Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi erövel autót sem kell, ott a megosztó, meg a taxi, meg a tömegközlekedés...
Abból indultunk ki, hogy az ötlet használtat venni vagy bérelni, csak addig logikus, amíg nem telik rá. Amint van rá, le sem szarod, hogy csak úgy ott áll a hajód a kikötőben vagy sem...nem hiányzik az ára sehonnan...ez olyan mint egy drága festmény a falon. Nem nézegeted minden nap órákig, teljesen haszontalan dolog, de aki megteheti nem agyal ilyen faszságokon...
Van pár balatoni ismerős akik a hajójukkal élnek szinte. Nekik megéri, de ők ki is adják bérbe, jövedelmük egy része ebből származik. Csak így van értelme.
A repülő ugyan ez a téma.
Elon Musknak megéri mert hetente kétszer kell átutaznia a világ másik felére, valamelyik gyárába, de pl. neki meg se háza, se lakása nincs. Eladta az összeset, és ahol éppen van, ott bérel.
Nem megvenni, hanem bérelni, mert úgy sem használja olyan sokat az ember a maradék időben csak probléma. Vannak erre vállalkozások, cégek. Sokkal olcsóbb.
Ez pont olyan mint hogy nyaralót sem veszek, arra a két hétre amikor el tudok menni nyaralni, mert abban a két hétben csak a karbantartással kell szarakodni, miközben az árából életem végéig 5 csillagos szállodában kinyalják a fenekem, és nem vagyok egy helyhez kötve, oda megyek ahova akarok.
egy ismerősnek a balatonon van egy egész fasza kis vitorlása, 5-6 ember elfér rajta napokig
évente 3-4 hétvégére el is tud jutni hajókázni meg pár szülinap-névnap csapatostól
kb értelmetlen a megléte még úgy is hogy semmit sem számít se a vételára s a fenntartási költége
Kell?
Egyetértek. Szerintem is gusztustalan hogy a baloldal csak azért akarja beengedni migránsokat és buzikat, eladva saját népét, hogy jóban legyen a liberális hatalommal a pénzéért.
Ezeket bérelni kell.
Nem mindenkire igaz, de a többségre igen. Én sem akartam semmit sem újan megvenni, amíg nem tellett rá...Ahogy most sem tervezek új privátjet-et venni, vagy yacht-ot....de ha lenne rá?
Ha ennyire leegyszerusitjuk, akkor igen
Azt megszüli többnyire a lehetőség...
Akkor teljesen elfogadható, na meg minél drágább egy telefon, annál ügyesebb benn a AI.
Vagyis annál komolyabb a szoftveres és hardveres háttere a fotózásnak. Magyarán a gynege kis lencsék és szenzorok mögött egy komplett Photoshop csapat dolgozik, hihetetlenül gyorsan és jól..
...vagy igenye/szuksege.
Pont ez a lényeg Te is látod. A kis gombostűnyi lencsének kell a sok fény ami nem szembe hanem hátulról jön. Azt akkor már hunyorítva majdnem elfogadható.
Mert soha nem volt rá...
Ha süt a nap...ráadásul mögötted...minden más esetben meg kevésbé...
En úgy különb fotót csinálok, hogy még a vízben vannak....
Elvtelen gazdasági haszonlesés az amikor az ember meg akarja könnyíteni a saját életét. Aha…
Tökéletes! 😉
Én azt vettem, amit akartam - azok közül, amit tudtam volna... 😁
Másik topik.... 😍
"Az oroszokkal is ugyanolyan jóban kell lenni mint a nyugattal, hiszen tőlük olcsón kapjuk a gázt," azért ezt hadd nevezzem elvtelen gazdasági haszonlesésnek.
Nem kell túlgondolni azt akkor nem savanyú a szőlő. Én sem vágyom 2ccáz lovas 300at menő motorra, mert nem ingerem, nem hiányzik, nem kell. Arról nem beszélve vár itthon a családom. Lehet wg-t is eladom azt marad a gyösz. Ja nem az nem eladó, mert imádom!!! 😇
Ezzel a hozzáállásoddal több milliónyi adóval károsítod meg a kormányt! 😍
ugynamár
pl ha akarnék venni egy tesla kocsit akkot elkezdenék rendesen dolgozni és pár év múlva megvenném
de mivel nekem a pihenés többet ér mint a tesla kocsi így se dolgozni se vásárolni nem fogok
tehát az van amit akarok
Tévedés: mindenki azt vesz, amit tud, nem amit akar. 😆