Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én egyről tudok ami megállt és nem indult egy pegaso 650 volt
egy xt660nek meg tps szenzor lett off, de azt mókoltak egyet vizes faszénből meg csoki papírból és haza tudott jönni
ami karbis elmegy a fogarasra sz haza is jön, max ha valaki moslékot tankol akkor áll meg karbi hibával, de ekkor az injektor is kihal vagy a szűrő vagy minden egyéb
a karbit meg lehet javítani az út szélén az injektort nem, de nem mindenkinek
nekem főleg egy-két hengeres kaland van azokat egyszerűbb az út mellett mókolni
itt most nem a karbi beállítása a cél csak hogy hazavigyen akárhogy is
Talan utoljara uzemanyagrendszeres szopatast a wartburg csinalt.
Valamikor a 90 es evek elejen.
Blokkcsere miatt a skoda kettorkos karbit le kellett cserelni blokkal egyutt a regi egytorkosra,annak a rez uszoja repedt meg,es allandoan lelazult a pillangoszelep tengely.
Elment az alapjarat,igy fek-gaz egy labbal ment.
Annyit azert tudok hogy a 16 eves asztma-n azt se tudom miszhogy inyektor,annyi leallast es utcan ejjel a semmi kozepen szerelest generalt. 😁
3 karbis sosem volt,ez a nyomorult honda van csak,az sv es a ket street inyektoros.
Voltak robogok meg etanol elott,az is szopas.
Nem nagyon tudok a 3 karbis motorodra ervenyes velemenyt mondani. Valo igaz, hogy a porlasztoknak nagyon betett a zoldules es a benzin pancsolasa etanollal es az azt kiegyensulyozo egyeb szenhidrogenekkel. Hozzateszem, hogy sok szerelo is csak ugatja a dolgot (meg a celebek IS :D ). Nincs is injektor-ellenes ervem az Ini altal felvetett gondolaton felul.
Huhh,eddig 3 inyektoros meg egy karbis geprm volt,nem reprezentativ,de a karbist allandoan basztatni kell,az inyektorosnal semmi gond nem volt meg.
De akar lehetne is nalad. :)
Mondjuk jogos, 98% nem is allna neki ut szelen szerelni. De a maradek 2%-nak meg nem kell treler ;)
Hát én nem nagyon hallottam még injektor hibáról... de biztos van. Porlasztó hiba meg 10x annyi... és egy sor4 karbiját elég nehezen szeded szét alap szerszámokkal sötétedéskor a Transalpinán 😁 meg biztos nem lesz nálad tömítés készlet 🙁
Autóban már 20 éve nincs porlasztó (a jobbakban 30 éve) talán ez se véletlen.
az addig jó amíg jó
azért a karbist lehet addig basztatni amíg haza nem visz
injektoros meg kibassza a hibakódot és vége mindennek
ritka az ilyen, 10+ év alatt egyet láttam, de a tulaj nem volt boldog meg a család se amikor mentek menteni erdélybe
Ezért kell befecskendezős motor... 😁
Most elszomorodtam...............
Legalább a focijucirol rakj ki képet,jobban néz ki mint kunhalmi. 😆
nem 😂
Nézzél inkább CNN-t.
Ez a Pesti TV óriási 😆 imádom... jobb, mint a Comedy Central 😂
Ideiglenes,ha találok alkalmasat azzal megoldom.
ezért kell villanyos csap az csak 6 ezer és nem felejted el elzárni
vagy vákuumos
Ha szerencsem van egy kunkorral a vazcsoig tudom vezetni ott bilincs es mehet a pumpahoz a szuron at.
Oszt ha mukodik talan invesztalok egy tourmax csapba,az csak 20 ezer.
Ugy tunik mukodik.
A csapot valahogy fel kell huzalkotegeloznom. 🤔
Hatha elmegy egykezzel,szorulni nem szorul.De semmi felfogathatosag nincs.
Azért kell polietilén csövet rakni rá. Prakikerben van fillérekért, azt egy méterrel 20 évig meg van oldva a benzincső probléma.
a poliuretán vagy mi a fene csöveket hívják szilikonnak a népek, kurva drága cucc
keményebb rugalmasabb mindent is bírnak nem keményedik meg a benzintől sem ellenben kb 20 év és elporlad napfénytől védett helyen is
Szilikon cső nem bírja a benzint.
PE csövet rakj rá, ha megmelegíted kicsit, tágul az is, aztán az csak bekeményedik a benzintől, de bírja.
ha nem megy a cső rá akkor kalapáccsal meg kell verni több oldalról a cső végét
pár mm mindig lehet nyerni
Ilyen csapot raktam egykor én is a robira, de pár nap után levettem, mert kétkezes, irgalmatlanul nehezen forog. Ha elmész egy kertigép üzletbe, ott olcsóbbért lehet venni műanyag házas, piros forgatós benzinálló csapot.
Vagy 5 éve van a motoron, semmi baja.

https://kertmotor.hu/product/b...
Na hebrakokas beindult,szerbaszkuraltam a csapot es kibeleztem,a fedelet le kell hegeszteni,ket 4 es csavar kell,az atiker csapot nem talaltam meg de ideiglenesen szereztem egy kezit.
Mit ne mondjak,van kulonbseg atmeroben,szoval lehet egy 7 es benzincsovet ra tudok eroszakolni,ha nem akkor szilikoncso lesz.