Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó kis gép.az,de az 1100től idegesebb ugyhogy csak óvatosan 🙂
Na csak.meg lett? Balesetmenteset hozzá 🙂
Szigetszentmártoni ház nem érdekel? Olcsóé sürgiben adnánk. 🤑
Ma meglesem a poliészter halmot, hogy mit vett a barátom... 🙂 Remélhetőleg!
mondjuk van ilyen méretű autóm. Mindíg a raktérben szállítottuk benne a motorokat minek ez az utánfutósdis nagyzolás 😅
Ja értem,hogy mindenki lássa mi a rakomány 😂
Vitya transzpotterével hoztátok a vasat 😂
Most nem kell neki kap egy új csajkát 😂
zuhanás gátló lehet volt benne új korában de eddig simán csak leesett a talajmaró leeresztéskor, nem is volt alsó pozíció rögzítés mert egy lánccal mókolták össze az alsó állás rögzítését
eddig túrtam a youtube de ilyen vezérlő szelepet sehol sem találtam
csak a mechanikus elven működőt, amit esetleg 2 oldalról 2 elektromos tekerccsel mozgattak

olaj minimum felett de se le se fel semmit sem csinál pedig percekig volt mindkét állásban, simán emelhető le-fel kézzel a talajmaró, mintha nyitott lenne a munkahenger mindkét fele
Útközben is ! Szigorúan a póttal a 80-at betartva 400km-en keresztül ! 😇
Saját homlokrakodómmal nem volt ilyen gond, de a zuhanás gátló nem lehet szar? Elvileg az a dolga hogy a leeresztés akkor is lassan menjen ha elvágod a csövet, de ha a visszatérő ág elzáródik akkor nem fog leengedni.
A légtelenítést én úgy csináltam hogy párszor megemeltem, leeresztettem. A leeresztett olaj a gyűjtőtartályba ment a levegővel együtt.
Csak 60-80BAR-os volt a gép, de levegőnek nem sok esélye volt a rendszerben maradnia 😁
Úgy örültem neki , hazafelé sírtam mint egy taknyos gyerek ! De nem szégyellem egy csöppet sem ! 😂
Amikor újra akartam kezdeni a motorozást, asszony aszongya, ide motor nem jön, vagy én megyek. Motor jött, asszony maradt. Na jó, nem volt ilyen egyszerű 😉
Le a kalappal a drága asszony előtt. 😘
Jaajj de szíp! Sok szerencsét hozzá! Hangsúlyoznám! Sok sok balasetmentes km-et!
Nincs még 2 éve hogy szarrá törtem magam de drága párom megengedete ! Nagy a Boldogságom , imádom a feleségem ! 😊
Ezt hogy sikerult otthon atvinni? 🤔
Sziasztok Skacok ! Nagy az öröm ,boldogság , hazáért a kicsike !
ilyen a biszbasz
mindjuk látni most csak a 2 elektomos szelepet lehet
szedett már szét valaki elektromos vezérlésű (japó kistraktor)hidraulia szelepet?
kuvára más felépítésű mint a mechanikus
nekem beletört a bicska, igaz sosem láttam ilyet még
nem engedett le csak emelt, az elektromos vezérlő szelep jó mert ha megcseréltük akkor a leengedésért felelős is emelt meg amúgy is kattog és átenged
van még benne 4 db rugós szelep ezek épek, rugók is, a járatok tiszták féktisztítóval át lett fújva
de nem enged le a bitang.....mondjuk most emelni sem emel mert jó eséllyel légteleníteni iellene csak nem tudom hol kell
Ha turbós........
A nagy se csúnya. 😆
nekem mindegy, tőlem lehet akár másfél kiló is
Kicsi ha sokkal szebb :-)
Úgy kell lefotózni, hogy még nincsenek megkínozva...
ini több mint 30 éve fogom és fotózom a halakat ez nincs 20+(kezeit széttáró) Az ember előretartja. Lehet látni az új nagysága, hogy arányul a felsőtestéhez. 12 körül saccolnám nagyon max 15.
pedig van, csak szarul van fotózva, kevés ember tud jól fotózni
pl ez 8,5 kilós dvcs ponty, ezt én csináltam és faszán is néz ki(sötétben ájfónnal)