Nem biztos,a brics egy teljesen mas,sokkal lazabb struktura,kina-india egymassal is gondba van.Egy dolog tartja ossze oket,hogy tele a pupjuk azzal ahogy a nyugatiak szopatjak oket.
a nagyon okos beszopatta magát a kínával a pillanatnyi haszonért
szerintem a brics leigáz mindenkit 20 éven belül, már ha addig nem lesz meg a jósolt összeomlás
Ez így van, hagyták, hogy a kitermelés jelentős részét felvásárolja a világban most meg már békésen ezt nem tudják megoldani illetve legfeljebb úgy ha teljesen új technológiákat sikerül kifejleszteni amikhez nem azok az alapanyagok kellenek.
Én meg egyre inkább és várom az árcsökkenést, ha a kínai autók betörnek az letöri a többi árát is bár most bidé kijelentette, hohy meg kéne tiltani a kínai villanyautók importját az usába aminek van relevanciája a saját ipar védelmében, de inkább gondolom a választási kampány részeként egyenlőre.
én vennék villanyos kocsit, ha használnám
idén ma tankoltam először, de volt még benne 80-100km hatótáv, csak most inzenzíven használom lesz olyan hét hogy 50km felett belemegy
Ezt csak te meg a méghülyébb pipi haverod gondolja, hogy ennyit számít a márkanév nekem... Én mindig is megpróbáltam a legjobbat megvenni, amit ki tudok fizetni. Voltak Opeljeim, aztán kezdett jobban menni a sorom, lett egy Diesel 3-as, aztán az le lett cserélve egy új Benzin 3-ra 12 év után... most eltelt 5 év, megint követlkezik a csere. Most a BYD tud olyan autót adni, amilyet szeretnék, és ki is tudom fizetni - persze a BMW meg az Audi is tudna olyat adni, amit szeretnék, csak azokat nem tudom kifizetni. Meg ugye kell a 4 milla támogatás is, ha már adják... 14-be lesz ez a kocsi, annyiból nemhogy jó villanyos BMW-t nem lehet venni, hanem lassan semmilyet se. Nem olyan bonyolult ez 🤣 de azért csak mondogasd a fasságot, hogy nekem szerinted mi az isten 🤣
szóval
a nagyon okos nyugat beszopatta magát....
szerintem a brics leigáz mindenkit 20 éven belül, már ha addig nem lesz meg a jósolt összeomlás
idén ma tankoltam először, de volt még benne 80-100km hatótáv, csak most inzenzíven használom lesz olyan hét hogy 50km felett belemegy
bár a golfhoz képest astra semmivel se jobb de nem is rosszabb
kb mint régen a nokia-ericsson
Annyira fasza.