És ha nem ment mellé, akkor mi van? Ez tényleg akkora probléma, hogy Sherlocknak nyomoznia kell? Állítólag privátban megbeszéltek mindent, azt amióta ezt mondta csak azt látni, hogy tűzzel-vassal megpróbálja kiradírozni a fórumról. Ki érti ezt?
Mégis csak hiányzott az SM? Látod minden meggondolatlan vagy. Törölted a galériákat, cirkuszoltál, könyörögtél hogy dobjanak ki, most meg itt vagy. Innentől kezdve illik jól viselkedni.
Eddig ezek derültek ki, de mennyi álneve lehet még ugyan: Clam, Clamosz, GPPilot, Manuel, Pacree, XYember, Ahriman, F.Levi, Neon Engine és most Gp Pilot by Clam.
Nem! Az nagyon hosszú lenne! Visszaállnék szimplán Clamre, csak abból a fiókból kizártak, a GpPilotosból pedig én magam! Ha működne az email emlékeztető, akkor betudnék lépni, de nem működik. Remélem törlik a srácok! Jól viselkedek, most is a rajongóim találnak be a galériámba, nem tudom miért ha zavarom őket...
Ez is benne van a pakliban és az is, hogy megvette, mivel 3 év difi van a két galéria között.
A nicked alapján Te is lehetnél a fiam, bár a képedet elnézve kizárt, mert nem emlékszem, hogy bármikor lettem volna füstölthúsú leányzóval Úgyhogy csak arra gondolhatok, hogy mivel adtam alád a lovat, hálából feltettél magadról egy fotót az új szerzeményeddel
az a gáz hogy 50km körzetben nemigen van ettől jobb, volt de szerintem ezek valamilyen szinten összebeszéltek aztán mind "szar"
de nem csak a hegesztés terén hanem bármilyen területen
persze lehet hogy épp gyúrben jobb lenne a helyzet, de azért oda elmenni nem egyszerű, a legtöbb ember vidéki falusi, itt nem könnyű házat eladni, öreganyám házát is árultuk évekig pedig hihetetéen olcsón lett hirdetve
pl egy 2x20km távra történő munkába járás legalább havi 20 ezer ha már van kocsid. ha még azt is venni kell lehet akár 50 is és ez még csak 20km táv volt
szóval földhözragadt vagy sem nem könyű váltani ha már van családod
egy szál meztelen pöccsel könnyű vándorolni......vagy akár 10 éve is könnyebben eladtad az ingatlant még faluhelyen is
Na persze azt is bele kell kalkulálni az illetőnek,hogy ha valaki távol dolgozik,vagy külföldön az asszony unalmában félredug... sok távmunka ért már véget válással...
Eztv hiába mondod Földhözragadt János hegesztőnek, hogy menjen oda ahol többet fizetnek!! Mert az 6 km-nél messzebb van otthonról, és inkább marad az éhbéren!
Na látod!Valamiből finanszírozni kellett a drágább autókat... A hülye sógorom is dolgozik,mint az állat és nem veszi észre,hogy a főnökének már a harmadik 10milliós autója van,ő meg egy másfél millióssal járkál...és elvileg ugyanazt csinálják
ilyet nem nézünk mert akkor sírva rohangálna mindenki
azt tudom amíg 6-8 millás gépekkel mászkált a vezérkar addig 150 volt az átlag bér a hegesztőknek, miután 15 millással utána már csak 130 lett több munka mellett
Mint az USA-ban, pedig ott nem havi 800 dollárt keresnek??!
Hát az átlagfizetés az valószínűleg elég magas. ... USD volt, tehát a válság legmélyebb pontján is 2400-2500 USD volt 1 havi átlagkereset. ... amerika.webatu.com/wordpress.
Na+ne csak azt nézd,hogy mennyi a fizetés...az csak egy szám....hanem hogy mit tudsz megvenni belőle....elég lenne nekem 100ezer Ft havi nettó,ha 100Ft lenne pl. 1liter benzin...
(életem első havi fizetése amúgy 2000Ft volt....igaz,akkor még a szüleimnél laktam,de motoroztunk minden szabadidőben,nem számított a tankolás...)
igazság szerint itt nem az a legnagyobb gáz hanem az hogy 5 évvel ezelőtt fele munkával több volt a fizetés mint most.
azt mondják 15-20 ezerrel kevesebb a fizetés úgy hogy a gép full munkaidőben megy, kajálni is mindig csak az egyik megy stbstb és még baszakodnak az idővel is
Hegesztőroboton dolgoztam. Az utolsó 2 évben volt vagy 20 munkatársam , mert mindegyiknek gyors volt a tempó! Pedig a normát a munkaidő 3/4-ében meg lehetett csinálni. Igaz a kézi hegesztésnek is volt normaideje! Csak sokan azt gondolták, hogy bejönnek beszélgetni kávézgatni sétálni, aztán majd fizetést is fognak érte kapni??!! Volt aki délelőtt 7 00-tól keményen bírta du. 14 :00-ig! Aztán odébb állt!
A legendas "ugy kezdodott hogy a zsiga visszautott" vitak.
Vannak gondok nála sajnos.
A nicked alapján Te is lehetnél a fiam, bár a képedet elnézve kizárt, mert nem emlékszem, hogy bármikor lettem volna füstölthúsú leányzóval Úgyhogy csak arra gondolhatok, hogy mivel adtam alád a lovat, hálából feltettél magadról egy fotót az új szerzeményeddel
Kipufogó, tankpad, Monster Energy felnicsík.
De biztos véletlen egybeesés!
http://www.sportmotor.hu/album...
de nem csak a hegesztés terén hanem bármilyen területen
persze lehet hogy épp gyúrben jobb lenne a helyzet, de azért oda elmenni nem egyszerű, a legtöbb ember vidéki falusi, itt nem könnyű házat eladni, öreganyám házát is árultuk évekig pedig hihetetéen olcsón lett hirdetve
pl egy 2x20km távra történő munkába járás legalább havi 20 ezer ha már van kocsid. ha még azt is venni kell lehet akár 50 is és ez még csak 20km táv volt
szóval földhözragadt vagy sem nem könyű váltani ha már van családod
egy szál meztelen pöccsel könnyű vándorolni......vagy akár 10 éve is könnyebben eladtad az ingatlant még faluhelyen is
azt tudom amíg 6-8 millás gépekkel mászkált a vezérkar addig 150 volt az átlag bér a hegesztőknek, miután 15 millással utána már csak 130 lett több munka mellett
Hát az átlagfizetés az valószínűleg elég magas. ... USD volt, tehát a válság legmélyebb pontján is 2400-2500 USD volt 1 havi átlagkereset. ... amerika.webatu.com/wordpress.
(életem első havi fizetése amúgy 2000Ft volt....igaz,akkor még a szüleimnél laktam,de motoroztunk minden szabadidőben,nem számított a tankolás...)
azt mondják 15-20 ezerrel kevesebb a fizetés úgy hogy a gép full munkaidőben megy, kajálni is mindig csak az egyik megy stbstb és még baszakodnak az idővel is