Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos, hogy hallani akarod? 🤣 roppant gusztustalan lehet... 🤣
Ezt honnan tudod mesélj 🤣
Legalább nem fulladoznak tőle 😂
szopkodni a kicsit jó 😁
tuti 100-ával jönnének a kenus csajok szopkodni azt a fonnyadt kis nokedlit 😅
arany fóliából egy merci jelet minden ajtóra 😆
fesd rá az oldalára, hogy g merci.
Azt csak el tudják tán olvasni?
a tisza tóra szívesen elmennék pár hétre, csak meglehetősen nagy víz kellene pár év mire nagyjából képben lenne az ember, erre meg már nincs elég zsetonom
60 millás g merci esetleg behúzna párat
de ez a limlom még az 50+ mamikat se
engem nem lát kawa de kérdezd már meg ő kit szeretne lesz.pni? 🤣
hátha a terepjáróval villantasz akkorát, hogy ezt megteszik 🤣
😂
ini tuti boldog lesz 😅
A horgász álma, hogy vizitúrázók lepjék el a környéket és pihenőhelyekkel zsúfolják teli, hogy autóval is könnyen megközelíthető legyen 😅
ott horgászik az állattyja szélesebb víztől már szédül 😅
lehet az már vagy 20 éve is hogy ide: https://chat.hu beléptünk olyan névvel "ha szopsz fizetek"
aztán azért volt jelentkező, még egy kis buzi is rákattant a dologra, alig tudtuk elhajtani
haver végül fogadott is egy hölgyet ebből az ismerettségből, munkaidőben, munkahelyen, éjszakás műszakban. az azért odabaszós volt, ráadásul durván bevállalós hölgy volt pedig nem tini korosztályú volt
akkoriban egy 3600as feltöltőkártyáért elég sok jelentkező volt, most az érhet kb 12 ezret
Ilyen esetek fennállása mellett én is kimennék még ebben a hidegben is 😀
asse baj ha már nem főiskolás 🙂
szerintem kurvára kevés olyan főiskolás lány evezne ott aki meglát egy nagy pocakos bácsit és kiköt mert szeretné leszopni
namármost ezen kívül nem látom egyetlen előnyét se a vizi turistáknak 😂
Zajlik az élet arrafelé is, úgy látom.
Hát jó lenne az, csak olyan legyen a turista 😆
amúgy már így is teli van a part hobbi futkosókkal, meg lovaglós újgazdagokkal
plusz a sok őstermelő úgy összebasz mindent hogy a 4x4 is alig megy végik ősztől-tavsszig, nyáron meg akkora a por hogy meg lehet fulladni
nemrég 2 ló bele is döglött a dvcs-be kocsistól mert nem volt a driver a helyzet magaslatán
nem túl rég egy vízbe fulladt öregasszonyt keresgéltek nagyon intenzíven
szóval kurvára hátrányos a víz a sok buzi evezős nélkül is
ha ez tényleg lesz akkor a pecának vége
akkor csak a szőlőkből kihúzott drótokat fogjuk a vízbe dobálni, hogy akadjanak fenn a turisták 😂
A lényeget kimásoltam. Ha ez így lesz, horgászat közben, lehet sasolni a turista csajokat 😉
A Duna-völgyi főcsatorna Szabadszállás és Kecel közötti szakaszán egy vízitúrahálózat jön létre, ahol pihenőhelyek és információs táblák várják majd a kirándulókat.
Köszi, tényleg nagyon jó volt. De máskor meg én lapulok itthon. 😉
Valamit olvastam a baonon. A dvcs Szabadszállás és Kecel közötti szakaszára, tamogatást nyertek, fejlesztés lesz. Csak ezért kérdeztem.