs belőle harag, ha az eredeti nevedet kiírom : Clam Levente