En sosem ertettem, hogy miert nyulnak hozza egy gyari dologhoz...? Ennyire hulyek a mernokok, akik kitalaltak? Jo, valamiben biztos jobb egy kis koklerkedes, de akkor is......
Idiotak. Ez van. De nem szabad szolnom. Ha ez tetszik nekik akkor ezt kapjak. Itt egyebkent sincsenek kanyarok. A hegyekben meg ilyeneket nem latni.
De jol el lett cseszve a futomu. A kerek 50 milimeterrel jobbra van a kozponttol a lanc miatt es igy mar nem lehet az egyenesfutast beallitani.
Tudom mikor elbizza magat az ember, majdnem kinyirtam magamat 3 eve egy montenegroi kanyarban... Belem is jottek mar autoval, csak en megfogtam es nem lett nagy baj. Nem teljesen ugy, mint a roman esetnel...
Egyebkent lenyeges kulonbsegeket lattam oktas es oktatas kozott es ugy erzem, de, valtoztathatoak dolgok a legelejen! Csak olyan mentalitasu oktato kell hozza, bar a tanulonak is partnernek kell lennie.
Epp a szakvizsgamon volt, hogy a srac nemigen vett komolyan. Nem is ment neki az oktatasom. Kenytelen voltam bemutatni es peldat statualni. Mikor nem akart mogem felulni, azert tudat alatt bennem volt, hogy akkor tessek: ugy dontottem az oktatos Hornetet a szlalomban, hogy majdnem labtartoig levittem. Visszaerve a srac zokszo nelkul ult fel mogem! Nagyszajuan, de kivivtam azt, hogy igenis ram hallgathat, nem egy kis picsa vagyok, hanem az, aki Ot segiteni szeretne.
Tudod mennyi ilyen van meg? Rengeteg. Es tul sok a seggfej oktato is...
Fú ne is mond, milyen retek szutyok 690eseket láttam a nyáron... meg hülyének nézik az embert.
- Indításkor folyik az olaj alá, de patikának hirdeti - SMC-nek hirdeti, és én vagyok a hülye, mert azt mondom nem az... - gyári dobra matrica "aaz sportrendszer 250ezer!" - rángat mint a veszedelem.. stb
Szóval, becsüld meg a jó vételt
Aztán fagyizás után kicsit zavard meg el ne lustuljon
Dicséretes az aggódásod,de ilyen képzés keretében nem tudsz profikat ránk engedni.
Ha a "B" kategóriában megtanítod őket parkolni meg azt ,hogy a külső sáv nem valamiféle büntetés én már boldog leszek
"A"-ból meg ................nos ott nincs okosság!
Az elejét túl kell élni
Durván hangzik de így van!
Ha valaki csak közlekedni akar ott nincs gond.
Elpirickázik oszt csókolom!
De ha élvezni is akarja a motorozást akkor vagy rászánja a pénzt néhány profi kurzusra a jogsi megszerzése után,vagy megszerzi a tapasztalatot az utcán és vagy lesz belőle hír vagy sem!
De naivitás azt gondolni,hogy bármilyen lelkiismeretes képzés kiváltja a sok Km-nyi rutint
Haltak meg haverjaim s volt sok necces helyzetem de nekem szerencsém volt (eddig)
Manapság sokkal veszélyesebb a közúton motorozni mint mikor én kezdtem.
Sokkal több az autó,kamion,gyorsabbak,türelmetlenebbek
Aki ezt választja az számoljon ezzel!
Nem lehet nullára redukálni a veszélyt!
Te pedig ne vedd mindenki baját a válladra!
a 690-est elszúrtam volt ócsán egy múlt évben 8000km ment, kicsi protekcióval 1,2ért elhozhattam volna olasz papírral de addig szaroltam amíg elvitték
aztán meglett ez a gyöngyszem, közben azért volt közben pár rettenet, olyanok hogy az első 1 percben felfedeztünk 200+ ezres hibát-hiányosságot, de volt olyan ahol el sem kezdtünk számolni.....
fagyizni pont jó lesz, jövő nyára kigyúrom magam és majd lepnek a kismuffok mint húst a legyek
Elég jól néz ki! Gratula Nem egyszerű értelmes KTM-et találni a piacon. Barátnőm fogott ki egy patika 690SM-et (tesztmotor volt, 7000km, szemtelenül piszok olcsón) Mi olaszba mentünk egy 990 SMR-ért az embernek (és ugye előítéletek, olasz.. de kb hasonlóan meglepő jó vétel volt). Úgyhogy szépen leszáll a narancs köd a baráti társaságra
szereztem egy olyan patent 2001es lc4et hogy szinte én se hiszem el, nagyítóval kellett keresgélni rajta azt a pár hajszálkarcot ami van rajta
mondjuk én tettem rá egy csúnyábbat de attól még mindig patent a vas
és nem csörög egy kicsit sem........ha nem az enyém lenne el sem hinném
1 kéztörés mit számít? ezeknek a kölköknek pár hét és olyan mint volt
kicsi korban kell őket tanítani, hajlékonyak, ügyesek, kibaszott sok energiájuk van
10+ évesen a rendszer már annyira ellustítja a java részét hogy semmit se érnek
Epp ezaz, penzugyileg semmikepp nem lenne gond... Igy is annyi felesleges szarjuk van, hogy el se tudod kepzelni... de ertelmes dolgokat nem vesznek nekik, amikbol tanulhatnanak, hiaba pofazik az ember.. rendes biciklit se akart tesom meg neki, azt lasd megis milyen ugyes a gyerek!
Egyebkent tenyleg nagyon tehetseges. 4 eves koraig futobiciklizett majd a Papa vett neki egy rendeset. A kiscsaj az elso percben ugy fordult vele (potkerek nelkul!), hogy a pedalt a viakolorhoz karcolta.
Mi faterral gyozkodjuk a csaladot, hogy kene neki egy kis motor, de nem engedik. Vegul is reszben megertem, mert tesomnak is vett apam kicsinek egy motort. Aztan volt hogy az arokba esett es eltort a keze. De amugy f@szan ment, ugyes volt O is, csak egyszer elmerte.
En a kiscsajt is okitanam. Kitudja mi lehetne belole...!
Nem akarom erre kihegyezni , már csak a nejed miatt sem....................de meg kell kérdeznem a tulaj származását