Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nincs 20+ (ujjával nemet mutató)
Köszönjük Emese! 😘
150 lóerővel is lehet 300-at menni(pusszantós)
Elfogadom és kifizetem, mert van rá pénzem és használom is. Az hogy miért, meg mi alternatíva lenne irreleváns.
Viszont amit nem használok rendszeresen, azt bérlek. Ilyen a repülő, hajó, nyaraló, vagy tekecipő is, pedig igazából bármelyiket meg tudnám venni.
háromfa akció, pár évvel ezelőttról
én ettől nagyobbat fogtam, csak azt nem én fotóztam és nem sikerült ilyen profira a kép
ez volt az egyetlen 20+ ponty akkor
Akkor ideje lenne már végre egyszer az életedben neked is megdolgozni valamiért(fetrengős) Az, hogy otthon a vírus elől az ukrán háború elől elbújva csak nyomkodod a számítógépet én nem nevezném kemény munkának (fetrengős) ha én lennék a főnököd ezért nem adnék neked 50 ezret sem. (fetrengős) nyárára oda érek az 1-ik liftnélküli 4 emeletesemhez. Jöhetsz nekem keményen dolgozni(meghajlós) fél tonna hidegburkolat minimum 1 mázsa ragasztó 2 mázsa lamináltpadló, 1 mázsa festék a szerszámokkal meg plusz 1 mázsa szerszám meg egy halom szerelvény mindenhez is. Amikor kész akkor egy komplett konyha tűzhellyel. 90 lépcsőfok felfelé 90 lefelé. Ez van néhány kanyar(kezeit széttáró) Az előző 4 emeletesnél voltak olyan napok ahol megvolt 3600 lépcső / nap. Na az a kemény munka nem a tied. (pusszantós) A földszinti a hetekbe kész utána jön a egy 2-ik emeleti ezeknél nem is szólók a 36 lépcsőfokkal az csak játék 😆
A 4-esnél viszont szívesen szólok, ha szeretnél végre egyszer az életedben keményen dolgozni, mert amit eddig csináltál egész életedben az csak vicc (kezeit széttáró)
Abból ennék én is.
A tükörtojásos kenyérlángos odabasz! 😆
Senki nem mondta hogy pótolja, csak van olyan szemüveg amivel meg tudod különböztetni azokat a színeket amit nélküle nem.
De mint előre gondoltam, neked ez nem éri meg 😂
Az meg hogy 30 éve mit mondott a szemész, nem releváns, mert fejlődött a világ.
És mint mondtam. VILLANYSZERELŐ sulit csinálta meg ilyen korrekciós szemüveggel, teljesen hivatalosan.
Volt előtte szemész vizsgálat. Ott mondta hogy neki ez van, de van hozzá szemüvege. Felvette és simán elolvasta a táblákat, és ezzel mehetett. Amikor én voltam középiskolás akkor még két srácot is ezért nem vettek fel a suliba, mert a szemvizsgálaton derült ki hogy alkalmatlan. Akkor még nem volt ilyen szemüveg.
Róka, róka itt vakond, melyiket vágjam a 4 közül? A kéket. Vettem róka.....buuummm..........bazdmeg, melyik hülye küldte ki a színtévesztőt!? .......maga főnök........aztakurva....
Érdekes lepények vagy tökipomposok ezek...
a minta...
ragaszt körbe azzal a vastag barna szalaggal. Ez a schuller elég fasza erős és nem ázik(meghajlós)
De vannak szép színesek is ha nem szereted a pasztelt(kezeit széttáró)
valami haverod foghatta, mert nem te fogod a potyeszt az tuti
mi baj van a gs kormányával, hogy mindig le akarod cserélni? Rakjál rá fasza tacskókormányt 😅
hát ém pont ezért csinálok kifogástalan minőségű fotókat mert én egy 5 mpx-es lumix-al fotózók és nem telefonnal(meghajlós)
Ezt meg zotyának, hogy tudjon pofázni persze közbe meg csorgatja a nyálát a dagi 😂
Minden nap használod, de az árát másra is el tudnád költeni, nem? Lenne alternatívája (tömegközlekedés, bicaj, gyalog, roller) is nem? De mivel telik rá, nem agyalsz azon hogy mibe kerül, hanem elfogadod az árát...akiknek nem telik rá, azok autót sem vesznek , akkor sem ha amúgy tudnák naponta is használni...
én sem értem, simán látom a színeket a kék egyes árnyalatai nekem zöld, pl a tengert sokszor zödnek látom
a szemészt kérdeztem anno azt mondja nincs olyan lehetőség hogy a színtévesztés elmúljon, hardver hiány van a szemben ezt semmi kütyü nem pótolja
Sokkal jobb szerényen is örülni a kicsinek... Mert ami másnak fillér, az lehet megint másnak a legtutibb ugy, hogy nem rongy rázó.
Amúgy nem is értem mit szívóznak a színtévesztőkkel. A gyakorlaton soha nem volt rajta a szemüvege, mégis simán meg tudta különböztetni a vezetékeket. Azok színeit nem keverte össze.
Miért ne lehetne? Ez a színtévesztős marhaságodra már rég van megoldás, egyik villanyszerelő srác is színtévesztő volt. Annyi hogy vizsgán a speckó szemüvegét meg kellett mutatnia amivel simán olvasta a mesekönyvet....de tudom nem éri meg 😆

Nyaraló amúgy úgy éri meg ahogy Pipi csinálja, ha kiadják, tehát pénzt hoz.
Miből gondolod hogy ebből vita lesz? 😂
(amúgy persze, ráérek, szóval tuti 😝)
nyaralót én se vennék, inkább lakóbuszt, arra meg nem lehet jogsim a színtévesztés miatt szóval az sem lesz, mg egy ok hogy ne dolgozzak sokat 😁
vannak ismerősök akinek van nyaraló évente kb 1-2 hetet vannak ott pihenni, ellenben heti 1x elmennek rendet rakni kiganézni meg kiadni, idényen kívül meg felújítanak-robotolnak sokat mert mind pipi féle fogtechnikus(aki a fogához veri a garast)
biztos van benne pénz, de sok munka meg ideg is
Autót minden nap használok.
Amennyiben te csak nyaraláskor, akkor igazad van. Autó is felesleges számodra, simán lehetne bérelni amikor kell.

Amiről te beszélsz az az értelmetlen rongyrázás, de az okos gazdagok nem foglalkoznak ilyesmivel, nem érdekli őket hogy lássa mindenki mennyi pénze van.
Ebből vita lesz megint... 😇