lehet nem jól határoztad meg a bérigényt
én itt a környékben kapásból legalább 3 helyre el tudnék menni dolgozni akár holnaptól is, de ha jobban körbenéznék tuti 5 felett találnék céget aki felvenne
de
ilyen 1500 nettó körüli órabérekkel ettől többet nem nagyon akar adni senki sem
szomszéd faluban autó szállítóra is keresnek melóst heti 1 kanyar 99%-ban otthoni hétvégével 700 feletti nettóval
ha ügyes vagy és jó a probléma megoldó képességed akkor legtöbb esetben csütörtökön hazaérsz
szomszéd szinte mindig már itthon téblábol péntekente
bár én inkább eret vágnék magamon amiket ott csinálni kell....
Mindenhova kell a melós... aki azt mondja, nem talál munkát, az nem is akar igazán dolgozni. Vagy csak kevesli a lét, mint mindenki. Nem is értem én ezt a mai világot, mindenkinek csak a pénz kell - a munka öröme már semmi? 😃
még mindig jobb 2 évig otthon ülni mint 2 évig a boltban ülni vevők nélkül
mert ha 2 évig nem találsz melót akkor más is szarban lesz és kb a bútor az utolsó amit vesz a nép ilyenkor
ezért kell most lépni amíg van kereslet a melósra
utána legrosszabb esetben elküldenek
de
akkor már lesz x hónap gyakorlatod és ha ismét kell melós akkor előnyben vagy
pl a vasas céghez már többször is vissza akartak szervezni pedig vagy 5 éve nem dolgozok ott
bezzeg amikor mondogattam hogy el kell menni céghez melózni le voltam hülyézve.....
felétek egy lézergép kezelő megkap nettóban minimum 500 ezret teljes bejelentéssel
és lesz 6 hét fizetett szabadságod motorozni
Hugh,volt egy hét olyan mint egy régi szarabb hónapban,de újra síri kuss,aki bejön az elvétve olyan dolgot keres amit 10 éve is csak ritkán mert elavult,kiment a divatból,megszűnt,ember nem fog tartani,vagy csak simán mongolidiota és esze ágában sincs venni valamit,de idotoltesnek mászkál benn.
Nincs olyan hogy akciósan teszek ki,20% rá se mozdul meg senki Szívesen lennék csak ugy simán gazdag.De ilyen nem lesz.
Egyre vonzóbb a momaxos vevő szolgálati meló nagy stresszurokepesseg maxifontos.
Légkondis nem leszek,utálom a magas létrát.
Egyenlőre 50-50 hogy leteszem a lantot.
Még nem dőlt el,addig húzom az igat.
Talán ha sikerül dűlőre jutni,találni melót akkor jövőre lesz szabadidőm.
Ha maradok akkor soha sem lesz.
Egyenlőre tele a pupom,negatívan meg nem megyek kirándulni mert ott is ezen ragnam magam.
Szóval értettem az idei szezont.
Legalábbis a 3. Negyedév végéig.
Én tegnap betonoztam - kb. annyit, amit te műszak végén kimosol a dobból 😅 de egyedül, kis teszkós betonkeverővel ez is elég volt egy teljes délutánra.
Így van, az otthoni szerelgetések meg úgy általában a hazai műszaki kultúra volt a veszte legtöbbnek, később meg a silány utángyártott alkatrészek. Akkor más volt a világ, na meg az igények is, de voltunk azért páran akik egész jól ki tudtuk használni a szoci járművek nyújtotta szerényebb lehetőségeket is, én legalábbis rengeteg élményt köszönhetek azoknak a motoroknak.
én itt a környékben kapásból legalább 3 helyre el tudnék menni dolgozni akár holnaptól is, de ha jobban körbenéznék tuti 5 felett találnék céget aki felvenne
de
ilyen 1500 nettó körüli órabérekkel ettől többet nem nagyon akar adni senki sem
szomszéd faluban autó szállítóra is keresnek melóst heti 1 kanyar 99%-ban otthoni hétvégével 700 feletti nettóval
ha ügyes vagy és jó a probléma megoldó képességed akkor legtöbb esetben csütörtökön hazaérsz
szomszéd szinte mindig már itthon téblábol péntekente
bár én inkább eret vágnék magamon amiket ott csinálni kell....
mert ha 2 évig nem találsz melót akkor más is szarban lesz és kb a bútor az utolsó amit vesz a nép ilyenkor
utána legrosszabb esetben elküldenek
de
akkor már lesz x hónap gyakorlatod és ha ismét kell melós akkor előnyben vagy
pl a vasas céghez már többször is vissza akartak szervezni pedig vagy 5 éve nem dolgozok ott
felétek egy lézergép kezelő megkap nettóban minimum 500 ezret teljes bejelentéssel
és lesz 6 hét fizetett szabadságod motorozni
Nincs olyan hogy akciósan teszek ki,20% rá se mozdul meg senki Szívesen lennék csak ugy simán gazdag.De ilyen nem lesz.
Egyre vonzóbb a momaxos vevő szolgálati meló nagy stresszurokepesseg maxifontos.
Légkondis nem leszek,utálom a magas létrát.
Még nem dőlt el,addig húzom az igat.
Talán ha sikerül dűlőre jutni,találni melót akkor jövőre lesz szabadidőm.
Ha maradok akkor soha sem lesz.
Egyenlőre tele a pupom,negatívan meg nem megyek kirándulni mert ott is ezen ragnam magam.
Szóval értettem az idei szezont.
Legalábbis a 3. Negyedév végéig.
Vírust melegítünk fel.