hát ha ilyen köcsög béemvés villog mögöttem 130-al megyek feszt nem megyek ki a külsőbe 130 a megengedett sebesség autópályán(fetrengős) had hőzöngjön 🤣
azért baszki, mert nem kell pippelnem 2 naponta azt a szart ez anélkül is mindig tiszta, hogy 2 év óta kb. 3* volt lemosva 😅
persze ha a tűzoltó laktanyában én lennék a sorompónyitogató mint egyesek(gondolkodós) akkor az unalmas szoliba bent az udvaron a rába fecskendőből locsolgatnám a lomot meg vu 2ővel habosítanám 😂
Az nem.az lesz.. a menetfény már. a gyujtás ráadásakor felkapcsol. Az alkonykapcsolosod már a rendes világitás. Kivéve ha a megállás és leállitás utáni állapotrol beszélsz, az a hazakiséröfény. Hogy ha megállsz otthon legyen fény amig az autotol elbotorkálsz a házig
hát a 10 éves auriszon meg az asszony mostani dákóján van ilyen hazatérő fénynek híjják vagy mi a tökömnek.(kezeit széttáró) Van egy alkonykapcsolója. Ha elkezd szürkülni akkor automatikusan bekapcsol ez a menet fény. ez csak ilyen ledes bisz basz de azért eléggé világít. Szóval ha sötét van ezt ki sem lehet kapcsolni maximum fejszével 😅
Az akadalyozas es a megengedettnel gyorsabban halado kozti osszfuggesrol beszelek en, ha en amugy szabalyosan elozok egy sort a megengedett maximummal.
de minek ezt basztatni? Enyém is csinálna ilyeneket,hogy ha hagynám, amikor alagútba érek felkapcsol meg minden de mi a faxomnak?
Beindítom a kacatot azt felkapcsol a világítás és addig világít amíg jár a motor. Amikor megvettem a lomot kb. 1 hónap múlva véletlenül rájöttem,hogy van rajta ilyen lehetőség azóta nem nyúltam hozzá, mert minek??? Beindítom világít, leállítom nem világít oszt kész(kezeit széttáró)
Az a baj, ez a jobbratartás is tiszta anomália. Lakott területen kivül kötelező, autópályán meg tulkép nincs is, mert ott a külső sávban kell haladnod a belső csak előzésre szolgál - az nem párhuzamos közlekedésre van vonatkoztatva mindaddig mig ki nem alakulnak zárt sorok , ami elég ritka. Lakott területen meg sajnos mehetsz bárhol. De bosszantó is hogy baszik kihuzodni az üres külsőbe, aztán miatta nem tudsz balra kifordulni, vagy csak simán lötyög előtted negyvennel a belsőbe mert leszar mindenkit. Szóval ezt is sulykonám csekkel a rendőrök helyében, de hát az macera.
Ilyen nincs, hisz a te órád, meg másé se halál pontos, a 130 nem jogosít fel a feltartásra. Viszont ha összefüggő sort előzöl nem is vagy köteles kimenni. De a sok gyökér egy 500 méteres szünetbe se hajlandó kihuzódni hoott még lassitani se kellene máris jöhetne vissza a belsőbe.
Próbálkozz, kresz olvasással.
Lakott területen ugyebár nem kötelező a jobbra tartás szokás mondani. Ez sem igaz, addig nem kötelező a jobbra tartás míg nem tartóztatsz fel senkit. Amint valaki gyorsabb van mögötted, el kell engedd. Mindegy mekkora a tempó.
persze ha a tűzoltó laktanyában én lennék a sorompónyitogató mint egyesek(gondolkodós) akkor az unalmas szoliba bent az udvaron a rába fecskendőből locsolgatnám a lomot meg vu 2ővel habosítanám 😂
Beindítom a kacatot azt felkapcsol a világítás és addig világít amíg jár a motor. Amikor megvettem a lomot kb. 1 hónap múlva véletlenül rájöttem,hogy van rajta ilyen lehetőség azóta nem nyúltam hozzá, mert minek??? Beindítom világít, leállítom nem világít oszt kész(kezeit széttáró)
Lakott területen ugyebár nem kötelező a jobbra tartás szokás mondani. Ez sem igaz, addig nem kötelező a jobbra tartás míg nem tartóztatsz fel senkit. Amint valaki gyorsabb van mögötted, el kell engedd. Mindegy mekkora a tempó.