Az uszo tarcsa fix nyergekhez van.
Nekem az uszo nyereg jobbra-balra mozog egy centit.Kurvara felesleges a tarcsanak mozogni.
De mondom.Fenykepezek.Holnap.
Ha ezen latsz lehetoseget mm szinten mozogni am legyen.En nem a balatonrol szovegben latom a tarcsat hanem a kezemben.Rateszek egy hezagmerot.
Most volt előzetesen, a hátsó féktárcsák védőlemezeit kell kicserélni, illetve a merev fékcsöveket hátul, a fék értékek is rendben vannak, költöttem én arra a kocsira mindig amit kellett, ezért se adtam el másnak, mert az a párszázezer nem sokat dobott volna rajtam, ők meg jobban hasznát veszik. Igen ez még az utolsó német Astrák egyike 2003-ból.
Szerinted,a szegecsekneknmi a lényege?miért hívják úszó tárcsának?Pont ezért hogy ne legyen merev.És kegyen egy oldalirányú mozgása.Én miután kipucoltam simán mozog oldalra.
A kettő nem zárja ki egymást, nyilván kell egy alapos tisztítás, majd az élek találkozásánál (vagy ahol nem férek hozzá), rozsdaátalakítós kezelés. Ez egy lépcsőben nem fog menni alvázvédelem címszó alatt, de megkeresem hozzá a megfelelő anyagokat. Szerencsére nem rohad, inkább megelőző jelleggel mennék rá és alapos munkát szeretnék végezni, még akkor is ha már nem én fogom használni az autót.
nálunk nincs csak kecsón, jár oda a faxom tankolgatni. igaz heti 3x 4x megfordulok arra. bár mióta megint elkezdték csinálni nálunk a körforgalmat amit első körben elbasztak egyre kevésbé vágyok arra(gondolkodós) Volt, hogy 11 lámpára jutottam ki a városból annyi idő alatt amennyi idő alatt kétszer megjártam volna kecsót oda-vissza dolgom végeztével(gondolkodós)
mondjuk Ő pont nem(kezeit széttáró) De volt képessége gyűlöletet kelteni, tömegeket megmozgatni. Mondjuk göbbi nélkül nem vitte volna semmire(kezeit széttáró)
Nekem az uszo nyereg jobbra-balra mozog egy centit.Kurvara felesleges a tarcsanak mozogni.
De mondom.Fenykepezek.Holnap.
Ha ezen latsz lehetoseget mm szinten mozogni am legyen.En nem a balatonrol szovegben latom a tarcsat hanem a kezemben.Rateszek egy hezagmerot.
Horgasznak nez az algoritmus?
Nem cikk,tarcsa,teny.Nem mozog,foleg mmeket.
Gondolom mert a nyereg egy rohadt uszo cucc nincs ertelme.