Állandóan?Te meg akkor állandóan engem figyelsz ha ennyire fejben tartod hogy én kit mikor emlegetek.De nyugi én a kéribarom haverodnak maximum csak a nyakára lépnék rá.Ehhez a mai napig tartom magam.
Mondtam én ezt már többször,én neked nem is akarok bizonyítani.Mi szükségem volna rá?Kéribarommal meg mit foglalkoznék?Semmit,néha reagálok a baromságára,ez egy fórum,nem?Az a barom meg tiltott mikor már szembesítve lett a saját baromságával az oltásoknál,de azért az a sunyi pöcs csak olvasgatja.
Mikor annyi idős voltam mint te,simán átléptem.Most nem,egyszerűen az életemnek nem vagyok abban a szakaszában,de jól is van ez így,nincs hiányérzetem miatta,majd eljön az idő mikor újra lehet zabálni a km-eket.
Elég nyakatekert a logikád.
A tények azok hogy nap nap után kérilacival foglalkozol,nézed a tűzoltókat a zuhanyzóba.Ki tudja hogy valóban van e gyereked és feleséged,nincs bizonyíték csak a szavad.
Amikor ezeket konstatálom ilyen csubakka védekezést mutatsz be.
Érdekes,de ezt a szájer gyereket is csak te emlegeted egyfolytában. Levi csak arra célzott hogy mégiscsak sanszosabb annál a dolog akinek se felesége se gyereke,főleg egy 50esnél.
Fura,de ez alapján úgy tűnik hogy mégiscsak téged foglalkoztat ez a dolog.Elmondásod szerint ezt valaki mondta régen.....és te erre még emlékszel,szóval foglalkoztat a téma.Én nem emlékszem ilyenre,én ezt most hallottam tőled.Szóval akárhogyis van,mindenképpen gyanús hogy ezzel foglalatoskodsz.
Nem kifejezetten.
Amikor van időm, akkor sincs időm, mert akkor feleség, család, ház körüli egyéb teendők vannak.
1-1 napom van csak motorozni. Ezért is nem túra motort vettem, mert felesleges. Erre az életmódra a kicsi utcai sportmotor a jó amivel nincs sok gond (ezért a Honda), lefáraszt egy délután alatt, de tömény élvezet.
A tények azok hogy nap nap után kérilacival foglalkozol,nézed a tűzoltókat a zuhanyzóba.Ki tudja hogy valóban van e gyereked és feleséged,nincs bizonyíték csak a szavad.
Amikor ezeket konstatálom ilyen csubakka védekezést mutatsz be.
Buzi itt mindenki aki a 23-as évben nem motorozott legalább 10ezret 🤷🏼♂️
Masreszt szajernek is volt.
Amúgy meg érdekes hogy egy olyan embernek akinek csak a munkája van, nehéz elszabadulni 2-3-4napra. Biztos a kutyát nincs kire bízni 🤷🏼♂️
mert nem adok 20 ezret a 230-250 es panelokért amit majd 10 évig szartak a galambok
Menni kell a tetőre még 4 tábla napelem hátra van, aztán folytathatom a kocsibeálló 100nm-nyi fedésének cseréjével.
Amikor van időm, akkor sincs időm, mert akkor feleség, család, ház körüli egyéb teendők vannak.
1-1 napom van csak motorozni. Ezért is nem túra motort vettem, mert felesleges. Erre az életmódra a kicsi utcai sportmotor a jó amivel nincs sok gond (ezért a Honda), lefáraszt egy délután alatt, de tömény élvezet.