az f astra is rendes kocsi, elfordítom a kulcsot beindul, elvisz pecázni és haza is hoz
ha újra lenne ragasztva a szélvédő még be sem ázna 😆
én egy több 10 millás kocsival sem lennék boldogabb...
Nekem nem kell. Éppen pont jó itt és most.
De sajnos legtöbb ember ilyen. Melóban is mindig a másiknak, miből mennyi, hogyan miért lehet, fiszemfaszom... legnagyobb patkány az ember maga.
maxigázon ment haza az 50es, hazaérés után 10 percen belül esett bőszen
de ugye etetni kell, kiszámoltam hogy 40-45 perc mire ideér, 15perc kifelé az út 15 perc haza etetés 5 perc
házunktól párszáz méterre voltam addig ra a plexin látszódott pár csepp eső
nekem van egy finepix 6500, az ver mindent, még a jóval fiatalabb g7x sincs sehol sem hozzá képest
nem vagyok profi fotós de ismerem a különbségeket
amúgy nem olyan vészesen szar, ilyen fasza képeket lehet csinálni, sokkal nagyobbnak tűnik a ponty 😉
Egyébként meg motorozáshoz csak a régi, olcsó vackot hordom - nem hiányzik hogy egy esetleges eltaknyoláskor még plusz sok százezres károm is legyen. A "rendes" fényképezőgépet a méregdrága optikákkal együtt csak kocsival viszem.
Igénytelen vagyok mert nem vagyok fotós. Telóval tényleg kényelmes, többször agitáltalak már... gyere gurulni oszt készíts profi képeket. Na majd talán idén...... 😇
Akkor tegyél mellé egy mai, bármilyen 60-80 ezer forintos NEM megazoomos kompakt fényképezőgépet (legyen csak 12 Mpixeles, 3-5 szörös zommal) és nézd meg egyszer rendesen a különbséget. Este, vagy beltéren is. Soha többet nem akarsz telefonnal fotózni.
Alapból nagylátószögű a telefon minden optikája, nézz meg rendesen egy szelfit: dagadt arcok, dülledt szemek, nagy orr (a nagylátószög természetes optikai torzítása)- és érdekes hogy ez szinte senkit nem zavar mostanság, dúl az igénytelenség....
nekem egy alap xiaomi a1 van új korában 60 ezer volt, kb azonos évjárat mint az ájfón7 240ezer volt a plus (kb 5 évesek)
összehasonlítottuk anno a gyerekkel
a xiaominak szebbek a színei, élénkebbek teltebbek de nem életszerűtlen, az ájfón színek tompábbak visszafogottabbak, nem szar, de egymás mellett a 2 kép a xiaomi a szebb
ellenben a kontraszt sokkal jobb az ájfónnál, főleg a távolabbi(2méter+) témáknál
egész addig amíg van megfelelő fény, utána a xiaomi csúnyán elvérzik, olyan zajos a kép hogy kb a 15 évvel ezelőtti n73 szintje is alig van meg
bár az is igaz hogy a fényképezés a fényről szól, szóval nem elvárt hogy holdfénynél is tökéletes kép készüljön.....
még ha lottó ötös összejönne akkor sem