Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de minek neked a lapát? azzal csak dolgozni kell(kezeit széttáró)
Miféle háború? Túl sok nyugatifényt olvasol. Az orosz egyszerűen kiállnak a határon túli oroszokért. Nincs ezzel semmi baj.

Kit Istenítek ? Az nem Istenítés ha fel tudom mérni a jelenlegi felhozatalt és kiválasztom belőle azt aki a legkevésbé keseríti meg az életemet.
Te tényleg satu.hülye paranoiás.vagy. mindegy mitől.de rettegni kell folyamatosan
Csaxólok! 😆
Öreg mit szísz?! Gechi jó anyag lehet, kérek belőle én is. 😂
a háború indig jó dolog, az tény hogy nem a pórnépnek..... na de abból sok van ha fele kihal még akkor is marad bőven
Az a pöcs akit te (is) istenítesz, bele fog rángatni bennünket egy háborúba. Az pedig - hidd el - se nekem, de neked se lesz jó.
Nocsak, azért te is beszartál hogy leváltják a fideszt és éhen halsz ?
Biztos ami biztos megvárod hogy maradjon a 2/3 és a szép élet ?
Háborúban semmit nem ér a pénz, most biznyákoljá! 😊
eladni mindenképp most érdemes amíg van pénz
lassan én is feldobom a ktm motort, aztán lehet kardokat meg sörétes utánzatot veszek inkább rajta
Siman at kene dobni tegd diverzansnak donyeckbe.Tériteni putyin ellen. 😆
3 bazmeg, HÁROM! 😍
Volna - ha elmenne a mostani motor 5 kilóért.... Addig nincs. De még nagyon gondolkodom az egész ügyön - nem biztos hogy egy "háború előtt" kéne az utolsó fillérből is kiforgatni magunkat.
Nem úr aki nem pazar.
Annyira nem. Szazezreket keszul az ablakon kidobni. Ujat akar mindenaron es a GS-t is inkabb csak beszamoltatna.
Van annak, aki el nem issza :)
Inkább csak anál. 😅
Bogyo fösvényebb annal.
Ugye? 😆
Igazad lehet, adni jobb mint kapni.
Vehetne nekemis, megteheti 😂 én meg megérdemlem 😆
Vegyen új motorkát, autót is vett megérdemli, mondjuk a lapátot is a vén négy balherés! 😆
Bogyó se 😂
Mi is nyomorgunk. Ja nem! 😅
Én se, csak mindig a kormányt okolja a nyomor miatt 😃
Nem tudom, meg semmi közöm hozzá. Nem turkálok soha senki zsebében.