130al nem akadályozol senkit sem hiszen ez a maximum tempó, a jobbra tartás meg nem terjed ki arra hogy ha 10 kamiont előzöl akkor minden egyes megelőzött kamion elé be kell sorolnod
ellenben ha csak 110el tudsz haladni akkor már ki kell állnod hiszen aki 130al jön fenntartod
Nem hiszem, hogy ne tudnád, mire gondoltam... mióta net van, ez egy visszatérő vitatéma 😃 több értelmezés is van - mondom, anomália.
Kulcsszavak: jobbra tartás, akadályozás.
Mert el kell engedd a nálad gyorsabbat. Nem tarthatod fel azt aki gyorsabb, teljesen mindegy mennyivel lehet menni és mennyivel mész. A gyorsabbat el kell engedd.
Akkor nem ram, de ha egyszer eljezdtem elmenni a kamion mellett 130-al es jon mogottem a bmw-s akar csak 140-el, akkor hiaba is villogtat. Ezt probaltam kozolni. Ha siet, induljon elobb
én nem szaroztam ilyenekkel lett a wayteq aztán avval hasítottunk
lassan el kellene adni mert nem használom évek óta, vett a gyerek egy garmint aztán az van inkább használva
telefonosnak a vaze aminek van értelme, főleg városban, pesten mindig avval megy a csapatás
amúgy az ájfónnak a térképe még a google térképnél is csapnivalóbb, múltkor baján akartunk enni gyors egy pizzát és képteleni volt odavazetni ez a szaros ájfón, mindig azt akarta a buzija hogy gyalogoljak x métert
ráadásul csak az egyik pizzázót ismerte ami éjfélig van nyitva(23 óra volt már amikor jött az ihlet) az meg egy nagyon elkúrt helyen van
Be kell tenni útpontokat, másképp áttervez az aktuális forgalmi viszonyokhoz - meg ahogy épp kedve tartja. Ezt én se szeretem benne.
ha egyszer megadok egy utat, és átküldöm magamnak SMS-ben, akkor bizony azt szeretném, helyettem ne eszeljen...
Mert te antiszociális vagy 😃 de a legtöbb normális ráébred, hogy "mijafaxt keresek itt bent 120-al, mikor üres a külső" és szépen kimeny.
Nem villogok, mikor nem tudnak kimenni pl. kaminyonsor miatt, paraszt béjemvés vagyok, de annyira nem. Csak az olyanok baxnak fel, akik bent felejtik magukat, és poroszkálnak.
Ne ertsdfelre, de en kifejezetten kedvelem amikor villogtatnak, mert tudom, hogy nem rajtam mulik az illeto sietos dolga, igy mar csak ezert sem szedem ossze magam, megyek ahogy eddig.
Es ha ugy jon ossze, hogy tiz kamiont kell eloznom, akkor sem sorolok be kozejuk, mert valakinek hasmenese van.
Azt bárkinek lehetett, az volt benne a jó, hogy olcsó volt viszont kurva sokáig tartott, csak a kresz-műszaki 3 hónap heti 3x8 órában és heti vizsga amin ha elbuktam kirúgtak, a melóhelynek viszont kötelező volt elengednie a tanfolyamra.
Rég nem szakma, 40 éve még az volt ahogy a jigsit isbsokkal nehezebb volt megszerezni rá, szóbeli és gyakorlati vizsgák meg maga a tanfolyam is más vot mikt egy sima b, ez a gengszterváltás után változott meg, szép lassan eltörölték a különbségeket és ma már csak annyi maradt, hogy több a tesztlapon a kérdés. Igazából annyit ér mint egy okj-s semmiség.
azt én is utáltam mindig, gépen megterveztem az utat küldöm a telefonra, és az a buzi vitt a pályára egyből, pedig a gépen is és a telefonon is ki volt kapcsolva az autópálya
pl a hatoson pestre az összes helyen a pályára akart vinni
próbátam pár programot de egyik se volt az igazi, aztán vettem egy gagyi wayteq gps-t
És igen! Eltaláltam.
Most láttam a faszbukon, hogy egy fiatal srác okozta az egészet, mert meglátta a porvihart, kihúzott a leállóba és állóra fékezett - a kaminyon meg nem tudta kikerülni olyan hirtelen. Ezzel indult, aztán az állókba álltak bele sorban.
Egy öreg munka autót nyilván nem glancol az ember állandóan, de egy újat legalább illene rendben tartani... bár nekem a öreg lomokban se volt hónapos mekkdónác zacskó, meg üres PET palack... nem vagyok egy tisztaság mániás, de a szemétben se vagyok el.
Kívül meg: ha szép az autó, akkor legyen tiszta is, amikor 20 éves Wartburggal jártam, az poros volt, meg koszos, de hónaljig sáros az se.
én se mosom az astrát mert mindek, semmivel sem lesz szebb az a lepattogzott lakkos lemez ha nem áll rajta a sár
még az őszi peca sara rajta van ahogy feldobálta az első kerék
A 6 éveset is akkor ganézta ki, mikor eladta 😁 Én nem értem ezt, megőrülnék abban a koszban - akinek ilyen az autója, az ilyen körülmények közt lakik is vajon? 🤔
Nem tom, melyik árnyalatra gondolsz, de biztos láttam már olyat... tény, az enyém inkább ezüst, fénylik, a matt szürkéket VW gruppe autóiban látom inkább, meg a régebbi japókban.
Akkor te nem jársz pályán 😟 A 3/4-e azt csinálja, hogy elmegy melletted, beáll eléd, és megy ugyanannyival, rengeteg idióta van. Mondjuk engem ez csak akkor érint, ha nem saját autóval vagyok, pl. furgonozok.
Írom még1x, nem megyek a seggébe senkinek, abban mi a jó? ha véletlen belemegyek, én leszek a hibás... ennyire hülye nem vagyok.
Inkább szúrom rá a LED reflektort 100 m-ről, azt BMW-től szinte elvárják 🤣 Úgy húznak kifele, öröm nézni 😁
ellenben ha csak 110el tudsz haladni akkor már ki kell állnod hiszen aki 130al jön fenntartod