Talált! Ott ül rajta. Ja az régi kép. 🙃 Jó van na. Azért remélem tavaszra összejön neki. Addig úgysem kell mert hideg van. Motorozzanak a megszállottak. 😁 😉
Hali ! Akkor én ezt már éreztem 1990-ben mert egy GS 500-zal kezdtem a keleti vasak után a nyugati vonalat ! Azt is hozzá kell tennem , hogy az egy Suzi után csak a Kawák ! 🙃
A legtöbben azért választják a gs-t mert státusz szimbolum nem pedig azért mert az a motor a legjobb nekik.
Vannak akik ezt beismerik de a legtöbbnek túl nagy az egója hogy a gs után vagy helyett bármi mást vegyen, hiszen a gs a “motorok királya”…
mindig azt mondom hogy egy keleti túrán...... keletebbre legtöbb helyen gázló van mincs híd aztán ha megfekszik a gép akkor cumi van, márpedig jártam sokszor gázlóban és mindig volt olyan aki elkottázta
a bűnös nyugaton ilyen gond nincs.......
nekem egyszer volt szopás a karbival amikor egy tócsában eldőltem, aztán nagyobb volt a víz mint gondoltam és a tank víz alá került, aztán addig nem is volt gond amíg nem kellett tartalékra tenni a gépet, utána kezdődtek a gondol mert víz került a karbiba, leengedtem mentem 200 métert ismét leengedtem majd megint 200 métert ismét leengedtem
aztán kb 2 km át kettes nyélgázon kisebb-nagyobb szünetekkel kijáródott a víz a tankból
mondjuk ilyenkor szerintem az injektoros gép ott helyben letérdel, és amíg nincs kiöntve minden benzin a tankból és vízelen betöltve addig el sem indul
vagy lesz vagy nem de az biztos 😂
meghirdetünk minden motort, aztán ha elviszik a 390est jó áron akkor lesz robogó, ha sok lenne a bukta vele akkor nem lesz robogó hanem marad a 390
tenere700 minden képp lesz, de hogy mikor nem tudni mert jelenleg nincs sehol sem rally edition
Eloszor is ket peldat mondtam. Es igen, a terkepjuk szar, egyik orvoslasa a dolognak a PowerCommander. A masik az, hogy a lambdat kidobjak belole es feltesznek egy open loop terkepet. Es mar ott is vagyunk, hogy vezerelt, nem szabalyozott.
Masodszor a fogyasztas es a CO tekinteteben kifejezetten igazat adtam neked.
Ja, mint a Babettások, nekivágtak Babszival Ejrópának. Igaz, beszart mind, meg full orál volt, de ilyet nem csinált senki, mehetett a tyúbra - mert GS-es túrával már nem lehet villantani 😁
de csak azért gs mert az a menő....
az igazi fanatikus túrázók többnyire valami lomokkal járják körbe a világot, igaz ezek lassan kivesznek ebből a műmájer világból
Vannak akik ezt beismerik de a legtöbbnek túl nagy az egója hogy a gs után vagy helyett bármi mást vegyen, hiszen a gs a “motorok királya”…
a bűnös nyugaton ilyen gond nincs.......
aztán kb 2 km át kettes nyélgázon kisebb-nagyobb szünetekkel kijáródott a víz a tankból
mondjuk ilyenkor szerintem az injektoros gép ott helyben letérdel, és amíg nincs kiöntve minden benzin a tankból és vízelen betöltve addig el sem indul
meghirdetünk minden motort, aztán ha elviszik a 390est jó áron akkor lesz robogó, ha sok lenne a bukta vele akkor nem lesz robogó hanem marad a 390
tenere700 minden képp lesz, de hogy mikor nem tudni mert jelenleg nincs sehol sem rally edition
ha lenni időm meg pénzem meg valaki aki vezeti azokat a dögöket simán bevállalnám
Masodszor a fogyasztas es a CO tekinteteben kifejezetten igazat adtam neked.
az igazi fanatikus túrázók többnyire valami lomokkal járják körbe a világot, igaz ezek lassan kivesznek ebből a műmájer világból