Vannak páran, kihagytam tőbbeket, mert nem lényeges. Sok olyan régi zenész van akik a tehetségükkel kitartásukkal feljutottak és évtizedeken át tudtak maradni, zenélni, szinvonalas koncerteket adni. Ma már ilyen ritka mint a fehér holló, egyedül Ruzsa magdit tartom kivételnek. A többi sztárocska nem tud maradandót alkotni.
De milyen cigányt? Te tényleg ennyire gyülölködő vagy, vagy csak tudatlan. Pataky nem cigány. Mondjuk képbe vagyok mert 82 óta nyomon követem a munkásságukat annak buktatóival is. Lehet nem szeretni, viszont a magyar poptörténelem megkerülhetetlen figurája lett, és miskolciként kétszeres hátrányból. Ma már ilyenek nem termelődnek ki, de mondhatnám Fenyő Mikit, Somlót, Demjént, függetlenül attól hogy van akit nem kedvelek, se a zenéjét.
Úgy látom te képben vagy ezzel.
Mondjuk ez akkor is a cigányt minősíti, hogy ezzel/ilyennel akar plusz lájkokat szerezni. Mert ha még azt mondta volna, mennyit segített az afrikai éhezőkön, az egy dolog, de hogy megkúrták az ufók, hát... fene a gusztusát.
Abba az időben? Tőbb ment okosba mint rendesen😀 kétezer körül épitkeztem, még akkor is (de egyébként beton ma is) vokt okosba cement, beton, pár szükséges dolog
Mondjuk ez akkor is a cigányt minősíti, hogy ezzel/ilyennel akar plusz lájkokat szerezni. Mert ha még azt mondta volna, mennyit segített az afrikai éhezőkön, az egy dolog, de hogy megkúrták az ufók, hát... fene a gusztusát.
Hát a Jesus Christ Superstar 2000-ben a Judásra.
Szerencse, hogy a hófehér műszőrme belsőről nincs kép, a pöcsöm többet nem állna fel.
:-D