na ezzel kb. én is így vagyok. A családért hozok áldozatokat(kezeit széttáró) ha a következő 30 évben nem kellene mennem nyaralni az teljesen jó volna(gondolkodós) Az 30 hét amit helyette melóval tudnék tölteni(kezeit széttáró)
Hol kritizáltam? Az Mlas volt. Figyelj jobban.
Mert szállodába bezárnak? Vagy hogy képzeled? Kevered ezt a dolgot a kollégiummal.
Legutóbbi szálláson a horvátoknál a "házinéniből" csak az e-mailt láttuk. Abban megírta hogy a kulcs melyik virágcserépben van, aztán amikor távoztunk e-mailben írta, hogy oda tegyük vissza. Tényleg nagy kötöttség.
Vadkemping meg cigányoknak való. A kemping, ahol meg van WC, víz, villany, fürdő, meg ahogy halljuk nem épp olcsó manapság.
nem nekem nincs rossz életem(gondolkodós) Ha nekem gyerekkorom óta egy lepusztult boltban kellene tengetnem az életem 7 napból 5,5 napot na akkor lenne ám qrva szar életem 😅
tavaly voltam 2,6 volt egy korsó sör szinte mindenhol. Pont annyi mint a 2 decis üveges kóla ezért voltam kénytelen mindenhol sört inni.(fejét fogó) A furcsa az, hogy a metró kivételével minden boltban legalább 100-150 forinttal volt több a sör mint nálunk(gondolkodós) A tömények meg inkább kicsit olcsóbbak voltak a dzsin amit mostanság iszok meg egyenesen harmadába került mint itthon(gondolkodós) Ha idén is még így lesz veszek is néhány zsugorral 3500 forintért 1 literes tömény szeszt már itthon nem venni sehol. a szar karcos házi kerítés szaggató házipálinka is 5-12 ezer forintig van(szemeit körbeforgató) azt még csak jó se(kezeit széttáró) A 12 jurós szállás saját házzal akár reális is lehet mi 40 euróért megyünk full extrába(kezeit széttáró)
na én ugyan ott voltam és leszek 120 ezerért 😅 + 15 pályadíjért klímás, internetes tv-s fűrdőszobás hűtős apartmanba. Most ráadásul milyenk lesz mindegyik mert kicsit többen megyünk.
Na ez a kotottseg.
Meg az hogy keresni kell.
Tudod,olyan mint a toltes tervezese. 🤣
Mert szállodába bezárnak? Vagy hogy képzeled? Kevered ezt a dolgot a kollégiummal.
Legutóbbi szálláson a horvátoknál a "házinéniből" csak az e-mailt láttuk. Abban megírta hogy a kulcs melyik virágcserépben van, aztán amikor távoztunk e-mailben írta, hogy oda tegyük vissza. Tényleg nagy kötöttség.
Vadkemping meg cigányoknak való. A kemping, ahol meg van WC, víz, villany, fürdő, meg ahogy halljuk nem épp olcsó manapság.
Talan ha raulteti az elefantot a reklambol.
A faszom húzogatná ezt 700 km-ert. 😅 mondjuk neked csak 500 😅