Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétvégi tervek?
Ha már a dicséretre nem értél oda, a lebaszásért ne állj sorba!
Annyit zabaltam most delutan, hogy csoda, hogy az alberlo meg elfer odabenn
"Egymagam nem birtam volna megenni"
Miért az albérlő nem kapót volna belöle
Csak a fele a tied
Ja csak nem dicsekszünk vele
Jo'vanna, nekem sok, mert egymagam nem birtam volna megenni feltem is, hogy elbaszom es ki kell ennyit dobnom...
30 mini csaiga sok?
ez kb olyan vicces mint nálunk az egyik pizzária hirdeti magát hogy aki egy óriás pizzát megesz egyedül azt nem kell kifizetni
haver agitált hogy nevezzek be, ha nem jön össze akkor megeszi a maradékot meg kifizeti mind
aztán kiderült hogy az óriás pizza 60 centis mondtam is neki hogy én azért a kis hoki 60asért egy métert nem m egyek nem fogom égetni magam az evő versenyen egy 60 centis kis szardarabbal haverral a méterest úgy megettük hogy nem is voltunk éhesek pedig az totál fullos minden létező feltét rajta volt
Na jó azért ha joidolessz meg letok egy Mosonmagyaróvár-rol kuchl-mariazell-t ha megengeded.
Hátha nem jössz szembe gyerekkel a csomagtartóban.
Most milyen videorol van szo?
Meg itt van az a par db, tudok menteni belole
Miutan en egyszer probaltam otthon fozni, raadasul 3 fogasos ebedet, de anyamnak nem izlett, igy mindent kidobott. Nem mondom, hogy szornyuek voltak a kajak, de boven eheto kategoria. Jobb, mint a semmi. Na de ott ment el a kedvem a konyhatundereskedestol, igy amig kulon nem koltoztem, tobbet a konyhaba se tettem otthon a labam. Palacsintat is 23 evesen csinaltam eloszor. Most meg hogy itthon is kell lennem es unatkozom, ilyenek jutnak eszembe. A Zuram es a szomszed nagy oromere
Anno tavaly az egyik asztalos emberkevel is osszehaverkodtam abba a par napban, amig raktak ossze nalam az elso butorokat. Azota csak a kollegajat latom, mindig azt kuldi hozzam a fonok (sok minden el lett baszva, vagy meg nem hoztak igy jarkalnak ide idokozonkent). Na a lenyeg, hogy mindig uzeni, hol van a hires neves citromhabos tortaja, amit igertem neki. Jovoheten megsutom azt is, hogy rohadjon meg.
Meg tervben van, hogy egy sacher tortaval is megprobalkozom, bar senkinek nem lesz szulinapja
Szoval ki mit ker?
Francba,
Kb 30 csiga volt. Meg van 8 db. Ebbol 5 kisebbet (szelerol vagva) en ettem meg, 5ot vittem szomszedba (most van a baratkozos fazis, az almas pitebol is kaptak), 4et adtam tesomekhoz (de a lassan 4 eves unokaocsem egymaga betomte szoval jonnek mindjart repetazni), a maradekot a Zuram tomte magaba es mar huzza a szajat, hogy nem fog maradni reggelire......
Pedig szerintem lehetne jobb is. Szoval buszke vagyok magamra
Jodöntés :D
Ezé gyúrok a strandkorlátkék csodára.
Fagyizni jóaz.És visszaadom a jogsit.
Ejj ha ma mindenki volt Gyúrni waze
Ha már nem durrant be a bicepsz, legalább beszólok valakinek
Majd ha egy ilyen miatt mondjuk tolokocsiban végzed akkor térjünk erre vissza.
Fura de igy kanyart 18 év alatt nem néztem be. Max a felezővonalig csusztam egyszer. Szégyeltem is magam utána hetekig. Nem a neten mutogattam.
Hát...........ja.
Há mert te is egy balfasz vagy
Jano bocsáss meg, nem akarok személyeskedni de amúgy ritka ideges hétköznapjaid lehetnek. Amúgy igen én egy ilyen toleráns ember vagyok. Nincs bajom pl a homoszexualítással sem sőt még a kisebbséggel sem mindaddig míg nekem ezzel nem okoznak gondot. Közlekedésben is ilyen vagyok. Ellenben ezt a toleráns hozzáállást várom másoktól is a közlekedésben. Én pl átengedem a banyatargoncás nagyikat az úton akkor is ha nincs ott zebra. Hidd el így az élet nagyon de nagyon nyugodt tud lenni. Nincs gyomorfekély meg hasonlók. Néha persze én is kifakadok de az kb havonta egyszer van vagy olyankor mikor a szar csőstül dől az ember nyakába.
Már én is basztam el így kanyart.
Ez van.
Jobb mint ha leszívná, amúgy meg igaza van semmi extra nem lett volna ha... nem tom mèrt cseszte el ennyire de nagyon ámátőr volt na.
Nem szeretem az ilyen tulzottan toleráns embereket...
Nyugalom...............ne szívd fel magad.
Majd ha téged elbasz egy ilyen idiota akkor legyen nagy a pofád. Közúton nincs olyan hogy belefér a hiba.
Húzta neki de meg videorol is látszik hogy az a kanyar tiszta ügy.
Pont ma halt meg egy ismerősöm mert a szembejövő épp eléfordult.