Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanult a hibájából? Ezt honnan veszed? Talán mondta neked? Mert a leírásból nem ez jött le nekem. Higgadtság, meg rutin meg a kis fszom az. Ha ez a nyugodtság és a rutin, milyen amikor pánikol? Már maga a cím, hogy majdnem sok. Ez bazdmgen em majdnem sok, hanem qrvára sok volt.
Azért ennyire ne legyünk szerintem sarkosak. Ha velem szembe hibázik valaki, legyen az kocsi vagy motor. De tudatában van az elkottázásnak, így akár csak intéssel vagy fejbólintással jelzik hogy "Igen én voltam a hülye és elnézést kérek" akkor nálam azzal a dolog le is van zárva. Nem őrjöngök. Senkinek nem esett baja a vétkes félt tanult a hibájából. Ennyi lezártam. Amúgy meg senki sem úgy született hogy mindent tudjon. Én is kottáztam már el kanyart. Volt hogy ezzel meg is ijesztettem nem kicsit a szembejövőt. Odagurultam az sofőrhöz és frankón tényleg elnézést kértem majd amint lehetett megálltam és fújtam egyet hogy megnyugodjak mert felszaladt a pumpa nagyon.
Jajj hagyjuk már ezt a PC maszlagot! És ha jön szembe egy motoros utassal? Akkor mi van? Ejnye-bejnye más is hibázott már, oda se neki? Az ilyen balfaszok nem az útra valók, pláne nem a Mátrába utassal.
süti után egy kis extra:
https://www.sportmotor.hu/vide...
túr dö ganédomb
mondjuk a kismuffot simán........még ha nem is tud motorozni
baszki...... én 4-5 évesen csináltam ilyen első alkalmakat
a családban senki sem tud olyan sütiket csinálni mint én
amikor kicsi voltam öreganyám akkor vált el, aztán eléggé bánatos volt(kacifántos, fordulatokkal teli történet, de megtartom magamnak) aztán sokat ott voltam nála, mondhatni a szabadidőben mindig
ő szeretett sütni én meg enni és emiatt a sütő elég sokat üzemelt
én meg tanultam
aztán meg is érte mert amikor anyán fekvőbeteg volt hónapokig akkor én vittem a háztartást 12 évesen
azóta utálok mosogatni, meg a tárcsás gépben mosni, szerencsére ezek a tevékenységek a múlté
amikor a gyerekem kicsi volt (kisgyerek néha bántóan őszinte tud lenni) egyszer megkérdezte mikor főzök én mert már szertne finomat enni
Nem laknál olyan messze tőlem szavadon fognálak.
Elso alkalom. Ahhoz kepest fasza lett ha valaki ker, beugorhat, van boven
Felhívnám a figyelmet a srác koptatóira

azért ezek nem lehetnek normálisak. Tuti rohadt nagy arcok :-D

Tündéri. Még egy két év és zárhatod a Honda kulcsait
Így van. Èn csak azt vontam kèrdőre mèrt a szembesávból kezdte meg a kanyarodást a böszme.
Jah bocs. leírás szerint nem ő volt csak felpakolta. Csak ezt nem értem hogy miért kell azonnal megenni mindenkit mert hibázik. Bár én is némileg rosszallásomat szóvá tettem mert utassal volt a sztori.
Szegény besokalós videó le lett véve. Pedig volt benne pár értelmes gondolat is alul de megint el lett trollkodva hogy így szar meg úgy hülye a zsoké. Pedig csak hibázott és volt benne annyi hogy megosztja. Mert nincs az a motoros aki nem baszott el még soha semmit.
???
kap az...
gondolom ettől mennyire megrémül
Persze hogyne nem kap pélót a szvrul főz!
nem is szükséges, az a lényeg érezze a fenyegetésed súlyát
mert ugye fenyegeted rendszeresen?
Főleg innié amiket szokott itt publikálni...
ez többünk szerencséje is
Almáson. egy ifányi rajfonon!
Nem bántjuk áldott jó asszony a drága. Kár, hogy nem olvassa.
Én úgy vágok fel minfent ahogy akarok
Ha nem tetszik neki akkor csinálja ő