Szerintem otthoni körülmények közt nincs semmi, amit két-háromszáz felett kéne meghúzni, és ez a kis hatszög kimenetű 220 elvileg.... persze tudjuk, hogy a kínai 220 az csak 150-et ér 😁 de a hatszögletű-félcollos adaptert simán szétcsavarja. Persze lehet állítani a nyomatékot négy fokozatban, beállítod egyre, leteszed fél percre, felveszed, és megint négyesen indul 😁 szóval csak parkside ez, nem milvóki 🤣
Nekem abból a nagy zöld van, 400Nm elvileg, de simán rá tudok húzni sima hajtószárral. A szerkezetépítő csavarokat behajtani vettem, végülis majdnem végig bírja de nem tökéletes. Kisebb ütvecsavarozóra nekem nincs szükségem.
Most volt a hatszögű fekete csavarbehajtó ütve kalapács 15 ezerért, nem tudtam neki ellenállni de használva rájöttem, hogy nagynak kicsi, kicsinek meg nagy, de azért el lehet használni.
de csak azért mert nem bírja a gyomrom. Ha nem lennék olyan szarul másnapos mint ahogy berúgnék én minden nap 😅
A 120 kocsmából ami itt a faluban volt annó még működik 7. Nekem az elég is lenne minden nap másikba járnék 😅
ezek neked csak számjegyek
én se vagyok híve a herdálásnak, de te kb úgy élsz mint egy nejloninges jómunkásember a 70es években
max annyi a különbség hogy nem baszol be minden este........
Annalena baszhat,nem biztos hogy lesz megegyezer kulugyminiszter.Bar mar ki lett adva az ukáz hogy legyen sz AFD.Azert tobb mint 40 megszallo bazis van a nemeteknek amerikai kezben maig. 😂
Kurvajokat rohogok a Thuroczy NYUZ videoin.
na akkor kerestél egy 10-est. 😆
Én is úgy keresem a pénzt,hogy nem csinálok semmit 😅 A lakó és erdőingatlanjaim az elmúlt 6 év alatt közel a 3* át érik. idén ki fog menni a nagy kamat az állampapírokból ezért várok még az ingatlanokra egy 15-25 %-os drágulást 😆
https://www.facebook.com/share/r/15tx7tuY1H/
Tudja, hogy milyen nyomatékkal akarsz tovább dolgozni(meghajlós)
Van benne egy gondolat átvivő 😅
Akkor csak buzzancs vagy te 🤣
A 120 kocsmából ami itt a faluban volt annó még működik 7. Nekem az elég is lenne minden nap másikba járnék 😅
Havonta megpattint egy sejk az jó létet biztosít majd a számodra 😅
én se vagyok híve a herdálásnak, de te kb úgy élsz mint egy nejloninges jómunkásember a 70es években
max annyi a különbség hogy nem baszol be minden este........
Kurvajokat rohogok a Thuroczy NYUZ videoin.
Bar az elsotol a lanya nem rossz.
https://hu.m.wikipedia.org/wik...
Én is úgy keresem a pénzt,hogy nem csinálok semmit 😅 A lakó és erdőingatlanjaim az elmúlt 6 év alatt közel a 3* át érik. idén ki fog menni a nagy kamat az állampapírokból ezért várok még az ingatlanokra egy 15-25 %-os drágulást 😆