Szerencsére nem tudok sokat róla, csak hogy pillanatok alatt tudatvesztésig viszi az embert. Neki is kettő alá esett, azt nem tom mennyire kevés.. de mint mondtam nem értek hozzá, ugyhogy a legokosabb orvosférjnek nem kell belekötnie. És itt még a szakértés előtt le is zártam a dolgot.
Meglepi volt de egyebként 18 éves kora óta baja, aszonta meg is állt elötte egy kuton enni mert érezte a problémát. De szerinte ottbaszta el hogy nem várta meg a felszivódást. Ott szurta magát ahogy kikászálódott, de nagyon szarul nézett ki. Evett egy szendót, meg a mentők adtak vénás cuccot. Viszont a rendőrök azonnal ott voltak, hamarabb mint mi ketten pedig nem sokkal előttünk indult haza. A szembejövő oldalon látta egy nő hogy egy motoros lemegy az utról a fűbe és azonnal hivta a 112 őt ezek meg egy percre voltak onnan.
Nem. De majdnem. Cimbora hazafelé bedőlt a fűbe az m7esen. Leesett a cukra, szerencsére észbekapott és lefékezett és az utszéli fübe álltmeg magára boritva a vasat, előttem pár peccel. Aztán ezt a helyzetet igyekeztem kezelni.
Amugy csak szolok talan 6 eve szinte egyedul tolom a melot.
Ez rohadtul szukiti a hobbira szanhato idokeretet,tavaly csücskösen a penz resze meg osszejott,iden mar durvabban kell elere allitani a forintokat.
Es ha osszejon meg kocsi is valtok.De ez meg ram jellemzo olcso lego lesz ha osszejon. 🤣
Ez is viszi az ido reszet.
Most jöttem haza szlovéniából, rajtam kivül itt már szinte senki nem motorozik. Te évente max kétszer a többi fagyizó, ekecs csesznekel, ugyhogy még ketten emlithetőek vagytok.
szerinted mi lehet a szar?
ül a óra után egy öregember és dobál kockákkal és ha 27-est dob akkor szétkapcsol 2 tized másodpercre?
vicces hogy a saját tákolásom az hibátlan, a hálózati a szar
A pc sosincs kikapcsolva csak ha kikapcsolom és még nem állt meg. Nincs idövesztés semmiben nem áll meg semmi, szóval a háztájiban kell szétnézni. Ha mégis kötitek az ebet a karóhoz akkor reklamálni kell a szolgáltatónál és rakjon ki egy regisztert......mondjuk a tákolt napelemrendszerbe bele fognak kötni.......
Még anno a PC-s időkben szerváltam egy APC 1000VA on-line szünetmentest, hogy majd itthon használom az érzékeny cuccokhoz - de aztán persze lusta voltam megcsinálni, azóta is kint van a garázsban 😁 meg nálunk 3 éve nem volt áramszünet...
amúgy szerintem a mindenható beszopat, lehet azért mert nem kedvelem kellőképp a buzikat(vagy a sok elmaradt hittanóra miatt)
ahogy megcsinálok egy valamit a kocsin találok másik szopást
most például ezt
pl a pc is sűrűn megállt, most már azon is van szünetmentes, de még a mosógép is párszor megállt, igaz annak csak egy gombnyomás és ment tovább
most már nyáron nincs gond mert az inverter sokkal stabilabb mint a hálózat, folyamatosan 229v-230v között tartja a feszültséget szünet nélkül
Most én is csinálok egy okosszobát az ősszel, oda áthelyezek minden ilyen szarral, és megoldottam minden problémát.
De remélem, aki ilyen hálózatot üzemeltet, annak a kurva anyjának a lélegeztetőgépe is így üzemel majd.
heti 100km körül megyek a robogóval, nem tűnik soknak de tavsztól őszig összejön elég sok méter
Ez rohadtul szukiti a hobbira szanhato idokeretet,tavaly csücskösen a penz resze meg osszejott,iden mar durvabban kell elere allitani a forintokat.
Es ha osszejon meg kocsi is valtok.De ez meg ram jellemzo olcso lego lesz ha osszejon. 🤣
Ez is viszi az ido reszet.
Amugy a Bánk-galgaguta kivallo csak azert 9/10 mert volt par homokfelhordas.
ül a óra után egy öregember és dobál kockákkal és ha 27-est dob akkor szétkapcsol 2 tized másodpercre?
vicces hogy a saját tákolásom az hibátlan, a hálózati a szar
ahogy megcsinálok egy valamit a kocsin találok másik szopást
most például ezt
most már nyáron nincs gond mert az inverter sokkal stabilabb mint a hálózat, folyamatosan 229v-230v között tartja a feszültséget szünet nélkül
De remélem, aki ilyen hálózatot üzemeltet, annak a kurva anyjának a lélegeztetőgépe is így üzemel majd.