Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes ennek a lemeznek az emléke(amúgy megvan bakelitben)aznap,mikor megjelent pont megszületett az unokahúgom és megnyílt a Sugár üzletközpont szoktam is mondani a csajszinak,hogy ezzel a 2dologgal1idős vagy
Húúú, ez most jól esett, úgyhogy ma este ezt a lemezt fogja hallgatni a család
Vigyázz most nálad próbálkozik benyalással. Érzi a vesztét szerencsétlen!
Még el is ismeri az agyoniskolázottja, hogy hazudozik! Neked a hazudozás zsigerből jön, hiszen tévedésnek titulálod!
Sajnállak, hogy ilyen osztálytársaid voltak, mint Krisztián.
Az itt folyó nick-név találgatásokról eszembe jutott fiatal korom egyik kedvenc zenéje....
http://youtu.be/yuFwTtOVccE
Sok a feljelentgetős...
SM működik a tiltás! Király!
kb az összes videó odalett egy rendőrségi ügyből fakadóan... :(
Elnézésed kérem! A kijelölés, másolás ezt teszi! Ő én voltam, ez igaz! De ne offold már szét a topikot!
Inkább tolj valami stuntos videót, ahol terelgeted a Hondát, olyan lájtosan, ahogy szoktad
Az Ahrimant pont te magad ismerted be a napokban te elmeháborodott! Durva, hogy a hazugságokat is kevered már!
Szólj b_kupecre! Ő zaklat engem folyamatosan...
Pacsi :D
Clamosz, Ahriman, XYember, Neon Engine, Sántakukac, Chuck Norris? Kérdezd meg az SM-et, mert ez egyik sem én vagyok!
Csak a szokásos műsor Én adnék nekik még egy Oscart is, ha végre abbahagynák!
Itt van az osztálytársad. Tudod, aki megvédett téged a többiektől!
Főiskolát csak fényképen láttál eddig, de jól mutatja az értelmi szintedet, amikor valakinek a hivatásán nevetgélsz, gúnyolódsz. Mondjuk a te esetedben elnéző lesz mindenki, hiszen azt sem tudod mi az a munka. Bár a tanulás még rád fér, ehhez nem fér kétség Clam, Clamosz, GpPilot, Manuel, Pacree, Ahriman, XYember, Neon Engine, Sántakukac, Chuck Norris, stb. !
Ez semmi... A galériámba beszöktek a trollok.
mivan itt mán megint :D
Én is kértem tőled valamit, de csak terelsz... Kell pszichológia teszt vagy sem egy pedagógusnak?
Csak annyit kértek tőled, hogy fotózd le a szobádban a "motorodat", ahol állításod szerint jelenleg is áll! Érdekes módon indoklás nélkül tereled a témát!
b_kupec írt neked?