Csak mert minden hozzászólásából süt a gyűlölet - a nagy liberálisnak... és csak akkor, amikor itt van... 😅
Én mondjuk nem látom,de ha előzményként rákattintok, akkor megjelenik nekem is a hsz-a.
Kisnyúlé. 🤔
Lendületbe nem,de az ilyen beszólásokat nem csípem.Én csak az okozat vagyok.
És a szemében te is értéktelen vagy,hiába nyalsz be neki most.
"Igen, messze ö érte itt a legtöbbet, ezzel kiérdemelte.... "
Ez csak úgy beköszönésnek hányta ide,de azért védjed nyugodtan.
Ebbe beletartozol te is. 🤔
Mert az öreg gyűlölet kampánya nem volt zsibbasztó ugye. Tele szarta az oldalt o1g vel, eközben új autót vett, meg valami új lom hondát is vett volna ha nem inkább az otthoni pc-t fejleszti a gyurmaházban. Aki a legjobban sír attól kell elvenni.
Na miaz, lendületben jöttünk a gyűlölködésben? Elküldöm én is a picsába amikor hülyeséget beszél, de csak azért mert itt van, miért kell? Téged is megtűrünk, pedig bőven van neked is idiótaságod. Ha nem bírod a fejéd ticsad a picsába, azt helyreáll a világbéke. Persze akkor nem lenne kivel kötözködni.
Amit basztattad a vén komcsit az tényleg durva volt. Nem követtem mindent, és poén szinten elmegy egy darabig, de miért kell ez ennyire pszichopata szintre emelni?
Tudod, amikor mindig azt állította (választás előtt) a hülyéje, hogy majd a zsidók lecsökkenti az áfát és ezzel még akkor is jól jár, ha a piaci árat fizeti az energiára, és a választás után szembesítettem ezzel a saját baromságával és azt mondta a letiltásom előtti utolsó mondatában (na, nem mintha forgolódnék azóta is éjszaka), hogy dögöljek meg, és előtte is már olyanokat írt a megbomlott elméjével - mert igen, biztosan orvosi eset volt - hogy nem kell a Putyin véres gáza, de neki azért biztosítsák mert ő megdolgozott érte, szóval ez várható volt..
És meg is érdemelte.
ezt nem tudom, szerintem kb semmi sem változik az életében csak lesz napi 1 órája pluszban amit nem itt tölt el
remélem vesz egy szatyor kamagrát és a fölös egy órában az asszonyt tágítja serényen, ez a keringésnek is jót tesz
én meg tudom érteni őt is, bár nem volt minden tette a valósággal összeegyeztethető
az hogy nem tud 3000w az tutibiztos, ha negyede megvan már megérni
https://www.ebay.de/itm/225020...
Én mondjuk nem látom,de ha előzményként rákattintok, akkor megjelenik nekem is a hsz-a.
..
Vagy legyen tűrőképessége.
;-)
Lendületbe nem,de az ilyen beszólásokat nem csípem.Én csak az okozat vagyok.
És a szemében te is értéktelen vagy,hiába nyalsz be neki most.
"Igen, messze ö érte itt a legtöbbet, ezzel kiérdemelte.... "
Ez csak úgy beköszönésnek hányta ide,de azért védjed nyugodtan.
Ebbe beletartozol te is. 🤔
Amit basztattad a vén komcsit az tényleg durva volt. Nem követtem mindent, és poén szinten elmegy egy darabig, de miért kell ez ennyire pszichopata szintre emelni?
Ha mind eltűnik, kibe törölgeted a lábad?(kérdőjeles)
És meg is érdemelte.
Aztán viperával egyengetném a fején. ;-)
remélem vesz egy szatyor kamagrát és a fölös egy órában az asszonyt tágítja serényen, ez a keringésnek is jót tesz
én meg tudom érteni őt is, bár nem volt minden tette a valósággal összeegyeztethető