Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem cafoltad ezzel hogy hangyanyival vagy a dögevok felett kognitiv kepessegben,tehat igaz.
Mindig is egy buta gyöker maradsz,egy koszvadt b9 mi is egy geniusz hozzad kepest.
Hát.....te meg még csak ott sem tartasz ahol a cigók,ők legalább ösztönből képesek szaporodni,te meg még ahhoz is béna vagy hogy gyereket csinálj.
Minek kivenni,jo az benn.
Aha,mondja ezt aki hangyanyival van egy dögevő cigo felett kognitiv kepessegekben.Ezert erdemel ennyit.
Egy cimbalmos zenesz jobb ember nalad.
kocsit kurva jól választottam, ettől olcsóbb olvasható alvázszámú műszakis gép nem volt 1000km körben
de nem szeretem, a szívást a féltengelyt is nézegetem 2 napja de még nem volt kedvem kivenni
pedig minden héten egy hibát meg kell csinálni 2hónap múlva műszakira kell vinni, szóval a héten csak nem úszom meg a kiszedést, vagy keresek egy kisebb hibát
múlt héten a ködlámpát cseréltem ki 😂
persze folyamatban voltak az egyéb melók is lefújtam matt feketére a hosszbordás szíj tárcsát, meg a pótkerék lift végén azt a gombócot ami a felnit tartja
Tőled én nem is akarok semmit érdemelni.Számomra te valahol ott vagy egy guriga wc papír szintjén,tudod azoknak mi a sorsa?
Nem erdemelsz tobbet.Olyan kistersegi butt-head vagy,kisbetuvel.
Írhatnám hogy az nem baj,mert ha sokat gyakorolsz akkor megtanulod,de te semmit nem fejlődsz.
Biztos?
Mert kocsit szarul valasztasz,imadsz szopni. 🤣
Most is irok neked,kisbetuvel,butt-head.
ha fordítva ülök a robogón akkor is ügyesebb vagyok 😂
Szerintem a te írástudatlanságodat már mindenki megszokta.
Jelentektelen butt-head vagy,nem erdemelsz nagybetut.Elegedj meg a kisbetuvel.
Butt-head nagybetű,te tudatlan.
Ki a szart erdekel te mit mondasz,butt-head?
Szövegértés bútoros,szövegértés!Nem azt írtam hogy ez te vagy,hanem hogy "így......". Menni fog?
Nekem ugy remlik nem jo a motor tipusa,helyszne,a sisak,a rovidgatya,semmi sem jo.Ez nem cbr.
Nekem úgy rémlik te szoktál így megállni,csak te autót használsz hozzá.
Nem ini szerpentinezes kozben?

https://www.facebook.com/share/r/9DFokwsUB95gKgAU/
.... meg nen kéne sokat menni egy pecázásért! 😁
Nincs a környéken? Gátőr biztos van és lehetne ürgét önteni. 😁
én egy világító torony gondnoknak lennék jó, ott nem sok hülye baszogatna 😂
...és ha a nagyker is ilyen táblát rak ki?

:-D
Ez igazi 22 es csapdaja,ha kiteszed nem tudsz eladni,mert nem vesznek,tehat nem leszel boltos.
nem is akarok
a hülyéket messziről kerülöm
én ha boltos lennék kitennék egy táblát: 100-as IQ akatt tilos a belépés