Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg a fészbúk tolvajoktól tudom
mi az a kanyartok??
mínusz T!
Nem! A kanyartoktól.
az smtől mi?
Mondjuk most ismerem az összes helyet a kabátomon ahol még be jut a cúg. Persze az is kiderült hogy elő kell keresnem a sisak maszkom mert a pofám lefagy a sisakban.
Pukkadj+
Hát nem bírtam tovább kivittem a malacot az utakra. Az igaz hogy majd lefagytam róla de jól esett azért.
A!
Az megvolt,névről már tudom a velünk foglalkozó csoportot.
A NAV se süssön rá, vagy üssön?!
Inkább csak a NAV-tól tarts.....
Attól én is, hogy gebedne meg!
Én pedig a....
Én meg a gázszámlástól.
A hőmérsékletekkel nekem sincsen bajom. Az aszfalttal nem vagyok barátságban szélsőséges időben. ilyenkor hideg párás, nyáron dögrohasztó melegben meg sok felé találkozni olyan aszfalttal aminek a tetején összeállt a keveretlen aszfalt és megolvad. Az szétbassza a gumit felkenődik mindenhova és igaz egy darabig ragad de ha túlvállalja az ember akkor hirtelen tud elkezdeni csúszni.
Mondjuk a leginkább a fehér aszfalttól tartok de attól hidegben melegben jó időben mindenkor. Az egy alattomos jószág.
Ááá úgyan már
Az se zaklatott fel "nagyon" amikor a 30 fokban a frissen waxolt kocsival a lámpánál beáltam a locsi pocsi autó mögé, aztán 1x csak zudult a víz
Hát szolidan mellé sétáltam és az ablakon bedobtam neki az ücsit , természetesen kupak nélkül... 1-2 anyuka elhangzot, pedig szívesen megfürdettem volna...
És amekkora zsivaly volt a kocsiba, miután vissza száltam kusss volt
Szóval csak szuuuu szááá, majd csak jön a jó idő
Mit vársz? Amikor a híradóban is olyan okosságot mondanak, hogy a tél többe kerül a háztartásoknak, mint a nyár. Sokan parasztozzák a másikat, pedig ha tényleg annyi paraszt lenne, akkor a józan parasztésszel sem lenne gond, de mint tudjuk...
...üresazüveg..... stb stb