Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gázpalack tömítés pont jó hozzá azzal kell visszarakni oszt kész(kezeit széttáró) Mi a faxt lehet írni már ennyit egy rohadt karter leeresztő csavarról(kezeit széttáró) Nekem műanyag a dekli is meg a csavar is soha nem fog összerohadni 😂
Azt ne felejts el itt rajtam kívül nem az értelmesebbje verődött össze 😅
Ez a lakókocsi meg lakóautó a legnagyobb önszopatás a világon 😅
Ha én ilyenre vágyok elalszok az 5 m3 dobozban. Két bojlis ágy meg a cuccok kényelmesen elférnek azt ha nem baxnak ki a kapuknál velem személykocsi árában elcsordogálok 7 lityós fogyasztással azt akár egy parkolóba elalszok ingyen senki nem akar kemping díjat felszámolni egy melós furgonra 😂
Vagd le parkside flexel a tetot,kabrio nem lehet furgon kategoria. 🤣
én a te korodban már inkább szabadulnék a nyűgtől nem gyűjteném 😅
nekem makarszkáig azért volt 15 pénz mert a rohadékok a furgont egy díjkategóriával fentebb tették. pedig egyértelmű a szabály "2 méter magasságig" Az én autóm 1995 mm szóval 5 mm-vel határon belül vagyok. Idén leveszem az antennát nehogy az legyen a kifogás(gondolkodós) Bár az antenna csonkja is túl lóg a 2 méteren lehet egy centivel is(gondolkodós) Akkor leszedem azt is(szemeit körbeforgató)
ezt én már írtam, úgy, hogy kifogtam a vitorládból a szelet(kezeit széttáró) 😅
Ennel meg a koka level rágása is termeszetesebb,es kevesbe karos. 😆
Mi ezt úgy tanultuk annó, hogy menetszakadás előtt fél fordulattal kell megállni(kezeit széttáró) Ehhez nem kell nyomatékkulcs (kezeit széttáró)
Nem, nem... Én a hevített dohánytermékek ügyében mosom kezeim, én elektromos cigarettával foglalkoztam, mert az tényleg tud sokkal kevésbé káros lenni.

A hevített dohánytermék égés nélkül juttatja a véráramba a dohányból kioldott minden olyan összetevőt, amit a glicerin/propilénglikol ki tud oldani a dohányból. Ebben az ízét és szagát adó anyagok, dohányspecifikus nitrozaminok, policiklikus aromás összetevők is vannak.

Azt tudni kell, hogy a dohány összetevői közül kb. 70 rákkeltő hatású. Ugyanakkor elégetés hiányabán nem keletkezik kátrány, egyéb fokozottan rákkeltő égéstermékek, további szénhidrogének, amik a tüdőszövetben elváltozásokat okoznának.
A rágyújtós, elszívós megoldásnál kevésbé káros, de nem ártalmatlan. Pl. a snüssz nevű svéd dohánytermék is statisztikailag kimutatható egészségkárosodást okoz, ami egy kis teafilter-szerű párnácska (dohánnyal és időnként aromával töltve), amit a szájukba tesznek az ínyük mellé. Semmi hőhatás, semmi feldolgozás, az csak egy szopogatott dohánycsomó.

Ha szemléltetnem kellene a dolgot, tizes skálán a hagyományos dohányzás a 10, a hevített dohány kb. 4, a snüssz 3, egy jó e-cigaretta meg 1-es veszélyességű.
Jah,ex nem az mlas fele lesederunk palyan abbaziaba,finedining kajak-borok,seta a parton pancsolas egy hetik es haza.
Inkabb kinezed,lecuccolsz,par nap felfedez,ujra kinez 100-200 km arrebb,ujra felfedez,es igy tovabb.
Motorral pont jo lenne, fel ev alatt eljutni graz-tol mondjuk a portugal tengerpartig,vegig hegyi szerpentinek vegigjarva csapatni.
Ezt hotellel-apartmannal nagyobb koltseg lenne.
Mas módi ennyi az egesz.
Kene orokolnom egy nagybacsitol ha lenne.
jobban jársz ha bérlakókocsiba költözöl ha ez a nagy vágyatok. (szemeit körbeforgató) Bár nekünk most 7 éjszakára 120 ezer a szállás olcsóbb mint tavaly ugyanott 😅 Én biztos nem kínlódnék ilyen lakókocsi félével sokkal többe jön ki(kezeit széttáró)
A havernak a mániája, hogy elmegy a családdal ilyen lakókocsiparkos kempingbe. Tavaly pont láttam egy ilyet, mert novigrádnál ilyen kempingen keresztül lehet lemenni a tengerhez. Hát nem vagyok nagy véleménnyel az ilyen lakókocsi kempingekről 😅 Kb. ahhoz tudnám hasonlítani mint a filmekben szoktak lenni a lovaskocsis utazó cigányok. Na ez is kb. úgy néz ki csak nem lovaskocsik vannak, hanem lakókocsik. lakókocsitól, lakókocsiig ki vannak húzva a szárítókötelek tele van aggatva szép színes gúnyával. A lakókocsik előtt kisgázon melegíti a család a páncélost. Nyáron ráadásul ott 40 fok van, úgy, hogy reggel 6 kor már 35 fokkal indít a nap 😅 Ez a 40 fok kitart kb. este 8-ig majd éjszakára már vissza is hűl 30-ra 😅 Egymás seggében vannak a különböző népek igénytelenség és büdös és szanaszét minden(kezeit széttáró) Bár ilyen körülmények között nem is igen lehet rendet tartani. egy haveri pecatábornak elmenne egy ilyen amikor a saját hányásunkba fetrengünk és nem az igényesség felé hajlunk nyaralásra családokkal nem optimális szerintem 😅 és mind ez kicsit drágábban mint ha apartmant bérelnél(dollárjeles) 😅
A mai cuccok mar full komfortos jarganyok,es nem lakokocsi,lakoauto.Nem mindegy.
A lakokocsi kempinges letaborozos,a lakoauto az meg aktivabb vandorlosabb.
Ebbol is a felintegralt vagy a furgonbol gyartott kastenwagenek a jobbak.
Persze nem 6 pulya nagyiva es kutyaval stilus.
te voltál a fejlesztők között mi a meglátás mennyivel kevésbé káros mint a hagyományos büdös cigi? Mondjuk annyival tuti jobb,hogy a papírt nem kell elszívni. Na nem is köhögök azóta mióta ájkoszt szívok. Véleményem szerinte a cigarettában a papír elszívása volt a leg kártékonyabb(gondolkodós)
Oké, mondjuk, hogy leparkolsz egy ilyen helyen.
De ha Sanyibácsi vagy és kell a csigaházon kívüli vizesblokk, akkor muszáj leszel fizetős kempingbe menni. Nem?
Nem soká 100% lesz az. Ez könnyebb lesz mint az elektromos autókra való áttérés 😅
lehet e még? Néhány év és végre azt a füstös szart kitiltják végleg(meghajlós)
Már csak ilyen ájkoszféle dolgok lesznek(meghajlós) Mifelénk a melósokon kívül nem szívja már más azt a füstölgő izét(kezeit széttáró)
Mindenki korszerű lett mint én is(kezeit széttáró)
Nem is nyugatra szokás menni,hanem délre.Sőt,még nyugatról is délre mennek
Ja,egyszeri beker ar,meg uzemanyag,szerintem az uj vellanykocsid arabol kijon egy fasza lako meg 10ev uzemeles.
Foleg ahogy neztem a szallas arakat horvatban bookingon.
Egy francos apartman szezonon kivul 30e vagy felette.
Fraszt,fogalmad nincs rola.Park4Night alkalmazas tele van legalis ingyenes helyek pontos koordinataival.
Ez igaz volt 1970-ben. Ma ugyanúgy foglalod neten a helyet, csekkolsz a recepción. Nem, nem oda mész, ahova akarsz, hanem ahova foglaltál. Akárhol letáborozni meg már sehol sem lehet nyugaton, Romániában talán, de ott meg vagy a medvék baxnak meg, vagy a cigók.
Lakóautóval zéró a költség? Hát ez a legnagyobb tévedés 😅
Én kölök koromban mindig azt hallottam a nagyiéktól, hogy mennek Szoboszlóra a SZOT üdülőbe😅 Gyógyvíz... az melyik 40 alattit érdekli? Főleg úgy, hogy a medencében mellette mindenki 70+
Biztos vannak ott néhol fiatalabbak is, de a nyugger a jellemző - és az is volt mindig.
Mondjuk nem fogod fel hogy a lakoautozas egy masfajta utazasi mod.
Semmifele kotottseg nincs,se foglalas,se recepcio,se házineni,akkor mesz,jossz oda es ugy ahogy akarsz.
Mondjuk ugy hogy kikered magadnak ha blodi kritizaja a villannyal autozos szokasaidat,ugy siman kritizalod a lakoautosokat.
Eleve lakoautoval zero a szallaskoltseged.
Mint egy vadkemping satras nyünyörgés nelkul.
Szoci berögződés? Nyugdíjasok járnak?
Hát nem tudom, mi minden évben töltünk el ott 4-5 éjszakát, de akkor nem egy helyről beszélünk.
Egyébként egy fürdővárosba, a gyógyvíz vonzza az embereket, nem az egri vár.
Egerbe ha nem lenne a vár, ne hidd, hogy annyi turista érkezne!
Én nem akarom őket meggyőzni.... én megérteni szeretném! 🤣
Aludtam én már kocsiban is, sátorban is - azt nem vágom, miért csinálja ezt valaki öreg fejjel önként, ha nem muszáj 😁