A gázpalack tömítés pont jó hozzá azzal kell visszarakni oszt kész(kezeit széttáró) Mi a faxt lehet írni már ennyit egy rohadt karter leeresztő csavarról(kezeit széttáró) Nekem műanyag a dekli is meg a csavar is soha nem fog összerohadni 😂
Ez a lakókocsi meg lakóautó a legnagyobb önszopatás a világon 😅
Ha én ilyenre vágyok elalszok az 5 m3 dobozban. Két bojlis ágy meg a cuccok kényelmesen elférnek azt ha nem baxnak ki a kapuknál velem személykocsi árában elcsordogálok 7 lityós fogyasztással azt akár egy parkolóba elalszok ingyen senki nem akar kemping díjat felszámolni egy melós furgonra 😂
nekem makarszkáig azért volt 15 pénz mert a rohadékok a furgont egy díjkategóriával fentebb tették. pedig egyértelmű a szabály "2 méter magasságig" Az én autóm 1995 mm szóval 5 mm-vel határon belül vagyok. Idén leveszem az antennát nehogy az legyen a kifogás(gondolkodós) Bár az antenna csonkja is túl lóg a 2 méteren lehet egy centivel is(gondolkodós) Akkor leszedem azt is(szemeit körbeforgató)
Nem, nem... Én a hevített dohánytermékek ügyében mosom kezeim, én elektromos cigarettával foglalkoztam, mert az tényleg tud sokkal kevésbé káros lenni.
A hevített dohánytermék égés nélkül juttatja a véráramba a dohányból kioldott minden olyan összetevőt, amit a glicerin/propilénglikol ki tud oldani a dohányból. Ebben az ízét és szagát adó anyagok, dohányspecifikus nitrozaminok, policiklikus aromás összetevők is vannak.
Azt tudni kell, hogy a dohány összetevői közül kb. 70 rákkeltő hatású. Ugyanakkor elégetés hiányabán nem keletkezik kátrány, egyéb fokozottan rákkeltő égéstermékek, további szénhidrogének, amik a tüdőszövetben elváltozásokat okoznának.
A rágyújtós, elszívós megoldásnál kevésbé káros, de nem ártalmatlan. Pl. a snüssz nevű svéd dohánytermék is statisztikailag kimutatható egészségkárosodást okoz, ami egy kis teafilter-szerű párnácska (dohánnyal és időnként aromával töltve), amit a szájukba tesznek az ínyük mellé. Semmi hőhatás, semmi feldolgozás, az csak egy szopogatott dohánycsomó.
Ha szemléltetnem kellene a dolgot, tizes skálán a hagyományos dohányzás a 10, a hevített dohány kb. 4, a snüssz 3, egy jó e-cigaretta meg 1-es veszélyességű.
Jah,ex nem az mlas fele lesederunk palyan abbaziaba,finedining kajak-borok,seta a parton pancsolas egy hetik es haza.
Inkabb kinezed,lecuccolsz,par nap felfedez,ujra kinez 100-200 km arrebb,ujra felfedez,es igy tovabb.
Motorral pont jo lenne, fel ev alatt eljutni graz-tol mondjuk a portugal tengerpartig,vegig hegyi szerpentinek vegigjarva csapatni.
Ezt hotellel-apartmannal nagyobb koltseg lenne.
Mas módi ennyi az egesz.
Kene orokolnom egy nagybacsitol ha lenne.
jobban jársz ha bérlakókocsiba költözöl ha ez a nagy vágyatok. (szemeit körbeforgató) Bár nekünk most 7 éjszakára 120 ezer a szállás olcsóbb mint tavaly ugyanott 😅 Én biztos nem kínlódnék ilyen lakókocsi félével sokkal többe jön ki(kezeit széttáró)
A havernak a mániája, hogy elmegy a családdal ilyen lakókocsiparkos kempingbe. Tavaly pont láttam egy ilyet, mert novigrádnál ilyen kempingen keresztül lehet lemenni a tengerhez. Hát nem vagyok nagy véleménnyel az ilyen lakókocsi kempingekről 😅 Kb. ahhoz tudnám hasonlítani mint a filmekben szoktak lenni a lovaskocsis utazó cigányok. Na ez is kb. úgy néz ki csak nem lovaskocsik vannak, hanem lakókocsik. lakókocsitól, lakókocsiig ki vannak húzva a szárítókötelek tele van aggatva szép színes gúnyával. A lakókocsik előtt kisgázon melegíti a család a páncélost. Nyáron ráadásul ott 40 fok van, úgy, hogy reggel 6 kor már 35 fokkal indít a nap 😅 Ez a 40 fok kitart kb. este 8-ig majd éjszakára már vissza is hűl 30-ra 😅 Egymás seggében vannak a különböző népek igénytelenség és büdös és szanaszét minden(kezeit széttáró) Bár ilyen körülmények között nem is igen lehet rendet tartani. egy haveri pecatábornak elmenne egy ilyen amikor a saját hányásunkba fetrengünk és nem az igényesség felé hajlunk nyaralásra családokkal nem optimális szerintem 😅 és mind ez kicsit drágábban mint ha apartmant bérelnél(dollárjeles) 😅
A mai cuccok mar full komfortos jarganyok,es nem lakokocsi,lakoauto.Nem mindegy.
A lakokocsi kempinges letaborozos,a lakoauto az meg aktivabb vandorlosabb.
Ebbol is a felintegralt vagy a furgonbol gyartott kastenwagenek a jobbak.
Persze nem 6 pulya nagyiva es kutyaval stilus.
te voltál a fejlesztők között mi a meglátás mennyivel kevésbé káros mint a hagyományos büdös cigi? Mondjuk annyival tuti jobb,hogy a papírt nem kell elszívni. Na nem is köhögök azóta mióta ájkoszt szívok. Véleményem szerinte a cigarettában a papír elszívása volt a leg kártékonyabb(gondolkodós)
Oké, mondjuk, hogy leparkolsz egy ilyen helyen.
De ha Sanyibácsi vagy és kell a csigaházon kívüli vizesblokk, akkor muszáj leszel fizetős kempingbe menni. Nem?
lehet e még? Néhány év és végre azt a füstös szart kitiltják végleg(meghajlós)
Már csak ilyen ájkoszféle dolgok lesznek(meghajlós) Mifelénk a melósokon kívül nem szívja már más azt a füstölgő izét(kezeit széttáró)
Mindenki korszerű lett mint én is(kezeit széttáró)
Ja,egyszeri beker ar,meg uzemanyag,szerintem az uj vellanykocsid arabol kijon egy fasza lako meg 10ev uzemeles.
Foleg ahogy neztem a szallas arakat horvatban bookingon.
Egy francos apartman szezonon kivul 30e vagy felette.
Ez igaz volt 1970-ben. Ma ugyanúgy foglalod neten a helyet, csekkolsz a recepción. Nem, nem oda mész, ahova akarsz, hanem ahova foglaltál. Akárhol letáborozni meg már sehol sem lehet nyugaton, Romániában talán, de ott meg vagy a medvék baxnak meg, vagy a cigók.
Lakóautóval zéró a költség? Hát ez a legnagyobb tévedés 😅
Én kölök koromban mindig azt hallottam a nagyiéktól, hogy mennek Szoboszlóra a SZOT üdülőbe😅 Gyógyvíz... az melyik 40 alattit érdekli? Főleg úgy, hogy a medencében mellette mindenki 70+
Biztos vannak ott néhol fiatalabbak is, de a nyugger a jellemző - és az is volt mindig.
Mondjuk nem fogod fel hogy a lakoautozas egy masfajta utazasi mod.
Semmifele kotottseg nincs,se foglalas,se recepcio,se házineni,akkor mesz,jossz oda es ugy ahogy akarsz.
Mondjuk ugy hogy kikered magadnak ha blodi kritizaja a villannyal autozos szokasaidat,ugy siman kritizalod a lakoautosokat.
Eleve lakoautoval zero a szallaskoltseged.
Mint egy vadkemping satras nyünyörgés nelkul.
Szoci berögződés? Nyugdíjasok járnak?
Hát nem tudom, mi minden évben töltünk el ott 4-5 éjszakát, de akkor nem egy helyről beszélünk.
Egyébként egy fürdővárosba, a gyógyvíz vonzza az embereket, nem az egri vár.
Egerbe ha nem lenne a vár, ne hidd, hogy annyi turista érkezne!
Én nem akarom őket meggyőzni.... én megérteni szeretném! 🤣
Aludtam én már kocsiban is, sátorban is - azt nem vágom, miért csinálja ezt valaki öreg fejjel önként, ha nem muszáj 😁
Ha én ilyenre vágyok elalszok az 5 m3 dobozban. Két bojlis ágy meg a cuccok kényelmesen elférnek azt ha nem baxnak ki a kapuknál velem személykocsi árában elcsordogálok 7 lityós fogyasztással azt akár egy parkolóba elalszok ingyen senki nem akar kemping díjat felszámolni egy melós furgonra 😂
A hevített dohánytermék égés nélkül juttatja a véráramba a dohányból kioldott minden olyan összetevőt, amit a glicerin/propilénglikol ki tud oldani a dohányból. Ebben az ízét és szagát adó anyagok, dohányspecifikus nitrozaminok, policiklikus aromás összetevők is vannak.
Azt tudni kell, hogy a dohány összetevői közül kb. 70 rákkeltő hatású. Ugyanakkor elégetés hiányabán nem keletkezik kátrány, egyéb fokozottan rákkeltő égéstermékek, további szénhidrogének, amik a tüdőszövetben elváltozásokat okoznának.
A rágyújtós, elszívós megoldásnál kevésbé káros, de nem ártalmatlan. Pl. a snüssz nevű svéd dohánytermék is statisztikailag kimutatható egészségkárosodást okoz, ami egy kis teafilter-szerű párnácska (dohánnyal és időnként aromával töltve), amit a szájukba tesznek az ínyük mellé. Semmi hőhatás, semmi feldolgozás, az csak egy szopogatott dohánycsomó.
Ha szemléltetnem kellene a dolgot, tizes skálán a hagyományos dohányzás a 10, a hevített dohány kb. 4, a snüssz 3, egy jó e-cigaretta meg 1-es veszélyességű.
Inkabb kinezed,lecuccolsz,par nap felfedez,ujra kinez 100-200 km arrebb,ujra felfedez,es igy tovabb.
Motorral pont jo lenne, fel ev alatt eljutni graz-tol mondjuk a portugal tengerpartig,vegig hegyi szerpentinek vegigjarva csapatni.
Ezt hotellel-apartmannal nagyobb koltseg lenne.
Mas módi ennyi az egesz.
Kene orokolnom egy nagybacsitol ha lenne.
A havernak a mániája, hogy elmegy a családdal ilyen lakókocsiparkos kempingbe. Tavaly pont láttam egy ilyet, mert novigrádnál ilyen kempingen keresztül lehet lemenni a tengerhez. Hát nem vagyok nagy véleménnyel az ilyen lakókocsi kempingekről 😅 Kb. ahhoz tudnám hasonlítani mint a filmekben szoktak lenni a lovaskocsis utazó cigányok. Na ez is kb. úgy néz ki csak nem lovaskocsik vannak, hanem lakókocsik. lakókocsitól, lakókocsiig ki vannak húzva a szárítókötelek tele van aggatva szép színes gúnyával. A lakókocsik előtt kisgázon melegíti a család a páncélost. Nyáron ráadásul ott 40 fok van, úgy, hogy reggel 6 kor már 35 fokkal indít a nap 😅 Ez a 40 fok kitart kb. este 8-ig majd éjszakára már vissza is hűl 30-ra 😅 Egymás seggében vannak a különböző népek igénytelenség és büdös és szanaszét minden(kezeit széttáró) Bár ilyen körülmények között nem is igen lehet rendet tartani. egy haveri pecatábornak elmenne egy ilyen amikor a saját hányásunkba fetrengünk és nem az igényesség felé hajlunk nyaralásra családokkal nem optimális szerintem 😅 és mind ez kicsit drágábban mint ha apartmant bérelnél(dollárjeles) 😅
A lakokocsi kempinges letaborozos,a lakoauto az meg aktivabb vandorlosabb.
Ebbol is a felintegralt vagy a furgonbol gyartott kastenwagenek a jobbak.
Persze nem 6 pulya nagyiva es kutyaval stilus.
De ha Sanyibácsi vagy és kell a csigaházon kívüli vizesblokk, akkor muszáj leszel fizetős kempingbe menni. Nem?
Már csak ilyen ájkoszféle dolgok lesznek(meghajlós) Mifelénk a melósokon kívül nem szívja már más azt a füstölgő izét(kezeit széttáró)
Mindenki korszerű lett mint én is(kezeit széttáró)
Foleg ahogy neztem a szallas arakat horvatban bookingon.
Egy francos apartman szezonon kivul 30e vagy felette.
Lakóautóval zéró a költség? Hát ez a legnagyobb tévedés 😅
Biztos vannak ott néhol fiatalabbak is, de a nyugger a jellemző - és az is volt mindig.
Semmifele kotottseg nincs,se foglalas,se recepcio,se házineni,akkor mesz,jossz oda es ugy ahogy akarsz.
Mondjuk ugy hogy kikered magadnak ha blodi kritizaja a villannyal autozos szokasaidat,ugy siman kritizalod a lakoautosokat.
Eleve lakoautoval zero a szallaskoltseged.
Mint egy vadkemping satras nyünyörgés nelkul.
Hát nem tudom, mi minden évben töltünk el ott 4-5 éjszakát, de akkor nem egy helyről beszélünk.
Egyébként egy fürdővárosba, a gyógyvíz vonzza az embereket, nem az egri vár.
Egerbe ha nem lenne a vár, ne hidd, hogy annyi turista érkezne!
Aludtam én már kocsiban is, sátorban is - azt nem vágom, miért csinálja ezt valaki öreg fejjel önként, ha nem muszáj 😁