Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos hogy indulna a fegyelmi
Aztán ott állna egy évig az is, mire lenne egy indexcsere rajta 😄 viszont lenne kozmetika meg tesztelés a természetben fotókkal 🤣
A rendőr szerintem egy szót nem szólt az intézkedés során, aztán lazán szótlanul elsétált dolgavégeztével 😄
Meg az a nyakratérdelés se gyenge, itthon kirugnák a rendőrt hasonló esetben
Sokáig nem könyörgött hogy feküdjön a földre.
Szerintem beszállitás után is.hasonló lehetett a stilus
Szégyen hogy ezt nem lehet nálunk megcsinálni. Kicsit erősebben kattan a bilincs és fegyelmi.
Nagyon laza volt az intézkedés 😄
azt ez mi vót? 😅 Van egy faszi fegyvertelenül azt megmutatja milyen szép kerek pocija van(kezeit széttáró) Miért kell ehhez az egész állományt ráhívni 😅 Vagy ott ilyen komolyan veszik a közszemérem sértést? Bár ez még azt ki se merítette 😅
biztos nyáron voltál(kezeit széttáró)
nem szalmát kell égetni a fák alatt?
abból nem villámok lesznek? (kérdőjeles)
5500 ft (kezeit széttáró) Erős tipp(gondolkodós)
majd isszuk ami megmaradt tavalyról (kezeit széttáró) nekem valahol van még 2 lityó azzal kihúzom a következő 3-4 évet(kezeit széttáró)
Ebben a pillanatban azt írja az internet hogy 0fok lesz csak, nem megy mínuszba. Reggel kiderül.
A ház magasabban van de ahol a fák vannak az nagyon alacsony pont, reggelente làtszik is hogy ott zuzmarás, feljebb már nem. Szenvedünk is minden tavasszal a nagy esőkkel a buzi parasztok miatt akik minden egyes árkot és fizelvezetőt beszántanak.
Na azért.......Mert ugy helyes ahogy blacki irta
Majd a holnapi.......
Akkor most moszkvaban mercedeseket osztogatnak vagy a moszkvateten moszkvicsokat fosztogatnak?
Háló nem tető .És nem meggyfákra Hatszor voltam Katalóniában de meggy ültetvényt nem is láttam.
Keresd a pink szervízt bizalommal.
m0motonal nezz szet, most vettunk onnan E-jelest LED-est parban 8 korul egy kuncsaftnak.
De hiszen dombon laktok. 🙂
egy ismerős volt spanyolországban ott egy farmon eltolható tető volt a meggyes felett, és ez lehetett vagy 20 éve már
nálunk ilyen nem lesz még egy ideig, itt a parasztokat mélytorkosra szopatják, ennyi haszon sosem lesz senkinek sem
Vigyétek be a fákat a garázsba. 🤣