Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez hülyeség, én pl sosem vennék újat
még ha lottó ötös összejönne akkor sem
Így van nincs is ezzel baj. Mindenki azt vesz amit csak akar. Többi csak fingfűrészelés.
Egyszer az életben "jár" az új autó, főleg ha az ember keményen megdolgozott érte. Neked is volt....
Így is van. Meg az öreg e46 is rendes kocsi, elfordítja nejem a kulcsot és indul, jön megy teszi a dolgát.
az f astra is rendes kocsi, elfordítom a kulcsot beindul, elvisz pecázni és haza is hoz
ha újra lenne ragasztva a szélvédő még be sem ázna 😆
én egy több 10 millás kocsival sem lennék boldogabb...
Nekem nem kell. Éppen pont jó itt és most.
De sajnos legtöbb ember ilyen. Melóban is mindig a másiknak, miből mennyi, hogyan miért lehet, fiszemfaszom... legnagyobb patkány az ember maga.
Kell az, hogy az ember el tudja saját magát "helyezni" a világban.
Zsebbe turi ezt imádom...
Amúgy meg nem mindenki a NER haszonélvezője, nem mindenkinek vannak tízmilliói egy "rendes" autóra.
Mert imádom! 😍
Ha ennyire igenyes vagy faszé vettel ennyire fos autot? 🤔
maxigázon ment haza az 50es, hazaérés után 10 percen belül esett bőszen
de ugye etetni kell, kiszámoltam hogy 40-45 perc mire ideér, 15perc kifelé az út 15 perc haza etetés 5 perc
házunktól párszáz méterre voltam addig ra a plexin látszódott pár csepp eső
Szerintem a p smart 2019 sem csinál roszabb képeket.
Szia ! Hát annak a jégesőfelhőnek nem annyira örülnék mégha látszik is!
amúgy nem annyira szar képeket csinál az ájfón
persze látszik az optika hiányossága, de azért minden látszik rajta aminek látszódni kell
nekem van egy finepix 6500, az ver mindent, még a jóval fiatalabb g7x sincs sehol sem hozzá képest
nem vagyok profi fotós de ismerem a különbségeket
amúgy nem olyan vészesen szar, ilyen fasza képeket lehet csinálni, sokkal nagyobbnak tűnik a ponty 😉
Az is sokkal jobb mint a teló. Szerintem az öreg digitális kis 4megás gépem is mint egy teló pöttöm kis lencséje.
"motoros tezsvírem" beszaROCK! 😅
Egyébként meg motorozáshoz csak a régi, olcsó vackot hordom - nem hiányzik hogy egy esetleges eltaknyoláskor még plusz sok százezres károm is legyen. A "rendes" fényképezőgépet a méregdrága optikákkal együtt csak kocsival viszem.
Majd a kormányváltás után - tudom, te már tavaly túl voltál rajta... 😆
Igénytelen vagyok mert nem vagyok fotós. Telóval tényleg kényelmes, többször agitáltalak már... gyere gurulni oszt készíts profi képeket. Na majd talán idén...... 😇
Persze kurva kényelmes, hogy mindig nálad van, nem kell külön cipelni - de ennyi, és nem több az előnye.
Akkor tegyél mellé egy mai, bármilyen 60-80 ezer forintos NEM megazoomos kompakt fényképezőgépet (legyen csak 12 Mpixeles, 3-5 szörös zommal) és nézd meg egyszer rendesen a különbséget. Este, vagy beltéren is. Soha többet nem akarsz telefonnal fotózni.

Alapból nagylátószögű a telefon minden optikája, nézz meg rendesen egy szelfit: dagadt arcok, dülledt szemek, nagy orr (a nagylátószög természetes optikai torzítása)- és érdekes hogy ez szinte senkit nem zavar mostanság, dúl az igénytelenség....
nekem egy alap xiaomi a1 van új korában 60 ezer volt, kb azonos évjárat mint az ájfón7 240ezer volt a plus (kb 5 évesek)
összehasonlítottuk anno a gyerekkel
a xiaominak szebbek a színei, élénkebbek teltebbek de nem életszerűtlen, az ájfón színek tompábbak visszafogottabbak, nem szar, de egymás mellett a 2 kép a xiaomi a szebb
ellenben a kontraszt sokkal jobb az ájfónnál, főleg a távolabbi(2méter+) témáknál
egész addig amíg van megfelelő fény, utána a xiaomi csúnyán elvérzik, olyan zajos a kép hogy kb a 15 évvel ezelőtti n73 szintje is alig van meg
bár az is igaz hogy a fényképezés a fényről szól, szóval nem elvárt hogy holdfénynél is tökéletes kép készüljön.....
A telefonnal telefonálni kell, b+, az arra való, nem fotózásra 😁 nézd meg, ezt még Bogyó is tudja! 😅