Na jó baszki a xiaomi redmi4 pro eu adószámmal került postával garival 56e be.
Ha kettő megpusztul 3 évente akkor is ugyanott vagyok 6 év alatt.De nem fog,öcsém már nyugodtan egy ilyet 1,5 éve és semmi baj.
Amúgy a sony jó csak agyfaszt kapok a belassulastol,hiába állítom vissza fogok mindent 3 hónap és megint belassul.
Viszont egy tefonert nem adok 1-2-3 kilókat.Lehet kirepült a kocsiból és annyi.
Ezzel az erővel meg is gyujthatnam a 20 ezreseket.
a gyerek 240ért vette a hetest, az ötös pont fele volt 3 éve fekete péntek napján
az asszony négyese eddig 3500+2500ft-ba van mert évente akkut kell cserélni aliról 2500ft és volt egy hátlap csere 1000ft mert törötten érkezett
Egair barátom kellene megkérdezni mert mióta megjelent az első, azóta rajfont használ és amint megjelenik az újabb egyből arra vált. Emellett ha jól emlékszem '84 óta informatikus, képben van az ilyesmi dolgokban sőt...
igen olcsó hús
de az emag úgy "reklámozza" a visszavett termékeket hogy átvizsgált gyárival megegyező minőség
itt úgy gondolom az hibázott aki visszavételkor felületesen szemlélte meg
amúgy az emag elég profi ilyen garis témában, nekem eddig csak jó tapasztalatom volt velük, de ez az ájfón eset kissé megrendítette a bizalmam
Na jó de ebben az esetben már volt egy nagy csavar, olcsó húsnak... nekem szó nélkül cserélték, haverom bevitte, a némító gomb néha nem működik ez kb egy típushiba, koszos lesz. A hálózatot néha nem találja, ráírták hogy gsm modul hiba, következő héten itt volt nálam a zsír új telefon, 3hónapon belül bármilyen hiba miatt szó nélkül csere, 1even belül meg normál garancia.
Akksira gyengélkedésre szerintem egyik gyártó sem ad garanciát.
nekem van egy vasgolyóm amit még általános sulis koromban "szereztem" na az is tök olyan most is mint 35 éve volt pedig kb mindig az udvaron kallódik
teljesen úgy viselkedik mint régen, szóval a telefonod bekaphatja
ez a gari nem mindig olyan mint elképzeli az ember
max olyanokra jó ha pár hónap alatt kihal a kütyü
nekem a huaweire 2 év van, de biztos vagyok bármi baja lenne biztos nem csinálnák meg egy éves kora után.... pl akku gyengélkedne vagy hasonló
amúgy pont az ájfónnal volt ilyen garis eset amikor mindkét félnek igaza volt de mégis a vevő szopta be
az emagon van néha olyan termék ami nem bontatlan de új állapotú és sokkal olcsóbb mint az új
lett vásárolva egy hetes ájfón újracsomagoltként (nem emélkszem pontosan de valami 40-60 ezerrel volt olcsóbb)
használta az ember pár hónapig és beszart a home gomb ami azért elég lényeges eleme a telefonnak
visszaküldte, és a szervízben megállapították hogy nem gyári a gomb benne hanem egy utángyártott
szóval aki megvette először tuti benfektes volt és pont ez kellett neki, kiszedte ment bele a gagyi visszaküldte és gagyi árban lett egy új gyári home gombja
aztán egy ideig ment a vita majd ki lett cserélve a gomb gyárira és ki is fizettették vele......
Hali ! Nekem is páromnak is almás van , gyereknek almás tablet , a tököm tudja hogy hívják , szart ér az összes ! A dolgozós telóm egy Nokia 6233 , ehhez van gyári kihangosítóm a T5 ben is ! Na ez látjátok telefon ! Beleesett már betonba többször , esett vizesvödörbe , beleesett hidraulika olajjal tele hordóba , teherautómosó szennyvíz gyüjtőjébe is a platniról legőzborotváztam , rajt maradt a platón hetvégére egy jégeső keretében , stb. A bánat tudja hány éves , kb 8 - 10 lehet , original akkujával 4 napot bír ! Na ez a telefon ! Ezek után ill. ennyi évesen hol lesznek már az almás szarok !?
Az emberi hülyeség ellen semmi sem véd :D vehetsz hozzá azt is, gondolom én, nekem nincs. Évente cseréltetem bár most nincs nyomós indokom, az előzőnek gyenge volt a térereje, az iphonehoz képest is.
Kitűnő - és szerencsére "emberi" méretű, tehát nem péklapát - iPhone SE-t tudsz venni bőven 100k alatt, ingyen szállítással, teljes körű gyári garanciával. Nekem nagyon b@cca a csőrömet (WP-s telóm van, az Android idegen tőlem) - de most nincs rá pénzem, mert egy klímát szeretnék venni akcijósan (100k + 50 k a beszerelés).
iPhone SE: http://www.mobilcorner.hu/okos...
Kib...szott jó fotókat csinál, ennyit röhögve megérne.
Klíma: https://edigital.hu/klimaberen...
Amúgy egy Xperia SP.
ha igen akkor olvassgass: http://sonymobil.hu/2014/09/22...
Ha kettő megpusztul 3 évente akkor is ugyanott vagyok 6 év alatt.De nem fog,öcsém már nyugodtan egy ilyet 1,5 éve és semmi baj.
Amúgy a sony jó csak agyfaszt kapok a belassulastol,hiába állítom vissza fogok mindent 3 hónap és megint belassul.
Viszont egy tefonert nem adok 1-2-3 kilókat.Lehet kirepült a kocsiból és annyi.
Ezzel az erővel meg is gyujthatnam a 20 ezreseket.
az asszony négyese eddig 3500+2500ft-ba van mert évente akkut kell cserélni aliról 2500ft és volt egy hátlap csere 1000ft mert törötten érkezett
Pénzben.
de az emag úgy "reklámozza" a visszavett termékeket hogy átvizsgált gyárival megegyező minőség
itt úgy gondolom az hibázott aki visszavételkor felületesen szemlélte meg
amúgy az emag elég profi ilyen garis témában, nekem eddig csak jó tapasztalatom volt velük, de ez az ájfón eset kissé megrendítette a bizalmam
Akksira gyengélkedésre szerintem egyik gyártó sem ad garanciát.
teljesen úgy viselkedik mint régen, szóval a telefonod bekaphatja
max olyanokra jó ha pár hónap alatt kihal a kütyü
nekem a huaweire 2 év van, de biztos vagyok bármi baja lenne biztos nem csinálnák meg egy éves kora után.... pl akku gyengélkedne vagy hasonló
amúgy pont az ájfónnal volt ilyen garis eset amikor mindkét félnek igaza volt de mégis a vevő szopta be
az emagon van néha olyan termék ami nem bontatlan de új állapotú és sokkal olcsóbb mint az új
lett vásárolva egy hetes ájfón újracsomagoltként (nem emélkszem pontosan de valami 40-60 ezerrel volt olcsóbb)
használta az ember pár hónapig és beszart a home gomb ami azért elég lényeges eleme a telefonnak
visszaküldte, és a szervízben megállapították hogy nem gyári a gomb benne hanem egy utángyártott
szóval aki megvette először tuti benfektes volt és pont ez kellett neki, kiszedte ment bele a gagyi visszaküldte és gagyi árban lett egy új gyári home gombja
aztán egy ideig ment a vita majd ki lett cserélve a gomb gyárira és ki is fizettették vele......
iPhone SE: http://www.mobilcorner.hu/okos...
Kib...szott jó fotókat csinál, ennyit röhögve megérne.
Klíma: https://edigital.hu/klimaberen...