gondolom pár puttony elment okosba 😆
egy ismerősöm aszfalt keverőben dolgozott, onnan is hordták a cuccot számolatlanul
akkoriban rengeteg számla nélküli fuvar volt ki-be nem tudta senki sem miből mennyi van
Sajna az én szüleim nem tudtak tolni , az akkori székesfehérvári lakásomat is szülői segítség nélkül vettük az akkori feleségemmel ! Viszont qrva sokat melóztam , már akkor mixer és betonpumpa ! 😉
Én munkás családból jöttem ugy hogy lada volt de annak is örültem. De aki akkor menőzött azt vagy a szülei tolták vagy kétes üzelmekbe bonyolodott, aztán inkább jó volt az ugy😀
elvittem a terepjáró lámpáit polírozni, addig agyaltam hogy egy-két lámpáért nincs értelme profi cuccra beruházni, szar cuccokkal meg nem baszakodok x havonta
nem is ez a lényeg hanem a lámpa
dumáltam emberrel 20 percet mindenféle fénykibocsájtó eszközökről aztána twitter meg ezt dobja elsőnek
tuti hallgatózik az ájfón
egy ismerősöm aszfalt keverőben dolgozott, onnan is hordták a cuccot számolatlanul
akkoriban rengeteg számla nélküli fuvar volt ki-be nem tudta senki sem miből mennyi van
nem is ez a lényeg hanem a lámpa
dumáltam emberrel 20 percet mindenféle fénykibocsájtó eszközökről aztána twitter meg ezt dobja elsőnek
tuti hallgatózik az ájfón
és utána miért adja el?