Ez tényleg érdekes. Mennyi idő alatt folyik ki az a 100 liter benzin a kúton a locsolópisztolyból? Plusz sorbanállás a kútfejnél, sorbanállás a kasszánál ... Ha jl számolom, tlehet, hogy több időt tölt el egy Bugattival a kúton, mint az úton? 😦
Basszus, Bugatti Chiront se veszek... azt írják, nyelezve 9 perc alatt issza ki a 100 literes tankot... az még 400-al menve is csak 60 km.
Inkább akkor dácsiaspring 😁 az elmegy 100-at is 🤣
Más.
Megyek az autómmal, elhaladok egy virágkereskedés mellett, mit látok???
Egy hülye kurva egy szürke Astra tetejére tette a virágcserepeket amíg a kulcsát kutatta a tatyójában... Nem a földre, nem, a dukkóra.
Nem sok tartott vissza, hogy ne kiabáljak ki neki (rendőrlámpa várakozás), hogy mit csinálsz te szerencsétlen?
(Mező I. út csomópont, ha a ribanc esetleg magára ismer, 16:20 tájékán, egy kislány fattyú is volt vele.)
Igen, Keszthely felől érkeztem, az Őrség volt a cél, de menet közben módosítottam, Zegen voltam a múlt hétvégén, az odavezető út ugye már uncsi, így menet közben mást gondoltam ki.
A balatoni belső utak - ugye 57. éve járok rajtuk, az északi kevesebbet - nekem abszolút nem vonzóak, ahol látni a vizet, ott esetleg, de amúgy 60 km. hosszan egyutcás falu (szinte). Nem találok benne semmi olyant, ami a csúcsforgalomban pláne, odavonzana.
Északon is szar, ott kicsit több a látnivaló, csak nem nekem.
Egyébként melyik irányból mész,keszthely felől?ami igazán gáz az Füredig tart pest irányból,főleg a péntek délután meg a vasárnap du,akkor lepnek el mindent a gyökér pestiek.De ha ez időben pont szembe mész velük akkor tök jó .Füred után keszthely felé meg egyre gyérebb a forgalom.
Nem,szerintem fogalma sincsen hogy mi milyen kárt tudna okozni és miben.Mert hogy nem tud,ezért is kérdeztem vissza,nyilván belegondolva ő is rájött hogy ostobaságot írt,ezért kibújik az egyenes válasz elől.
Inkább akkor dácsiaspring 😁 az elmegy 100-at is 🤣
Amúgy persze, nem az enyém, de néhány látvány felbosszant.
Megyek az autómmal, elhaladok egy virágkereskedés mellett, mit látok???
Egy hülye kurva egy szürke Astra tetejére tette a virágcserepeket amíg a kulcsát kutatta a tatyójában... Nem a földre, nem, a dukkóra.
Nem sok tartott vissza, hogy ne kiabáljak ki neki (rendőrlámpa várakozás), hogy mit csinálsz te szerencsétlen?
(Mező I. út csomópont, ha a ribanc esetleg magára ismer, 16:20 tájékán, egy kislány fattyú is volt vele.)
A balatoni belső utak - ugye 57. éve járok rajtuk, az északi kevesebbet - nekem abszolút nem vonzóak, ahol látni a vizet, ott esetleg, de amúgy 60 km. hosszan egyutcás falu (szinte). Nem találok benne semmi olyant, ami a csúcsforgalomban pláne, odavonzana.
Északon is szar, ott kicsit több a látnivaló, csak nem nekem.