Olyan erős és kellemes virágillat van a melóhelyen, hogy kedvem támadt beporozni a rengeteg virágot. 🤗 Vajon ha letolt gatyával a fák között rohangálva a farkammal csapkodom a virágokat az jó lesz? 🤔
Hmmm,nem.
Találtam a közelben egy gyári első fékbetét szettet,az fog kelleni.Egy ember tévesen rendelte.Nekem meg ponjó.Ha meg már ott vagyok megnézem hétvégén visszafele milyen az új hétvégi útvonal.
Oszt a vegin ott vagyunk hogy wintermute keresi neuromancer-t es atprogramozza corto ezredes agyát,aki epp korhazban van mert szarul sikerult a ruszki computerrendszert meghekkelni ultrakonnyu gepekkel valo berepuleskor,es cafatra lotte a lezeres legvedelem oket. 🤣
Egyenlőre azért ennyire nem komplex, legalább is a nyilvános MI-k. Csak a lehetősége van benne.
Egy emberi jellegű személyiség azért baromi összetett, azt kialakítani még akkor sem egyszerű ha a számítási teljesítmény amúgy megvan.
Már nem, 40 éve még igen, de ez már inkább valóság, Verne-nek is annak hitték a nautilust és rá 30 évre már harcoltak vele, holdraszállás is misztikum volt 60 évre rá ott voltunk most meg ezt hiszik lehetetlennek és..........
Találtam a közelben egy gyári első fékbetét szettet,az fog kelleni.Egy ember tévesen rendelte.Nekem meg ponjó.Ha meg már ott vagyok megnézem hétvégén visszafele milyen az új hétvégi útvonal.
Vagy, kap egy ingyen kávét.
Egy emberi jellegű személyiség azért baromi összetett, azt kialakítani még akkor sem egyszerű ha a számítási teljesítmény amúgy megvan.