Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

debrecenben akartunk megszállni de nem volt hely, valami kollégium volt intézve csak nem tudtak számolni és pár ember nem fért be
aztán hajdúszoboszló volt az egyetlen közeli hely
Na végre. 😆
Viszont nem mozog, gondolom mindenki fogott már ki rossz időt, szar helyet, túl hangos, túl csendes vagy egyáltalán amolyan nem szimpatikus helyet nyaraláskor, hát a lakókocsival arrébb állok és keresek szimpatikusabbat, nem ritkán tettük bár a sajátokkal inkább itthon keveregtünk.
Hagyd már. Ha nekik jó legyenek boldogok vele, engem legkisebb mértékben sem zavar.
Ha 400 évig élsz mint a "teknyősbéka" sem !!!
Sosem fogod te ezt felfogni ! De nem is baj ! Nem fogsz hiányozni a lakókocsit kedvelők között ! 😌
Ha a klozet meg a zuhanyzó jó, ami ott van, akkor a szoba miért nem? A legkisebb apartman is nagyobb, mint a lakókocsi....
🤣
Lehet ez olyan mint a vasutasoknál.
"Fiam mozgasd az asztalt, levelet akarok írni." 😆
Rákerestem, nem tűnik rossznak, de túl nagy, meg egyébként szoboszlóra leginkább nyuggerek járnak, régi szoci beidegződés 😃 mert különben nincs ott semmi a gyógyvízen kívül.
Ott nincs wc, fürdő, pár alkalommal mi is megálltunk a szabadban még a 90-es években, de azért az már nem komfortos, a minimum a tisztességes fürdő.
én megértem, csak a kempinget nem
ha már húzza a csigaházat bárhol megszállhatna hegytetőn tóparton stbstb
Mi van? Sosem zuhanyozunk, de még csak nem is wc-zünk a lakókocsiban, a kempingek a horvátoknál kb. 20 éve elég szinvonalasak, jobbak és tisztábbak a fürdőik mint egy alpesi hotelé, de az igaz, hogy oda el kell menni és nem a lakásban van ellenben akár hajnal 2-kor a tenger is ugyanannyira van.
ott volt csak hely
barátság volt a neve nem tudom mennyire putris
sok vén nyugger volt az biztos
máshol meg nem volt 3 ágyas szoba szabad
nem volt foglalva előre csak beestünk
a kaja 10 pontos volt és a kínálat is pazar volt
ebéd az szerény volt csak 4-5 féle választási lehetőség volt
Azért zaklattak, mert nem elég drága helyre mentél... jobb helyen csak akkor szólítanak meg, ha rájuk nézel, akkor megkérdik mijafax kell 😃
Nekem csak az a furcsa, hogy szó szerint a fél életedet egy teherautó fülkében töltöd el - és akkor évente 2x elmész 1-2 hétre nyaralni - egy teherautó fülkében 😁
Szorongani egy autóban, 40x40 centis zuhanyzóban fürdeni, meg emeletesen aludni - hát nekem ez a hangulat nem is hiányzik. nem vagyunk egyformák, biztos lehet ebben is romantikát találni.
Nekem inkább elvben furcsa ez: mijafaxnak 1000 km-re házat vinni magaddal, hisz van ott épp elég 😅 Ha létezne hordozható tengerpart vagy hegycsúcs, biztos lenne, aki azt is vinné magával 🤣
Ja, bocs, nem tudtam, hogy ez verseny! 😅 Évente újítod a kecókat, vagy már 40 van? 🤣
Éjfélig tanultál? Az milyen? nekem szakközépben sosem kellett... amúgy neked is felesleges volt, nem látszik rajtad, meg haszna se volt....
Mit kellett "otthon a cégben" melóznod neked? Fizikai munka volt, vagy felelőtlenül rádbíztak valami észmunkát?
Elhiszem én, csak nem tudom, milyen lehet ennyiért. Ahova én járok, annak is van kemping része (mi apartmanban szoktunk lenni) és biztos nem olyan drága a lakóautó hely, mert a geci németek-hollandok-stb szemmel láthatóan hetekig-hónapokig ott héderelnek.
gyerek elvitte az anyját egy hétre dubajba, én meg inkább itthon hédereltem a csatorna parton az astrába
holnap hévízre mennek pihenni egy kicsit aztán én inkább a parton leszek
pedig ezek 0 forintba lennének nekem de akkor se szeretem
a pályaudvari migránsok meg nem tudom hogy jönnek ide ....
pár éve rákényszerültem egy hajdúszoboszlói szállodára, nem volt szar de mindig zaklattak, hogy ízlett a kaja meg ilyenek
hát engem ne zaklasson senki, majd odaszarok a küszöbre vagy a liftbe ha vakami nem tetszik 🤣
Azért a németek ia megérdemlik a sorsukat, majd jelentgesse a migrit ha össze lesz szarva a járda meg tele szeméttel mert nekik úgy tetszik 🙈😁
👌 💪 👍️
Dehogy ereszt, én nem is kentem be semmivel hanem egyszerűen a német szerelő be van szarva, hogy ha feljelenti egy szomszéd mondjuk öcsémet mert olajfoltot lát a kocsija alatt akkor azonnal a szerelőt veszik elő mert ő csinálta meg rosszul. Hát, hogy legutóbb én csináltam így ha folt lesz hozzám jöhetnek a policájok. 😁
Tehát a hotelt utálod, de azért azt bírod ha ki van nyalva a segged 🤣 érthető, de Madridban ez volt a szobám. Nagy duzzogva talán elviselnéd te is szerintem 😁
Ja és én is személyzetet csak akkor láttam, amikor reggelezni mentünk.
Persze lehet hogy te inkább befeküdnél a néger migránsok közé a pályaudvarra, nehogy el kelljen szenvedned ezt 🤣
Az én házam , az én váram ! 2022 Makarska ! Megvan ennek is a feelingje , van akinek bejön , van akinek útálat ! Nekünk ez a 3. lakókocsink volt ! Itt már elég magasak a hegyek , kell autó ami bírja lakóval ! 😉
Aztán mégis ereszt az olaj belőle ha nem tépik szét a menetet 🤣