Centik?Maximum az agyad zsugorodása évente.Mikor a zafirás kolléga be hajolt a bódéba,csak ennyit mondott:Bazdmeg,ez ilyen nagy belül?sok értelme nincs is hasonlítgatni
Ja,de a fos sharan-zafira hadonlitgatasnak se,centik vannak kulonbsegben,amugy lattam ipset aki lakoautotvcsinal egy gastra kombibol,aggyal-konyhaval.
A teny hogy a sharanvegy fos.
Amugy a renyo scenic-bol van 4x4.Es amilyen fos az is lehet olcso.
ennek az audinak egy hibája volt: ehhez nem a simemens csinálta az óracsoportot, és a meleg-hideg miatt fellazult pár kontakt, valami fémtartalmú ragasztóval lett összepakolva és nem bírta
hidegen hol működött hol nem, a fordulatszámmérő meg teljesen nem
amikor bemelegedett a kocsi(nyáron már induláskor jó volt) utána helyreállt minden
max 50ből meg lett volna, egy szarvasi ember 20 ért megcsinálta volna csak amikor neki jó volt nekem nem és fordítva, húztuk pár hónapot és meguntam a vele járó feszültséget és lemondtam
nekünk elmegy valahová 12x200m3 gáz
mondjuk most télen a rokon gyerekek miatt örökké fűtöttünk én meg gatyában futokostam mert utálom a meleget
aztán az eddigi huszonpárezer helyett ez most kb 50 ezerrel több lenne
nekem is kell venni pár sört
van egy csomó vékonyabb ágam, aztán azon sütögetünk a kertben ha hidegebb lesz
aztán ha nagyon lángol állítólag sörrel kell locsolni
egész ősszel-tavasszal kerti sütögetéssel rezsicsökkentünk 😂
de nincs más olyan kocsi aminek a belső részét úgy ki tudod pucolni
2 első ülés bent marad a többit ki tudod szedni 3 perc alatt és egy bazi nagy sík padló lesz nagy beltérrel
van ezekben 4 motion hajtás is többnyire egy bazi nagy benzines motorral, sárban egész jól teljesít, a külső postás jár valmi púpossal ami 4motion hajtású azt mondja sehol sem akadt még el, előtte niva volt sok évig azt mondja ez sokkal kezelhetőbb
Bódé:2610l
Ezt te centikből nem szeded össze.