Amikor a nagy ellenzékiek el kezdenek panaszkodni hogy a fidesz mekkora szar és minden a lölöé lesz és stb stb… főleg akiről tudom is hogy megrögzött fidesz ellenesek na olyankor szoktam elkezdeni hogy én mennyire elégedett vagyok velük, mert leszarom hogy kinek a kezében van, elmegyek a Balatonoartra és szinte minden fel van újítva. Az hogy ez magyar kezében van, mégjobb.
Amikor szidja a fideszt és hogy a fideszes polgármester lenyúl mindent, közben élvezi azt amit felépítettek mert muszáj építsenek hogy tudjanak lopni.
Na ilyenkor szokott jönni a szótlan csend, amikor már nem tudnak erre mit reagálni mert végülis beismeri hogy jogos. Sokkal jobb az hogy építenek és lopnak mint az ellenzékből bàrki aki rombolva lop.
és még mondjátok hogy nem jó dolog ha magánkézbe van adva minden
amíg minden is állami kezelésben volt egy fosrakás volt minden
ahogy a magyar mondás tartja:
közös ribancnak túrós a picsája
miután van gazda egyből jut egy kis pénz szappanra 😂
miután lölőé az egész balaton nyílván napirendre került az infrastruktúra fejlesztés is(fetrengős) Meg nem mellékesen majd a nif zrt megcsináltatja a a szíjj féle dunaaszfaltal, aztán csurran megint egy kis pénz a haveroknak is 😅 2 éve amikor kezdett kiteljesedni a kovid őrület vitya már akkor is mondta nincs itt baj csörög a kassza 😅
De kár, hogy csak nekik 😂
Az ezresek mindenhol huznak.
Nincs luk sehol.A v2-n 3e alatt es 9500 felett nincs ertelme.
Amikor szidja a fideszt és hogy a fideszes polgármester lenyúl mindent, közben élvezi azt amit felépítettek mert muszáj építsenek hogy tudjanak lopni.
Na ilyenkor szokott jönni a szótlan csend, amikor már nem tudnak erre mit reagálni mert végülis beismeri hogy jogos. Sokkal jobb az hogy építenek és lopnak mint az ellenzékből bàrki aki rombolva lop.
amíg minden is állami kezelésben volt egy fosrakás volt minden
ahogy a magyar mondás tartja:
közös ribancnak túrós a picsája
miután van gazda egyből jut egy kis pénz szappanra 😂
De kár, hogy csak nekik 😂
esetleg még a 400 elmegy egy kezdő szintnek 😉