Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy 16ost én is tudnék küldeni de úriember vagyok és nem teszem
amúgy 2x16+2 fok van mifelénk
Az osztrakoktol kuldom a 16 fokot!
itt mindig nyár van
múlkor is amikor nálatok 1 percben 10 villám volt meg pöcsi érő eső itt volt az opel szélvédün 17 csepp eső
kecskemétet amikor letarolta a jég, lámpabúrákat tükröket szélvédőket tört be itt volt kb annyi eső hogy a homok 1-2 centi mélyen átázott
stb stb
szóval itt lassan mini szahara lesz
Majd holnap nem fog !
Ittam egy sert az egészségetekre, a pörkölt-krumplival uborkával - takarmányra !
https://edigital.hu/kaland-es-...
ez nem tűnik rossznak
Azok szart se érnek.
nálunk tombol a nyár
Turacsoppert veszek ha nem hajlik majd a hátam :)
Tombol ez a hülye északi szél, az előbb voltam Keszthelyen , és taszigált mint a maligán ! Nem győztem korrigálni !
Amúgy szerintem soha nem lesz v2.-es motoron több.
Mást veszek.A CBR-t meg télen szétdobálom mint a hülyegyerek a kisautót.
Pedig en pont tudok egy eladót :D
Az RX100 jó lesz csak jó időben és rövid távon megyek a fagyizóig.
Ezek a vibrátorok neked kellenek?
Jó,akkor nem lesz TL-em.
Amúgy a hugom ráült a cbr-re,majd szépen elindult,befékezett,a lábát nem tette le és fefordult mint a cserebogár.
Ugyan azt 3x nehezebb vele megcsinálni mint a cbr-el.
ha motorozáshoz vennék fotomasinát csakis vízállót
nem azért mert esőbe akarom használni hanem mert az porálló is és ami a leglényegesebb viszonylag ütés-rázkódás álló is
rá akartam keresni a vízálló gépekre aztán miket adott már ki.......
Mer az ennyire busz?
Egy TL1000-el próbáld meg ezt a szlalomot. Utána nem hiszem hogy nagy lenne a száj :D
Ezért szemezek a sonyRX100-al.Telefont most vettem az nem kell egy ideig.Viszont mivel fotózni nem tudok csak kattintok remélem a teknika átveszi a tudást.
Amúgy míg jó volt a kis casio fényképezőm egész jó képeket tudtam kattintani.
Ha már bazirgálni kell a képért a gépet az felejtős nekem.
Eléggé köpködtek a Radler említésére.
"Bitte zwei bier und zwei bier und zwei bier!" - ennyivel meg lehetett élni régen...
a románoknál faluhelyen kb az a szint ami az osztrákoknál-németeknél a 70es években
meg lehet nézni pár régebbi filmet aztán ráismer az ember romániára
ilyen bajorok a pácban és társaikat ahol nem a környezet cizellálása a fő irányvonal
Ezel stabilak voltak!
Most egy jegbarlang fele tartunk. Kinn volt a tabla, hogy max 21%os emelkedok varhatoak
Ezel stabilak voltak!
Most egy jegbarlang fele tartunk. Kinn volt a tabla, hogy max 21%os emelkedok varhatoak