Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami titkos békás matrica ebbe teszi a billgéc az mrns vakcinát
de nem csak banànba másba is
blődi sosem fogja letiltani zotyát 😅 Azon éli ki magát 😅 ezek kiéhezve erőszakolják meg egymást nap mint nap verbálisan 🤣
vagy akinek van a kertben mint nekem(kezeit széttáró)
szerencsére pont azoknak megfizethetetlen egy ilyen kazán akik a legjobban rá lennének szorulva(meghajlós)
Ahogy egy gázszerelőnek nem buli az el nem romló kazán, úgy nem buli az erdőgazdáénak és tulajdonosnak a kevés fát fogyasztó kazán(kezeit széttáró) Vegyék csak a totyát 3 kilóért vagy a dobkályhát nekem az az érdekem(kezeit széttáró)
Ez mi ez?
Érdemes lehet, mert március kötnyélén szokott szinte mindenhol árkorrekcio lenni, és az szinte mindig emelést jelent. Ráadásul beleszól azbárfolyam is, pla héten rendeltem egy daikint, kértem.árat, irtam ok, erre hivnak hogy a kiajánlás és a visszaigazolás közőtt aminell egy nap volt 5 százaléknl emelés lett. Kell vagy nem.
ezen az álláspontomon most sem változtatok 😅
De amikor elfogy az 1729 m3 rezsigáz akkor azzal fogok fűteni 😅
Tavaly 1 hónapot fűtöttem fával az bódogság mert szeretünk tüzeskedni a gyerekkel meg annyi idő a karácsonyi nagy leállásban nem nagy baszakodás. De kimaradt 400m3 ocsó gázom(gondolkodós) Annak annyira nem örültem. Most máskép csinálom. elöszőr elfűtöm az összes kvótát. Azt ha még kell a fűtés csak akkor fogok fával fűteni(kezeit széttáró)
megújuló energia. Azé a jövő a fa meg ilyen(meghajlós)
elméletileg 4-5 ezer után is az ő gondjuk az én autóm tulajdonképen 5 évig az ő gondjuk ha a méregdrága olajcserék ellenére bekulázik a motor(kezeit széttáró)
szóval titokban mérgeznek minket, de azért matricát tesznek rá 😂
Szerinted érdemes még idén megrendelni a klímát? Hogy alakulhatnak az árak januárban? Néztem amúgy légcsatornákat, a 40x20cm-es már elmegy 15kW-ig, annak tutira elégnek kell lenni, annyira nem is vészes a csö. Mondjuk lehet még olcsóbb bádogossal lehajtatni.
már nem emlékszem mi hogy volt, pedig régebben tolta az igét nekünk is
de nekem már a központi fűtés kiépítése is több millás buli lett volna, soha nem hozta volna vissza az árát

ha lenne 2+2 milla feleslegem akkor inkább napelem park lenne a portán meg egy 100kwh körüli visszahívott akkuból készült energia tároló
A tutinak vannak azért korlátai illetve kurva drága egy húzásra, hanalkalmas egyáltalán rá a meglévő fűtésrendszer
Meg utanfutoval a tesla utan viszed a fat. 😆
riasztókat meg kamera rendszereket telepítenek
Nekem meg van mindkettő, és van rezsicsökkentett gáz 15ezerért, és nem is kell vágni
És mit árul most? Faelgázosító kazánt? 😄
Szerintem most mindenki a hűtőfűtő klímát veszi, de erről kérdezd Kawát. Rendes hőszivattyúhoz azért van még pár beruházás amit meg kell lépni, különben nem sokat ér. Aztán nem annyira van vele még tapasztalat és félnek tőle.
Ducatoztam,az majdnem ducati. 😂
Nem,nem lopom.Erdeszettol erdei kobmeterben veszem.Meg van a rezsicsokkentettbol egy 5 erdei.Azt vagom.A kalodas elovágott homároknak valo nem eri meg.
Meg azoknak akik odaig jutottak hogy lefureszelik a gazkazant es helyirebasznak egy lemezant es megvan a vegyes.
Én ma motoroztam. És te? 😘
17:44-kor?Hol elsz,blökit setaltatok.En kotozkodok?Csak kerdezem a mindent is tudo szakertoket.Hamar motorozni nem akarnak.
unokatesóm régen házalt hőszivattyúkkal de abbamaradt a nagy üzlet
valamiért nem akarta a nép a tutit
2milláért már vannak egész jó hőszivattyúk is, aztán még fát sem kell hasogatni.
Egyik szomszéd anno a suzuki hollósnál (első új swiftünket ott vettük) melózott és minden alkatrészt, olajakat bármit féláron hozott....kérdeztem, hogy honnan?..........hááát kiírták garis autókra az alkatrészeket és nem építették be az olajat meg simán nem cserélték le hanem hazahozták, öcsémnek anno volt két új lacettije taxinak és mindkettőnél kb 60000-km-nél elment az olajnyomás pedig 10000-ként vitte a márkaszervizbe, mivel taxik voltak így elhajtották mondván nem rendeltetésszerű használat (wtf?) így levettük a kartert az egyikről.......hááát a sűrű olajsár eltömítette az olajszivattyú szűrőjét és a karter is félig volt vele, a másiknál is, ahogy kitakarítottuk mindkettő jó lett, nyilván lecserélték akár tescosra is az olajat minden alkalommal. 😁
Amúgy ennyire unatkozol? Nincs vevőd? Előbb Inibe kötsz bele, most meg próbálsz újabb vitát provokálni. Blődi letiltott vagy mi? 🤣