Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hatos egy kifejezetten technikas es erdekes utvonal.Ajanlom mindenkinek.
Minden metere verpezsdito motoros szempontbol.
Maj' még olyan is megeshet. :D
Valakinek itt is izzítania kell a tüzet... :D
Az is jó messze van mindentől 😆
Délről, Pécs felől a hatoson.
Melyik irányból 130?
Na jó, egye fene, úgy is jó. Hálisten nekem Paks csak 130km, 130-as utazót tudok tartani simán! :D
Egyszer remélem össze vissza gurulunk... csípem a burád trágyapumpás. 👍️
rá se RÁNTS 😅
Ez jó, de azért az is megszokott lenni khm khm... 😇
Kétszázzal akart lenni........ 😆
A törökök csinálnak ilyen szappanoperát 😆 A brazilok máshogy nyomják 😅
Te kezdted buzikám, akkor nincs titok! 🤣
Hát ha olyan idő lesz, hogy ti kétszázat tudtok menni, én is elmegyek Paksra, meggyalázom a Dunát, iszom egy kávét valahol és hazajövök a pitébe... :)
Még........!
Mi a fa,,,,sz ez?
És nem basztál el semmitse most?
Az első feliratot memorizáld főleg vászon tetősöknél. 😇
Ha egyedül megyek akkor én is nagy körre gondoltam , de ha asszony is felül mögém akkor csak kisebb jön össze mert vele csak későn tudok indulni . Szóval csinálok A B C tervet K-ig 😆 azt majd csak lesz valami
Majd kiderül......menni kell előbb utóbb
Hahó, írtam délután hogy este gyere át de nem jöttél. Láttam hogy beírtad ide hogy néger faszom van de arról volt szó, hogy nem teregeted ki hogy mi van köztünk!!
No,elol begyomoszoltem amit lehetett,eltunt a D.A.I vadriasztora hasonlito legbeomlo muanyag mütyürkeje.Es a bal oldali idom felrakasa kell meg.A hetrn talan kesz.
Nem sokat motorkázok, de a kettővel idén is meglesz a 10-12ezer szerintem. Tudom valakinek bakfitty másnak meg több szezon.
Ebbe is tök felesleges belemenni.
2ccáz körül legalább kell menni, annak már van értelme.
Szombatra én is tervezgetek mozogni ,szép idő mond 😁👍️
Csak még azt nem tudom mekkora körre vállalkozzak (kisebb nagyobb ).................szóval böngészem a térképet 😁