Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mhsz c jogsit is mindig a legokosabbaknak ajánloták fel
ja.... nem is.....
😂
Amikor szakmának mondják a kormánytekergetést. Nincs ezzel baj, vsak nem jár hozzá a kék bizonyítvány, ezért nem szakma.
Basszakma nebasszakma. 😆
Faterom is mindig mondta sima mezei úrvezető, soha nem tanul meg rendesen vezetni. Mekkora egy fasz volt. 🤣 Igazi vérféreg. 😇
Azért a pszichológia se lehet annyira erős, mert teherautósok nagy többsége önző bunkó - úgy kezelik az autóvezetőket, mintha alacsonyabb rendűek lennének... Reflex meg nem kell nekik, hisz van előttük 2-3 személyautó, ami az ő nézetük szerint gyűrődő zóna 😟 az megfogja őket.
én már játam úgy többször is hogy a csatornapartról jöttem és nem kapcsoltam fel a fényt, aztán akkor vettem észre a lopakodó üzemmódot amikor kiértem a faluból aztán semmit se láttam mert már sötét volt
Annál komplexebb, a reflex csak egy kis része a pszichológia jobban dominál.
Lassan már itt se lesz ha kell a sofőr a kaminyonra.....
nekem hál istennek olyan ahogy elindul a motor bekapcsol a világítás (meghajlós)
a furi az, hogy teherautóra pályaalkalmassági vizsgálat kb. csak nálunk van az egész világon ami pont a reflex hiányosságát hivatott kiszűrni(gondolkodós)
ha nem ócska szedán bmw-d lenne amiben nincs akkora hely hátul mint 1 twingóba tudnád 😅
Téves a teóriád (gondolkodós) Szóval már ott bukott, hogy írod, hogy cigány egy sem tanult vezetni.(kezeit széttáró) Ez igaz csak nem fűzted hozzá, hogy nekik azért nem kell a rutin, mert benne van a vezetés a vérükben 😂
http://youtu.be/ga0wUYxkb8E
és ha meg 3 van és kettő a baloldalon száll ki csak egy a biztonságot nyújtó jobb oldalon(gondolkodós)
nehéz ezt így megítélni. Volt erre néhány másodperc, hogy akkor most mi legyen(kezeit széttáró) 40 valahányan karambolóztak ezek szerint egy sem volt a 40-ből aki "rutinos" söfőr lett volna(gondolkodós) Nehpéz pontosan megmondanom de van kb. a lábamba 700-800 ezer km-er. 20 szor megkerültem a földgolyóbist de ehhez hasonló helyzetbe egyszer kerültem az M5-ön egy pecából tartottam hazafelé. Olyan felhőszakadás volt, hogy a látótávolság pár tíz méterre csökkent pillanatok alatt(kezeit széttáró) Aztán azon kaptam magam,hogy a lelló sávon ballag a kocsisor velem együtt 40-el. pár perc elvonult a vihar(óranézegetős) aztán mindenki hasított szépen tovább. Az egy szerencsés kimenetelű szituáció volt ahol, pont ugyanaz elő fordulhatott volna mint a szombati. Az is egy hirtelen vészhelyzet volt meg ez is(gondolkodós) Nekünk akkor ott épen szerencsén volt nekik most nem(kezeit széttáró)
Ahol nincs parkolo, megallohely, stb. Forgalmas utcan soha.
Tuti tobbet mintha nincs felkapcsolva,amugy senki nem kresz szerint vezet,indexet se hasznaljak,a piros lampa is csak ajanlott,rendszeresen siman lecsapjak a lekanyarodasnal az ivet,ugy hogy szembesavba erkeznek.stb.
ehhez minden autóvezetőnek kellene ilyen tréning legalább éves szinten ami lehetetlen ja és még vannak pluszban a bmw-sek(kezeit széttáró)
"Azt hiszik, vagy úgy élik meg, hogy a társadalom kilöki őket, ezért túlzóan és alaptalanul érzékenyek, hisztisek egynémely esetben."
Ja,olyan ez mikor az ember kiverte a hisztit a sampon miatt.
Őőő,had kérdezzek valamit.Te megállsz egy ilyen helyen,a jobb oldalon szállsz ki?Gondolom átmászol......Nem igazán értem a hülyeséged.Aki elöl ül kiszállhat aki hátul az csak jobbra?
Ki lehet,csak egy marha aki így tesz.
Mind terhelt lesz 18 éves korára.
Amúgy a múltkori megjegyzésem, ahol a magyar filmek kapcsán említett SINOSZ "filmszemlék" kapcsán megtapasztaltam, hogy a korlátokkal élő emberek szinte mindegyike mentálisan és aszociálisan is problémás. Azt hiszik, vagy úgy élik meg, hogy a társadalom kilöki őket, ezért túlzóan és alaptalanul érzékenyek, hisztisek egynémely esetben.
Ennek kapcsán tapasztaltam, hogy a most meg nem nevezett illető hogyan beszélt és viselkedett a napi ügyintézőnek alkalmazott, korlátok nélküli csajjal, mert ugye hivatalokban könnyen a halló-látó-mozgó emberekkel lehet ügyintéztetni.
Tudom-tudom, a többieknek is így kéne, de amíg azok a saját, ritka ügyeiket, addig a hivatalos ügyekből egy országos szervezetnél azért napi szinten többször kell, és oda az önállóan és segítség nélkül munkát végzőek kellenek. Ez semmiképpen nem diszkrimináció, ez a szükségszerűség.
Bizony ez igy van. Már az átlagnál is, tehetösebbek meg már lakást meg tököm tudja mit vesznek.
szegény pulyák hogy beszopnak már mire felnőnek
felnőnek ebben a geci nagy bőségben meg kényelemben utána meg jön a pofáraesés
mostanában hallgatok egy halom "okosságot" és bár nem mindenki ugyanazt látja jövőképnek, de abban egyetért mindenki hogy a jelenlegi életvtelünk sem tartható túl sokáig, de a folyamatos növekedés meg még addig sem

csak az ismerettségi körben elnézegetem mit nem költenek már a pulyákra, van akinek most elsős a gyereke aztán ennek örömére megkapta a második tablettjét, de amire 6 éves lett szerintem a rokonság meg a szülők elköltöttek közel egy millát játékokra, mire 18 éves lesz elherdálnak egy vidéki város lakás árát olyanokra mit belátható időn belül kidobnak
Brutális volt a baleset. Csoda, hogy csak egy ember halt meg.
Számomra alkalmatlan, aki a forgalomban a bal oldalon veszi ki a pulyát. Az, hogy nálunk pont a tefajtáddal szemben van a nagyothallók iskolája, a bejáratnál PONT a buszmegálló, a baloldalon is veszi ki, ezeket egyszerűen nem tudom másképpen nevezni.
Persze fontos, hogy a kis hülyegyereknek ne kelljen 3 méternél többet gyalogolnia.

És a bizonyíték:

https://goo.gl/maps/7SsyrGJr1ecwzD448
Jó az csak ugy kell használni ahogy elő van írva és felkapcsolni a világítást ha a látási viszonyok indokolják. Nem pedig beleszarni mert attól hogy van menetfény még nem változott se a kresz se a fizika. Vagy venni olyan autót amin automatikusan kapcsolgat. Az teljesen hülyebiztos.
Amugy ebben a porban meg jónéhány helyzetben (erős pára, köd, füst) pont szart se fogsz látni a hátsólámpából.
Nem találtam meg a cikket, de kb. az volt benne - egy közlekedéssel foglalkozó pszichológus volt - hogy a mai fiataloknak PERSZE, hogy nem elég a 30 óra vezetés, mert a mai életmód nemhogy megnehezíti a megszerzést, de egész hátralévő idejükre megnehezíti az eligazodást a világban. A probléma összetett volt, mert pl. a megfelelési kényszert is említette, ami görcsössé tesz, ezáltal megnehezítve mindent.
Ami alapból egy dolog, mert egy jót röhöghetnénk a hülyéken, csak az a baj, hogy ezek a hülyék másfél tonnás vasakkal közöttünk járnak.

Kidobni meg nem kell vakon, eleve jó lenne egy szűrő, ahogy írod, egy IQ teszt, egy helyzetfelismerő képesség, egy reflex még és talán ennyi. Ha ezek közül nem megy valamelyik, akkor tömegközlekedés. Ha 20 éves cigány átviszi akkor mehet, ha a 75 éves papóka átviszi akkor mehet, ha a 18 éves plázacica átviszi akkor mehet ő is, elég egyszerűen el lehet ezt dönteni.