Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg hogy 10-15értt már egyedi megrendelésre típushoz igazítva is gyártanak ilyeneket, fullos minőségben, hímezve és csicsázva.
Sziasztok.Érdeklödnék a napokban vásároltam egy cbr 1000f-et nagyon szol benne a vezérműlánc.Erre van e valami megoldás,vagy ki javit ilyent.Elviszem ha valaki meg tudja javitani vagy egyàltalán mit kezdjek vele?Baranya megyében lakom.
Fuck.......
azért látom igyekeztél hogy ami hibát lehet véteni fotózás közben minél többet beletegyél a képbe
A lában nincs középen.
Mert ha valami stabil eszközzel lennél, akkor 'lőhettél' volna egy őzet pl !
Szevasz! Azzal de mért sajnos
Pálinkás szép jó estét István ! Motorral voltál sajnos?
Ma délelőtt még a falu lejére (Veszprémvarsány) is bekeveredett egy őz csak nézett bambin...
haver vett egy seat leont sok éve
szűk 250ezer volt az hogy telibaszták krómhatású csicsákkal, pl a légbefúvó köré csík. váltógomb, kapcsolók végei meg ilyenek
mondtam is neki egyetlen értelmes extra volt amit ott láttam a csomagtartóba gyártott emelt peremű gumi tálca de az is valami 80 ezer felé volt, annak legalább van némi értelme ha ezt-azt cuccol is az ember, nekem már folyt ki étolaj a kocsiba, nem kicsi szívás kiganézni
na pont azt nem választotta, de bentre a hímzett szőnyegszett dupla pénzért megvolt
Next level
Nalam az az extra verte ki a biztositekot, amikor a Skoda Octavianknal valogattuk mi legyen benne extrakent. Tizezer-valamennyiert: 'esernyő az anyósülés alatt'
Gondolom az extralistán rajta volt s ha van pénz lóvéra
Ritkasag, de ismerek olyat, aki 'vett' indexet a BMWjebe :D
Vannak meg csodak
És ez nem vicc
Tök jó kép

Én ugyan nem vagyok profi, csak műkedvelő, és szögezzük le nekem sincs sok olyan képem amire büszke lennék, de kritizálni tudok
A tájkép kompozíciója szerintem jó, a fényviszonyok nem a legjobbak, de egész hangulatos. Talán egy polárszűrővel a felhők is jól néznének ki.
Motor sötét, egy derítő vakuzás jót tett volna neki, háttérben a kirakodó vásár elvonja a figyelmet. Érdemes úgy fotózni hogy a téma elkülönüljön, az vonja magára a tekintett. Kevesebb, gyakran több, nem kell sokminden a képre.
Ez a középre helyezés milyen új módi? Én azt hittem attól disszonáns lesz a kép. Súlypont a harmadba, motor ne kifelé nézzen, érdemes használni valamilyen perspektívát, az összetartó vonalakat, lehetőleg nem a megszokott nézőpontot.
Én szeretem a nagylátószöget, az sokkal izgalmasabb perspektívákat ad, és tágítja a teret, nem utolsó sorban csak az látszik ami közelben van így a háttér kérdését is megoldja.
Kerámia féktárcsa!
Nem jártál Miskolc felé?