Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, hogy Ti miként vélekedtek(?), de én ezt a "Versenycica" (versenypina) "festőnőt", két sör után úgy megdöngetném hátulról, hogy még a fülei is lobognának!
Na az vitathatatlanul több mint a 2000
Bár a kínai akkuk okoztak már meglepetést
Hosszabb távra úgy is kell egy power bank de akkor se mindegy hogy napi 2x van töltve vagy 2naponta 1x
Jah és a 4000 mAh akku nem semmi.
Nekem kell mert hátizsákkal járok melózni aztán csak bedobálom mindig az első zsebébe.
Töltő kulcs pendrive bicska aprópénz mindig van benne aztán ez a könyv tok fasza megvéd mindentől. Bár lassan kell másik tok mert ez kissé viharvert
Meg ülve rátámasztom a nagy belemre és mehet a film nézés
Dupla haszon
Azokat ruhellem,már van pár karc rajta így lesz egy gumi uteselnyelo tok meg egy plusz 3d üveg fólia.
nekem egy könyv szerű oldaltnyílós tokban van szóval mindegy milyen a váz, így legalább könnyebb, nem buzi nehéz mint a fémváz üveg hátlap
a redmi az volt ami múlt év ilyen tájban a legjobb volt
akinek fém kell vegyen meg a "nagy testvért" a lite mindig egy hoki verzió volt-lesz. akcióban 2 év garival 45 ezer volt
2 év után meg kb minden telefon a kukában végzi
Pedig de,qurvajo.
A fém ház meg jó fogni.nem egy muanyag.
Redmibol meg van jó pár fajta.Nem mi megy melyik.
ez a fém ház mizéria csak olyan porhintés féle
persze jó dolog is tud lenni egy kis hőt elvezet erősebb nem nyiklik nyaklik a készülék stb
papíron
a valóságban kb semivel sem jobbak
a legtutibbak azok amik egyben vannak mint ez a p8lite, nem pattintós hátlap, kivehető akku stb
ez a kivitel pár nem nyaklik nem recseg
a teljesítményről meg annyit hogy olyat kell venni ami kell
gyerek haverjának van xiaomi redmi mittudoménhány azt nézegettem, utána a huaweivel teszt, a huawei jobb volt ez a redmi szinte olyan mint nekem volt a régi sony z, szép szép de nem az igazi
Anyunak szereztünk a tcom-tol p7vagy 8 lite-ot.
Műanyag az egész,ez fém ház, 3/32 GB memória,a miui egész használható ha ki tudnam kapcsolni a javítást lenne a tuti öröm.
fullhd fullhd........
azért ebben a témában óriási különbségek vannak, az a 2 szám kb semmit se jelent
Meg a mondjuk 32ezer futottak még...
ugyanmár hogy lenne széthajtva az a cbr, ezekehez az a 25+ év nem is elég
A redmi 4 pro full HD.1080 x 1920.
Pedig tudom fokozni
Nekem átugrott a lánc amikor már nagyon zörgött és tojtam rá...szerencsére az öreg CB-n ez csak annyit jelent, hogy nem akar menni.
xiaomit akartam én is. minden része meggyőző volt a kijelzőn kívül
aztán nekem csak film nézésre kell ez a tapogatós telefon így lett egy p8lite lassan egy éves lesz és kibátlan még mindig, pedig nem keveset tartózkodik a hátizsákba behányva
Többet mint hinnéd.
A képet az ember készíti, a gép csak rögzíti az elképzelésed.
A minőség egy téma, arról tehet a technika, de hogy merre fordítod, és mit hagysz le a képről, az rajtad múlik, de ha nem akarsz jó képeket csinálni, én nem fogom erőltetni :)
Tökmindegy mi a gyártmány,(amúgy xiaomi)
Rairanyitom és kattintok.
Nem tudok semmiféle külön trükköt.
Nem is akarok.
A fotonacikat meg borzolom......
szerinted az a krómszerű műanyag karikák megértek 250 ezret? szerintem a kínaiak legyártották 3500 ért
egy ajtózár gomb is több ezer ft volt a gyári.....rabló banda
Nekem most lenovo lett a xpm helyett.
ne okold a mobilt
nekem huawei van gondolom az is kínai, de lehet vele normális fotókat is csinálni
Nesztek mormota.
Ne hozd idegállapotba!
Lánc fesztítő csere, ha nincs szerencséd láncot is cserélni kell, ami biztos jele, hogy szét van hajtva már.
Az előbbi.......
Egy kínai mobillal miatt...t lehet csinálni?
Ami teccik lekattintom.
Te amúgy a fotónácikat szívatod, vagy tényleg szeretnél jó képet csinálni? :D