Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerdes hogy melost vagy sofőrt,az is szignifikans elteres.
lehet nem jól határoztad meg a bérigényt
én itt a környékben kapásból legalább 3 helyre el tudnék menni dolgozni akár holnaptól is, de ha jobban körbenéznék tuti 5 felett találnék céget aki felvenne
de
ilyen 1500 nettó körüli órabérekkel ettől többet nem nagyon akar adni senki sem

szomszéd faluban autó szállítóra is keresnek melóst heti 1 kanyar 99%-ban otthoni hétvégével 700 feletti nettóval
ha ügyes vagy és jó a probléma megoldó képességed akkor legtöbb esetben csütörtökön hazaérsz
szomszéd szinte mindig már itthon téblábol péntekente
bár én inkább eret vágnék magamon amiket ott csinálni kell....
Nem nagyon kerestél állást az utóbbi években ahogy gondolom, próbáld meg, én folyamatosan jelentkezem, de visszajelzés is alig van.
Mindenhova kell a melós... aki azt mondja, nem talál munkát, az nem is akar igazán dolgozni. Vagy csak kevesli a lét, mint mindenki. Nem is értem én ezt a mai világot, mindenkinek csak a pénz kell - a munka öröme már semmi? 😃
Azé mondtam! 😄 bő fél köb volt, 10 keverés, kb. 50-60 liter/talicska 😃 egy szerszám tároló, kb. 6 m2.
Mondom hogy negyedik negyedevre kiderul.
még mindig jobb 2 évig otthon ülni mint 2 évig a boltban ülni vevők nélkül
mert ha 2 évig nem találsz melót akkor más is szarban lesz és kb a bútor az utolsó amit vesz a nép ilyenkor
Ha elkuldenek utana malmozok otthon hatha ketevmulva ujrahivnak?
ezért kell most lépni amíg van kereslet a melósra
utána legrosszabb esetben elküldenek
de
akkor már lesz x hónap gyakorlatod és ha ismét kell melós akkor előnyben vagy
pl a vasas céghez már többször is vissza akartak szervezni pedig vagy 5 éve nem dolgozok ott
A gond hogy a cégek is 2-3 napot dolgoznak.Ha nincs fogyasztás az se pörög.Még kivárnak de ha nem indul be lesz munkaerő dögivel.
Huhh,ahogy őszül és gyérül a hajam,és csökken a pénztárca tartalma fordítottan arányosan.
Légkondi se megy, viszont nincs stressztürőképesség, ugyhogy mömax kilőve 😄
Stresszt birod amugyis 😄
bezzeg amikor mondogattam hogy el kell menni céghez melózni le voltam hülyézve.....
felétek egy lézergép kezelő megkap nettóban minimum 500 ezret teljes bejelentéssel
és lesz 6 hét fizetett szabadságod motorozni
A pumpából mindíg kimosok több mint fél köböt a mixerbe nem marad annyi ! 😅
Hugh,volt egy hét olyan mint egy régi szarabb hónapban,de újra síri kuss,aki bejön az elvétve olyan dolgot keres amit 10 éve is csak ritkán mert elavult,kiment a divatból,megszűnt,ember nem fog tartani,vagy csak simán mongolidiota és esze ágában sincs venni valamit,de idotoltesnek mászkál benn.
Nincs olyan hogy akciósan teszek ki,20% rá se mozdul meg senki Szívesen lennék csak ugy simán gazdag.De ilyen nem lesz.
Egyre vonzóbb a momaxos vevő szolgálati meló nagy stresszurokepesseg maxifontos.
Légkondis nem leszek,utálom a magas létrát.
Az nem fasza. Maradnál ezen a vonalon vagy teljesen más?
Egyenlőre 50-50 hogy leteszem a lantot.
Még nem dőlt el,addig húzom az igat.
Talán ha sikerül dűlőre jutni,találni melót akkor jövőre lesz szabadidőm.
Ha maradok akkor soha sem lesz.
Egyenlőre tele a pupom,negatívan meg nem megyek kirándulni mert ott is ezen ragnam magam.
Szóval értettem az idei szezont.
Legalábbis a 3. Negyedév végéig.
Motorozzatok. Jössz dolomitok? Jövőhét...
Én tegnap betonoztam - kb. annyit, amit te műszak végén kimosol a dobból 😅 de egyedül, kis teszkós betonkeverővel ez is elég volt egy teljes délutánra.
Vagy betonozunk ! 😂
Milegyen?
Vírust melegítünk fel.
Na ne má hogy ma még semmi !? 🤔
Ez mondjuk ketsegtelen.
Így van, az otthoni szerelgetések meg úgy általában a hazai műszaki kultúra volt a veszte legtöbbnek, később meg a silány utángyártott alkatrészek. Akkor más volt a világ, na meg az igények is, de voltunk azért páran akik egész jól ki tudtuk használni a szoci járművek nyújtotta szerényebb lehetőségeket is, én legalábbis rengeteg élményt köszönhetek azoknak a motoroknak.