Kuplungkosar ki, tengely kihuz, uj tengelyre (vagy javitottra) a rugok, hezagolok, egyeb kocolek atpakol.
Valtotengely visszatol, kosar a helyere, begombol.
Ezt is,csak egy kibaszott lusta nepseg ez az anglius.
A kabelkotegbe benne volt 17 ben a csatlakozo,csak nem lett kesz az a nyüves modul,vagy a program,20 ban lett elerheto,en meg csak tavaly talatam meg mint opcio.
Gyanitom a hasznalt vörös kramac tobbe van mint nekem az ugribugri ujonnan.
Fel is gyútanam ennyiert nincs benne bluetooth. 😆
a 3. ilyen hiba után vissza kellene hívni az összeset és megjavítani, mert ugye ez egy jelentős hiba
vicces hogy 3 centi varrat miatt kell x ezer km távról hazavinni jó drágán
A Tiger 800-nal elofordul ez a baj. A valtotengely keresztul megy a blokkon, bal labnal van ugye a ricnis vege a valtokarhoz, a masik fele, ahol a rugo van, a blokk jobb oldalan talalhato. A kuplungkosar mogott...
A helyretolo rugo malort altalaban nem rugotores okozza, hanem a tengely kuplung alatti vegen, ahol a leptetes van, a rugo egy olyan stiftnek feszul, ami sajnos nem hegesztett, hanem szegecselt. Az meg szeret onnan letorni. Az elso kepen az ep, a masikon a letort stift lathato.
Nyilvan nem lesz beljebb a kollega ezzel az infoval ami a turat illeti, de legalabb tudja, mire szamithat.
én úgy gondolom hogy pl az usában a fegyverek számához képest elenyésző az általuk okozott sérülés
nálunk biztos több lenne legalábbis eleinte hiszen nincs fegyvertartási-használati kultúránk
de én abban biztos vagyok hogy akinek azért kell a fegyver hogy sérülést okozzon másnak az jelenleg is meg tudja oldani
Nem magától a fegyverektől hanem a fegyvermániás sérültektől na meg milyen jó lenne ha a helyi balogék hirtelen legálisan tartott fegyverrel kéregetnének. 🙃
Valtotengely visszatol, kosar a helyere, begombol.
De az angol ezt is tuggya. 😁
http://youtu.be/o1W0RJnoyGI
A kabelkotegbe benne volt 17 ben a csatlakozo,csak nem lett kesz az a nyüves modul,vagy a program,20 ban lett elerheto,en meg csak tavaly talatam meg mint opcio.
Gyanitom a hasznalt vörös kramac tobbe van mint nekem az ugribugri ujonnan.
Fel is gyútanam ennyiert nincs benne bluetooth. 😆
Nem emlekszem hogy megy.
Nomeg vagy uj kar vagy inkabb rahegeszt?
vicces hogy 3 centi varrat miatt kell x ezer km távról hazavinni jó drágán
http://youtu.be/Kwl6Y9nkN3I
A helyretolo rugo malort altalaban nem rugotores okozza, hanem a tengely kuplung alatti vegen, ahol a leptetes van, a rugo egy olyan stiftnek feszul, ami sajnos nem hegesztett, hanem szegecselt. Az meg szeret onnan letorni. Az elso kepen az ep, a masikon a letort stift lathato.
Nyilvan nem lesz beljebb a kollega ezzel az infoval ami a turat illeti, de legalabb tudja, mire szamithat.
nálunk biztos több lenne legalábbis eleinte hiszen nincs fegyvertartási-használati kultúránk
de én abban biztos vagyok hogy akinek azért kell a fegyver hogy sérülést okozzon másnak az jelenleg is meg tudja oldani