7-8-9 évig bírták eddig a gyáriak ismerettségi körömben utána meg jó ha a felét
én max 3 évre számítok egy új akkunál, ha hallom hogy télen lassabban teker inkább veszek egy másikat nem baszakodok a töltésekkel
van némi rezem is majd megnézem mi a helyzet
csak előbb a savat ki kell venni az akkuból mert már nem kapni a boltokban
régebben 150 forint felé volt az akku átvételi ára, kijönne belőle egy hétvégi nagyhalas peca
Hát itt nem vontak le semmit amikor legutoljára ólom akkut cseréltem, pedig ott adtam le ahol vettem az újat. Megköszönték szépen és viszlát. Pedig régebben fizettek egy pár ezrest érte, most meg örülj hogy hajlandóak átvenni a szarodat.
Itt vadkeleten is kifizeted, csak itthon nem adják vissza amikor leadod az akkut.
Ennyit a nagy túlszabályzott EU-s környezetvédelemről. Régebben az ólom miatt jó pénzért átvették a MÉH telepek a rossz akkut, most meg annyi a lenyúlás, hogy inkább bedobom a patakba valami természetvédelmi terület közepén a két évente cserélendő 500kilós Tesla akkut 🤣
http://youtu.be/5BrHFKBrZMg?si=N3Gv96nI1sKvg8Oz
7-8-9 évig bírták eddig a gyáriak ismerettségi körömben utána meg jó ha a felét
én max 3 évre számítok egy új akkunál, ha hallom hogy télen lassabban teker inkább veszek egy másikat nem baszakodok a töltésekkel
csak előbb a savat ki kell venni az akkuból mert már nem kapni a boltokban
régebben 150 forint felé volt az akku átvételi ára, kijönne belőle egy hétvégi nagyhalas peca
Tevesen..... 😆
6-150ah vegyesen
En is adok a tesla pakkjaert ket olomakkut. 😂
Ennyit a nagy túlszabályzott EU-s környezetvédelemről. Régebben az ólom miatt jó pénzért átvették a MÉH telepek a rossz akkut, most meg annyi a lenyúlás, hogy inkább bedobom a patakba valami természetvédelmi terület közepén a két évente cserélendő 500kilós Tesla akkut 🤣