Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott hibás a gondolatmenet, ha egyszerre érnek oda (ez ugye az alap feltétel) akkor a háromszögesnek is meg kell állni, mivel látnia kell, hogy van ott valaki, akinek elsőbbsége van vele szemben.
KRESZ nem úgy van, hogy az megy, aki gyorsabb 😃 - csak ha BMW 🤣
>a gyakorlatba biztos nem így zajlik.<
De, így zajlik....
Tanácstalanság, nézegetés, hogy most mi van....
Blackiex jól írta, nincs a tábláknál (ebben az esetben) alá-fölé rendeltség.
Azonban, ha egyszerre érnek oda, valóban (a rutinosabb) a macisajtos lendületből már fordul is. Mivel a stoppos áll.
Hivatásos sofőrként ennyit tucc? 😃
Mert a körforgóban haladónak elsőbbsége van, akkor is ha bicikli, vagy ez esetben roller. Azt nem tudom, volt-e táblája - nekem ugye volt, mint minden körforgó előtt.
én a kanyarodási szabályra tippeltem(gondolkodós) Blekindex is ezt írta, mivel most rakta le az E-t higgyünk neki(kezeit széttáró)
Nem igazán, ez mióta átadták a 80-as években a felüljárót azóta így van.
A dolog érdekessége hogy ott folytatódik a biciklisút,de ezt itt minden biciklis benézi.
Én meg azon a vonalon mentem,hogy stop táblánál meg kell állni,ha egyszerre érnek oda mivel a másik autónak nincs keresztező járműve így ő megállás nélkül haladhat, tehát előbb kezdi meg a kanyarodás innentől meg már mivel megkezdte a manővert(kihajtott a keresztező útra)a másiknak kell elsőbbséget adni.a gyakorlatba biztos nem így zajlik.
Hogy csessze meg a hideg idő,tesztelhetem a frissen beszerzett portwest fűthető cuccot. 😡
figyu (gondolkodós) Mi az ilyeneket észre sem vesszük úgy, hogy ne miattunk kapjál koffein mérgezést 😅
ezek szerint van ilyen de hát ez is csak pesten lehet lehetséges geri óta 😅
ácsi(ujjával nemet mutató) A piros most kivételesen nem villogó-szirénázó tűzoltó autó(ujjával nemet mutató)
Az előző levezetésem alapján szerintem itt is a stoptáblásnak van elsőbbsége a kis íves kanyarodása miatt(gondolkodós)
Aztán a fax tuggya 😅
azt sem tudom ez így önmagában lehetséges e? Vagy mindkét kereszteződésben stop vagy elsőbbségadás tábla kellene, hogy legyen(gondolkodós) De tételezzük fel, hogy létezik ilyen bár nem logikus(kezeit széttáró) Mind a két tábla az elsőbbség megadására kötelez annyi a különbség, hogy a stoptáblánál meg is kell állni. Logikailag szerintem a védett úton haladó elmegy egyszerre a kis ívben forduló stoptáblással, majd a nagy ívben forduló elsőbbségadás táblás. Szerintem(kezeit széttáró)
Itt mi a kérdés? A fő út véd mint a búra még a kreszben is benne van 😅
Nem számít...
Most itt tényleg hosszú ővel írtam a fölét? Pfff... kávé, de hamar.
Könnyű így friss jogsival E. 😋 😁
>"életszerűtlen ábra"<
Nem. XIX., Lehel u.
A két tábla közt nincs alá-főlé rendeltségi viszony, a kanyarodási szabály dönt.
életszerűtlen ábra
amúgymeg a nagyobb kocsi megy elsőnek 🤣
Piros megy elöbb
Nem számítani kell,nézni!
Akkor miért is írtad hogy téged kaszálnának el?
... ha a piros nem BMW 😁