vicces hogy ha nem 3-500ma töltés kell hanem mondjuk 2 amper akkor már kurva drága lesz
teljesen mindegy hogy telefon vagy akku töltő
hát akkor még egy izmosabb 20+amperes töltő amivel töltik a nagy lifepo4 cellákat használat előtt.....
Én ezt választanám ebben az árkategóriában, ez tud 1A-rel tölteni szükség esetén és ez is ugyanúgy USB tápról tölt, mint az Xtar, amit te találtál. https://www.intercell.hu/liito...
akku betesz, detektal, kiirja a belso ellenallast, kozben villog a funkcio, ami alapesetben a toltes.
Amig az villog (akku behelyezese utan 5 sec) a CURRENT gombot megnyomva valtoztathatod a toltoaramot. 500mA az automatikusan beallitott, de 700, 1000 es 300mA is valaszthato a gombbal.
Ha a MODE gombot nyomogatod az akksi behelyezese utan, akkor a toltes (CHARGE, alap), a normal es a gyorsteszt kozott valaszthatsz.
A masikon ezzel szemben egy szem gomb van, ami toltoaramot allit. 4 x 500ma, 4 x 1000mA vagy 2 x 2000mA - utobbi esetben egyszerre csak ket akkut tolt
Csak ilyen + polusu akksijaim vannak, meg Liitokala, Nitecore, Efest, Opus toltok szerteszet.
Ketlem, hogy itthon kapsz a felsorolt kriteriumaidnak megfelelot emesztheto aron.
Alin viszont hatarozottan. Liitokala Lii-500, PD2, S2... a lista igen hosszu.
Ennek van beépített hálózatos tápos kivitele is.
Nekem is ez van, szó szerint mindent tölt. Igaz, a 18650-hez kell venni még egy pár száz forintos akku foglalatot.
aa és aaa van és tuti
18650 akku töltő kellene mert vettem a fejlámpához rendes akkut és 1,5 nap mire feltölti a gyári töltője
az se baj ha tud 12/230 voltról is tölteni
főleg hogy ez egy régi transit. 🤔